Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonti Karvaly

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Gonti Karvaly 2010.06.08 17:57:17
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Kedvenceim a #48, #18 de az abszolút nyertes a #11 :D Ha a Mesterlövész magyar szinkronja is indulhatott volna, kb 20 hely alapból foglalt lenne. De tudjuk, hogy az a szinkron tette azzá a játékot, ami, úgyhogy nem lehet egy szavunk sem. ..
A múltkori meglepően jó sorozatocska fogadtatás után, újra elővettem azt a játékgyűjteményes cd-t és a menüt böngészve elnézegettem az elvileg kedvadónak szánt képkockákat és kiválasztottam hármat. Eddig nem volt merszem kipróbálni egyiket sem, úgyhogy teljesen rajtatok…..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
Gonti Karvaly 2010.03.26 18:11:22
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.03.21 12:49:00
Én és Hitler közösen előadjuk a "Did your hands up" című számot, amelyet "balage44" rakott össze. Igen, ez is egy olyan mondat, amelyet soha nem hittem volna, hogy valaha is kimondok. Egyébként "With your hands up" kéne hogy legyen a címe (mert…..
Sokan ajánlották, kipróbáltam a demóját és valóban, azt kell mondjam: Ennek helye van a sorozatban... De még mennyire. Szánalmas Postal 2 kopizás az egész. Akinek van egy teljes példánya, az meg tudna dobni egy e-maillel? Megköszönném Aki nem érti miről van szó, annak itt…..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Mint mondtam a videó elején, gyerekként láttam először és utoljára a filmet, úgyhogy túl sok dologra nem emlékeztem, azon kívül, hogy többet nem nagyon akarom már megnézni. Hála nektek, kiderült pár dolog, amire a videóban értelemszerűen nem tértem ki. A nyuszis jelmez a…..
Küldte: Attila..
Gonti Karvaly 2010.03.22 20:26:28
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..