Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blinchy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyiunk élete egy regény, a magunk örömeivel és fájdalmaival, ünnepeivel és hétköznapjaival, sorsfordító eseményeivel és tanulságaival. De mégis, mi lehet a tanulsága egy szép, okos, tehetséges, jóravaló 33 éves újságírónő betegségének és értelmetlen halálának?…..
blinchy 2014.11.13 10:02:05
@tesz-vesz: nyilván volt beleszólása. nem tudom, adtál-e már ki könyvet, én már igen, és mit ad Isten, én mondtam meg, mi legyen a borítón. egyébként meg a nyilvánvaló kötözködésed helyett mi lenne, ha elolvasnád a könyvet (eddig nyilván nem tetted, hiszen akkor nem kérdeznéd a fentieket)? és akkor a leghitelesebb forrásból tájékozódnál
Darált hússal töltött óriás kagylótészták - kétféle verzióban A napokban a nejemmel vásároltunk a boltunkban, amikor megláttam egy nagy zacsiban ezeket a gyönyörű tésztákat - és máris eldöntöttem, hogy otthon valami finommal megtöltöm őket. Mivel mindet megfőztem -…..
(Nagyon elmaradtunk az írással elnézést mindenkitől aki olvasott minket, de az elmúlt három hétben egyszerűen nem volt időnk leülni a gép elé.) Június 8. – 383 km. A mai napot lazára terveztük, eredetileg semmilyen látványosságot nem akartunk megnézni, csak eljutni Las…..