Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Wolfe Winston

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Mr. Wolfe Winston 2010.03.26 13:12:37
A kereskedőmultik nagyjából tízszerannyi munkahelyet vettek el, mint amennyit teremtettek. Egyrészt a kezdeti árversenyben adókedvezményeiket kihasználva agyonverték a működő fogyasztási szövetkezeteket, szakboltokat, piacokat, másrészt nem szeretik a magas közterhek miatt kvázi drága magyar termékeket forgalmazni. Ha egy termelőnek sikerül is multival bótolnia, számíthat polcpénzre, visszaküldött túltárolt árura, és nagyjából 60-180 napos fizetési átfutásra.
Az pedig enyhénszólva durva naivitás, hogy nem trükköznek a minimálbérrel. Minimálbérre, részmunkaidőre jelentett melóssal tíz-tizenkétórákat, vagy többet nyomatnak le túlóra fizetése nélkül, 500%-os anyagi felelősséggel, sokszor visszatartott szabadsággal, ha nem tetszik, lapát.
Nehogymár tescó legyen a munkáltatók példaképe.
Kihagyta az építőipari multikat kend, akik főleg útépítésben jeleskednek, a kereskedőknél jóval gyalázatosabb foglalkoztatási gyakorlattal, nulla likviditással, nulla fizetési fegyelemmel.
Az autógyártók meg csicskáztatják a kormányt, önkormányzatokat, hogy akkor lépnek le, amikor adófizetésre kerülne sor.
A gondolatmenetben egy dologgal értek egyet: ha a multik nem fizetnek iparűzési adót, szakképzési, fejlesztési hozzájárulást, akkor mi se, ha ők kapnak munkahelyteremtő támogatást egész működésük idejére, akkor mi is kapjunk.
Legalábbis remélem, ezért írta kend, basszameg.
Hétköznapi Rodin ne dühöngj, a trenddel szemben mit szűkölsz! A szemeteszsák anyaga olyan vékony már, hogy a tíz centiről bele ejtett almacsutkát sem bírja ki; a tejnek nevezett valami a lejárati határidő előtt jóval megbuggyan, pedig természetes anyag már szinte nincs is benne;…..
Mr. Wolfe Winston 2010.03.21 20:01:16