Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LOL1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
LOL1 2010.03.19 08:22:29
@LOL1:

Ja és kérem a hozzászólásaim törlését is, mert ennek így semmi értelme. Azt hittem egy blog azért van, hogy az ember leírhatja a véleményét, de ezek szerint tévedtem. Lehet hogy tényleg én vagyok hülye?
LOL1 2010.03.18 18:52:51
@pannonfunk:
Te tényleg beteg vagy. Erre csak azt tudom mondani, hogy LOL. Kettőnk közül szerintem te vagy az idegesebb. Azt hittem itt vannak "emberek" akikkel lehet értelmesen beszélgetni, tévedtem. Neked fogalmad sincs semmiről, főleg nem rólam. Én azért kivárom a végét. Nem értem miért nem teszed ezt te is. Könnyű vádaskodni, de bizonyítani annál nehezebb, ezt hagyjuk a szakemberekre.
LOL1 2010.03.19 08:18:52
@szaszalino:
Ez az utolsó hozzászólásom. Itt nem lehet beszélgetni. Ti olyan okos emberek vagytok, hogy hihetetlen. A CDT és TVI globálisan működik, a TVI már 200, a CDT szerintem több országban is működik. Érdekes módon sehol nincs probléma a rendszerekkel, csak itt Magyarországon. Miért van ez? Mi magyarok ilyan okosak vagyunk? Rajtunk (magyarokon) kívül ennyi hülye ember lenne, hogy ilyen rendszerekkel foglalkoznak, és kisemmizik saját országukat, hogy a piramis tetején lévők jól éljenek? Én nem így gondolom, és szerintem ezt ti sem hiszitek el. Ha ilyen okosak vagyunk, miért tart itt ez az ország? Miért nincsenek munkahelyek, ahol az emberek "megdolgozhatnak" a pénzükért? Ha valakinek van munkahelye miért kell a munkáltatónak, vagyis a főnöknek, aki fasza gyerek, ellehetetleníteni a munkavégzést a dolgozó számára? Ha a főnököd megkérdezi melyik a fontosabb a munkahely vagy a család, melyiket választanád? A maszekok miért nem jelentik be a dolgozókat? A mi országunk tökéletes. A CDT-t Ausztráliába beperelték, és pert nyert. Tegyük fel, hogy hazudok és pert vesztettek. Folyamatosan figyelem a TVI oldalát a belépőket, hogy honnan jöttek, rengeteg az Ausztrál belépő. Miért? Ha ott tiltott miért lépnek be? Ennyi hülye ember lenne? Nézzetek már ki a fejetekből egy kicsit.

Az admintól kérem törölje a regisztrációmat, ilyen beszélgetésekbe én nem veszek részt. Az ember kérdez valamit aztán jönnek a hülyeségekkel. Mindenki foglalkozzon magával, és ha vádaskodik akkor bizonyítson.