Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabax

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anonymus Az 1970-es években talán joggal gondolhatták azt a középkori magyar történelmet kutatók, hogy Anonymus datálása kapcsán minden fontosabb kérdést megválaszolt már a történelemtudomány, ezért a III. Béla korabeli keltezést senki nem fogja majd kétségbe…..
rabax 2012.03.28 16:25:21
@DSI Builder: Akkor további jó kutatást kívánok!

Ungváry Jenő: Anonymus kora és középkori latin szótárunk. Acta Papensia 10 (2010) 1-2:65–100.

@serenissima: Nem ugyanaz!
Vastagbőr A kultúra mindig fontos 2011.03.30 11:01:00
A 2007-es CLXXXI. törvény szerint a Nemzeti Civil Alapprogram által kiírt pályázatokra olyan társadalmi szervezet is pályázhat, amelynek tagja vagy annak közeli hozzátartozója részt vett a pályázat elbírálásában. Szép, korrupciómentesítő ötlet, meg kell hagyni. Meg is…..
Tegnap a Megasztár minden szünetére jutott egy Fidesz-reklám, a munka látszatát keltő polgármesterekkel és Tarlós Istvánt támogató celeb-vallomásokkal, de elég gyakran feltűnt a képernyőn természetesnek nehezen nevezhető környezetében, egy budapesti aluljáróban Horváth Csaba…..
rabax 2010.09.26 15:40:00
@Ordnassac: "A Jobbik Észak-Kelet-Magyarországon szerepelhet jól, máshol azonban erősen kérdéses."

A TV-k és rádiók nem adják le a hirdetéseiket:

jobbik.hu/rovatok/orszagos_hirek/vona_gabor_velemenyszabadsagot_sert_a_jobbik-kampanyfilmejenk_letiltasa

www.youtube.com/watch?v=TDcVSL5OXcs&feature=player_embedded

A Fidesz szerezhet még egy pár szimpatizánst (a hét videója):

www.youtube.com/watch?v=1L9jRwi6An0
rabax 2010.09.26 16:10:47
@Ordnassac: Semennyire, de nyílt szembeköpése az esélyegyenlőségnek.
Nahát ilyet, valaki teleragasztgatta várost olyan plakátokkal, melyeken Tarlós István és a Fidesz embléma összeollózva szerepel. Szégyen gyalázat. Aki nem tudná, ezek nevetséges hamisítványok. Nem is kell mondanom kinek áll érdekében, és kinek van pénze ilyen kiadványok…..
Vastagbőr A Népszabi vajon mi? 2010.09.23 12:31:00
Ha van újság, amit nem érintett a változás áprilisi szele, akkor az a Népszabi. Biztos nagyon fájhat nekik, hogy bár az MSZP pártalapítványa az egyik tulajdonos, Szanyi Tibor mégsem a Népszabit ajánlja, illetve tenné kötelezővé a párttagok számára, hanem a Népszavát. Szanyi…..
rabax 2010.09.23 14:40:14
@Szekuriti Blogger: Ha már tövig benyalás, akkor íme a hét videója:

www.youtube.com/watch?v=1L9jRwi6An0
Borítékolható módon sokan lekomcsiztak, mikor szóvá tettem, hogy a Fidesz eltörölné a miniszteri fizetések 15%-os csökkentésének lehetőségét, ezzel kvázi visszaemelnék azokat a 2009. júniusa előtti szintre, és ez mennyire szemben áll a Répássy Róbert által eddig…..
rabax 2010.05.18 11:20:23
@Seduxen: Még februárban a TASZ verte a mellét, hogy biztosan az AB-hez fordul holokauszttagadás-törvény ügyében, nem tudom, megtették-e. Mindenesetre, ha az MSZP lép előre egyet a véleménydiktatúra felé vezető úton, akkor muszáj a Fidesznek rögtön megtennie a második lépést? És a lépések száma szinte végtelen (indiánok, hutuk, örmények, tibetiek stb.).
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
rabax 2010.04.07 17:19:15
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
Egy választás kapcsán, ahol szerencsére mindig eljön az igazság pillanata, kiemelt jelentősége van az eredmények utólagos magyarázatának. Márpedig – gondolhatják a pártok - ezt nem lehet a véletlenre, vagy az esetleg nem elég illeszkedően gondolkodó elemzőféleségek és…..