Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DARKANGEL

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi történetünkhöz hasonlóan, ma is egy újabb munkahely-romantikába csöppenünk. Levélírónk arról panaszkodik, hogy az egyik kolleginája állandó versenyben tartja egy másik sráccal. Nem tud mit tenni, eleinte belemegy a játékba, de már sejti, hogy csak egy őrült teszt…..
„Meghívta őt egy kávéra és félre nem érthető módon bepróbálkozott nála” - A munkahelyen szövődött szerelmekkel az a baj, hogy mindig rengeteg néző van a műsorra. Nem lehet titokban elvonulni, mert rögtön elindul a pletyka. De mit tehetünk, ha az egyik rosszindulatú…..
”Már együtt voltak, vagy 3 éve, de a pulóveren-simogatáson kívül semmi nem történt” – következő beszámolónkból kiderül, hogy nem mindenki a hormonok rabszolgája. Történetünk főhőse egy igen vallásos fiatalember, akire a legjobb nők nyomulnak, de felvértezi…..
DARKANGEL 2010.03.19 10:21:33
@-JzK-: Bocsi!Vallás ide vagy oda,szex az volt, van, lesz.Házasság előtt vagy után, azt mindenki maga tudja, de ha nem ismered meg a másikat előtte,hát..abból semmi jó nem kerekedik ki.Bűn?A szeretkezést, szexet mindennek lehet nevezni csak annak nem!Ja azért vannak problámák a papokkal mostanság,ne haragudj meg érte,hallottál már a molesztálásokról?AZ BŰN A JAVÁBÓL!
„Láthatólag nagyon nem tetszett neki, hogy barátnőm folyamatosan levegőnek nézi.” – Levélírónk már korábban is megtisztelt izgalmas kalandjaival, és most újra egy mókás sztorit küldött nekünk. Egy erősen kapatos srác - persze, akaratán kívül - hozza össze…..
Hajni összejön egy kedves sráccal, és minden oké. A szép folytatásnak szinte semmi akadálya nem lenne, ha a fiú nem őrizne egy súlyos titkot. A rejtélyről hamar lehull a lepel, de inkább maradt volna rajta, ugyanis szemet bántó és fület sértő rémlátomás az! Most megismerheted…..
Következő versenyzőnk egy lány, aki a „két tűz között” sokat csócsált kérdésköréhez csatlakozna sztorijával. Ő nem kavarja a szarkofágot, hanem összehívja a két érintett srácot, és nyíltan megmondja nekik, hogy nem hazudik tovább: azonnal választani fog…..
„A lányom már hat éves volt, amikor kiderült, hogy férjem megcsalt a terhességem alatt” - rövid, de tanulságos történet következik egy elromlott házasságról. Az asszony, a gyerek miatt, együtt marad férjével – bár az elhidegülés tartósnak látszik. Elkezd…..
DARKANGEL 2010.03.17 08:26:48
@Primitív Állat: A neved találó, a Neandervölgyinek több esze lehetett!Ha nem jött volna le a lényege,a csajszikám egy családszerető anya,aki kitartott k%cs%g férje mellet, még bírta.Neked elsőre a lelke fog meg egy csajban?Látnok vagy?Kár,h ily későn tette meg mit már meg kellett volna hamarabb!A pasikám meg egy igazi tökös fickó,h be mert vállalni egy idősebb nőt!Egészségükre!