Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsepeLee fiú

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek vacakoljunk a méhekkel, meg a virágmézzel, amikor elég követni a Viasat3 utasításait, és máris megtudja a gyerek, hogy mi a szerelem: amikor egy nő ráül egy férfi arcára. Plusz még egy nő. Tizenkét éven felülieknek szülői felügyelettel ajánlott!Mondjuk, ha már…..
CsepeLee fiú 2009.07.06 11:38:07
@newsea: Bár már elég régi a téma, és kicsit off leszek, de te szerintem olyan rajzfilmekre gondoltál, melyek alapból nem is gyerekeknek készültek. De akkor azok már nem mesék. :P Pl. az animék (japán animációs filmek). A rajzfilm szó nem egyenlő a mesével. Az amcsi készítésű South Park is rajzfilm, de nem mese.
A magyar csatorna hirtelen műsorára tűzte az egy ideje hazai TV csatornákon kegyvesztett sorozatot, hétfőtől-péntekig (csütörtökig - köszi Zsuzsi) 0:30-as időpontban adják majd az első évadtól, várhatóan egészen a 9.-ig, de a 4.-ig biztosan jön. Éljen!..
Igen kérem szépen, a csúnyán beszélő kisfiúk a Cool után most a friss, ropogós magyar MTV esti műsorában riogatják az őket túlságosan is komolyan vevő vallási szervezeteket, mégpedig a tizedik évaddal, amiben visszatér a Séf bácsi, a város hibridkocsikra áll át, Momahed…..