Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeneőrült

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor itt kérnék is valamit: sajnos ez a dolog addig fog foglalkoztatni, amíg nem csinálom meg. De nem merem, mert lehet dugulás lenne a vége és félek attól is, hogy annyira megtetszene, ha mégis megcsinálnám, hogy rászoknék. Lehet olyan lenne, mint a buborékos fólia…..
Zeneőrült 2012.11.18 17:20:16
Nyilvánvaló, hogy minden, valamire való rocker feltette már magának a kérdést: hány black-metal banda van Jamaicán? És Dániában? Na, de hány van Magyarországon? A Metal Archives (www.metal-archives.com) oldal szerkesztői hiánypótló munkát végeztek és betömik azt az…..
Zeneőrült 2012.04.01 21:06:41
Szeretni sokféle módon lehet. Szerethetsz valakit csupán csak barátságból, szeretheted kényszerből, messzi távolból vagy éppen szerethetsz szerelemből. Mindenkinél megtalálható ez az érzés, csak vannak akik nem szeretik vagy esetleg nem akarják kimutatni ezt. Hogy miért? Nem…..
Elég régen írtam már, és most gondoltam majd megint. Ez alatt az idő alatt volt már körülbelül 3-4 postom, de mindegyiket kitöröltem. Ne kérdezd miért, valami csak volt amit megtettem. De ez nem is fontos. Sokáig azonban azért nem írtam, mert egyszerűen "nem tudtam" mit,…..