Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tasgard

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden valamire való reklámos imádja a Mad Ment, ez alól mi sem lehetünk kivételek. Most pedig két kollekció is érkezett, amelyet sorozat inspirált, az egyik az Estee Laudertől smink, a másik pedig a Banana Republic-tól ruha fronton. Március 25-én startol a sorozat ötödik évada,…..
Örvendetes, hogy Hollywood nagy nevei is beszálltak a sorozatbizniszbe - az HBO-ra idén érkező Luck című sorozatban ugye Nick Nolte és Dustin Hoffman is fontos szerepet kapott, a pilotot pedig maga Michael Mann rendezi majd, de ezenkívül sorolhatnánk a az A-lista alsó részébe tartozó…..
Tasgard 2011.03.04 16:51:24
@efes: Will Smith? Felette? Hát ezért be kellett lépnem, pedig nem akartam.
Tasgard 2011.03.13 15:49:45
@efes: Kedves efes, ez azért messze van a trollkodástól. Csak véleménnyilvánítás és az még szabad...
Lehet, sőt biztos, hogy a Te általad citált metérülési listán vannak ilyen-olyan színészek Kevin felett, de az első kommentedből nem derül ki, hogy milyen listát néztél. A közfelháborodás oka valószinüleg az, hogy vélemények szerint a színészi teljesítmény és valós művészi szint nem mindig van arányban a megtérüléssel. Erre egyébként Will tényleg jó példa. Ő egy jó képességű komikus, rendes munkásember, stabilan hozza amit várnak tőle, de nem hasonlítható össze Kevin színészi teljesítményével. Bár lehet, hogy tényleg többet lehet vele keresni.
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
  Ezután senki nem vádolhat elfogultsággal! Az tény, hogy a magyar vizsla a vadászkutyák arisztokratája, MINDEN VADÁSZATI FELADATRA ALKALMAS (a kotorék kivételével:), az is tény, hogy áldott jó természete van, de most emellett a világ legszebb kutyája is magyar vizsla lett! A…..
Tasgard 2010.03.17 14:39:41