Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lőcs

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
raklapfos Szolgálati közlemény! 2010.04.01 13:50:00
Köcsögök!Megszüntetjük ezt a szar blogot, elegünk van a sok mocsokból és szarból, meg már unjuk is a mocskos pofátokat. Tovább blogolunk, aki akar tartson velünk az új helyre!Szevasztok parasztok!..
lőcs 2010.04.01 19:29:41
@Etelközi Vata:
Az egyik a Bajnaibá?
lőcs 2010.04.07 07:53:41
@Ian:
Lőcs már érti.
De azért embertársunk halálát kívánni, hááát...
Persze bajnaibá nem ember és társa a kurva anyjának, annak lehet.
Inkább olyan jókat kívánjunk ellenségeinknek, hogy:
- ezentúl a faszán szarjon!
- buzuljon be!
- legyen Kiszel Tünci-rajongó!
- ne tudjon élni Barátok Közt nélkül!
- satöbbi
raklapfos The Expendables 2010.04.01 09:55:00
Sly, Arnold, Bruce, Mickey, Jason, Jet, Danny, Dolph, Randy, Steve ...  KÖTELEZŐ, mint a választás!..
raklapfos Háztartási baleset 2010.03.29 19:19:00
Blogunk óriási kutatómunka árán, fáradtságot nem kímélve utánajárt, azon egyszerű háztartási baleseteknek, amik naponta előfordulhatnak a tisztességes magyar állampolgárok tömegeivel, szerintem jobb lesz előre is vigyázni, úgyhogy figyeljetek, nehogy baj legyen:- 25…..
raklapfos Közkívánatra! 2010.03.19 11:23:00
Lőcs barátunk egy hozzászólásában feldobott egy témát, amit nem tudtam nem észre venni, úgyhogy elvakult csillagok háborúja fanatikusként felteszem a mindenkit izgató nagy kérdést.Van-e Csubinak lőcse?Emlékeszem egyszer már találkoztam a kérdéssel. Réges-régen fiatal…..
lőcs 2010.03.23 07:35:36
@csercsab:
Csubi hutt kurvát is szívesen lekukiz!
Tehát nem az a kérdés számomra, hogy van-e fasza -nyilvánvaló, hogy van-, hanem, hogy miért nem látszik?
Lehet, hogy tényleg a seggében hordja...
Na, kérdésem van, Sztárvórz fanok!!!
Nem nagyon szokták tudni, hogy ki volt a filmben "A Hutt". Nos, ki?
lőcs 2010.03.24 14:26:48
@csercsab: mindig öröm ilyen kiművelt főkkel Star Wars-ról értekezni!
Sajnos a mai fiatalok már keverik a Birodalmi Rohamosztagosokat az Orkokkal. A klasszikus, New Hope, Empire, Jedi részeket pedig szarbaveszik, mert nem annyira látványosak, mint az utóbb legyártott első három rész. Pedig túlzás nélkül mondhatom, hogy nekem azok, akkor, az ÉLETEM voltak! (A Sandokannal együtt!)
Mondjuk a Mark Hamill már akkor is elég gyökérül nézett ki, de a fél életem odaadtam volna, ha én lehettem volna Skywalker! Még tárgyakat is próbáltam mozgatni az Erő-vel, ahogy a Yoda kirántotta az X-Winget a Dagobah mocsarából, mint a taknyot!
Ma is szívesebben berakom bármelyik régebbi epizódot a látványosabb képi világú, de túlságosan steril újabb epizódok helyett.
Aztán ott van az is, hogy a Baljós/Klónok/Sithek-epizódokban nincs igazi gonosz! A Darth Maul és Darth Sidious együttvéve sem olyan gecik mint Darth Vader!
raklapfos Blokkolnám 2010.03.25 08:50:00
Csajozás felsőfokon! Előadó: Gyuribá ..
raklapfos Formaegy! 2010.03.24 15:24:00
Van egy zárt pálya, ahol csak egy irányba lehet menni (birka póver), nincsen út menti büfé, nincs lehajtó, nincs zebra, ahol meg lehet állni, nincs benzinkút, nem rohannak át kutyák az úton, nincsennek út széli kurvák, egyáltalán nincs semmi.Itt csak az irgalmatlan sokat fizető…..
raklapfos Pusztuljon a férgese! 2010.03.16 22:15:00
Már megint, a büdös picsába, el sem hiszem, megint itt van egy hipochonder, depressziós, pszichopata faszkalap aki nekiáll és szisztematikusa széttrancsírozza a családját, majd magát.Hülye fasz miért nem magával kezdte?Minden gyilkosság értelmetlen, de ez?Két gyerkőcöm van…..
lőcs 2010.03.19 13:26:24
@Ian: Igen, az a téma is megérne egy (fekete)misét.
Erről jut eszembe, a volt fősulis tanárom, Antibá, aki a sörrel átitatott agysejtjeink közé akarta verni -na nem a faszát, hanem a tudományt, anyagszerkezettan, vagy mi-a-faszom-órán.
Hogy az olvadó fém mikortól tekinthető teljesen olvadtnak. Hát amikor az utolsó fémkristály is felbomlik. Namost, nincs az a dudaorrú kurva isten az égben, aki pontosan meg tudná mondani, hogy ez mikor következik be. (na jó, Ő talán igen)
A probléma érzékeltetésére mondta az alábbi példát:
Amikor Adolf Hitler Kelet-Európa-turnéra indult és letarolta a ruszkikat, Moszkva előtt állították meg őket. Kérdés az, hogy pontosan hol? Ahol a legelőrébb tolt tüzérségi megfigyelő, Hans rázogatta a pöcsét? Netán ahol a tankjaik álltak? Vagy ameddig a tüzérségük elhordott?
Na, hol van az a pont, ahol azt lehet mondani, hogy itt állították meg a fricceket?
Hát tudja a kurva anyja!
Ugyanígy nem lehet megmondani, hol kezdődik-végződik a mell- és fasszőrzet.
lőcs 2010.03.19 18:09:34
raklapfos A tükör ünnepe! 2010.03.12 13:33:00
Itt van március 15., a lázadás szimbóluma, a szabadság, a függetlenség és a tiszta lelkiismeret ünnepe!Minden köcsög gondolkodjon el azon, hogy mit jelentenek ezek a fogalmak a mai életben, nézzen bele a tükörbe, gondolkodjon el, tegye mérlegre az életét és a…..
Az elmosódott halmazok logikája (angolul sincs túlbonyolítva, simán fuzzy logic) a többértékű logikai szemantikák egyike, nekem az egyértelmű kedvencem.Tulajdonképpen fuzzy logika név alatt egy egész elméletcsaládról beszélhetünk, melynek sokrétű alkalmazásai vannak…..
raklapfos Írjatok köcsögök! 2010.03.03 16:09:00
Matyizok ezzel a raklap fos bloggal már hónapok óta, fogalmam sincs minek indítottam, minek csinálom, csak a baj van vele. Tematikus blogot akartam, mizantróp vagyok, vagy nem, de végül is ez mindegy, a lényeg, hogy alapjában véve minden fostalicska körülöttünk, írjunk róla,…..