Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(b)Right_side

5 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botrányos történetről számolt be a nyugat.hu. A Jobbik bevitte a politikát az Óvodába. De nem csupán ez az egyetlen botrány, hanem úgy váltak a szülők –jóhiszeműen- a „szittyapárt” látszólagos szimpatizánsává, hogy arról nem is tudtak.   A nyugat.hu…..
Mielőtt belevágnánk a jelenlegi politikai kampányt elemző cikkünkbe, kikapcsolódás gyanánt a tisztelt olvasók figyelmébe ajánlanám Truffaut Négyszáz csapás című, 1959-ben készült nagyszerű filmdrámáját, amely címét egy közismert francia mondásból eredezteti. Eszerint,…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
(b)Right_side 2010.04.07 18:50:51
Jobbik szimpatizáns vagyok...

Aki szokta olvasni a Magyar Hírlapot, az láthatta, hogy az utóbbi 2-3 hétben a Fidesz-közeli napilap mást nem csinált, csak a Jobbikot mocskolta, esetenként már olyan aljas hangnemben, hogy az már a tisztességes fideszeseknél is kiverte a biztosítékot. Tessék felmenni az MH honlapjára: 10 cikkből 6 a Jobbik ellen agitál.

Én nem tudom, mire számított a Fidesz, az a párt, akinek a Jobbik éveken át segített és akiért még a szavazatok újraszámlálásakor is kiállt? Hogy majd nyelünk egyet és némán tűrjük ezt az undorító rágalomhadjáratot?

Én személy szerint örülök, hogy a fagyi most visszanyalt: kicsit talán elgondolkoznak majd azon, hogy hol van az a határ, ameddig még tisztességesen lehet kampányolni. Mert míg Ők a jobbik-szimpatizánsok és tagok magánéletében vájkáltak (Vona iwiw-es szerelmi ügyei, Morvai és Gaudi-Nagy "összemelegedése", ugyan már!), addig a Jobbik ha kritizálta is a Fideszt, azt csak szakmai alapon tette, ahogyan most is.

Bár egyes fideszesek szerint a jobboldal kritikája már önmagában felér egy hazaárulással...

Én személy szerint Fidesz győzelmet szeretnék (max. 1-2%-ot bukhatnak el Kubatov miatt), de semmiképpen sem 2/3-ot! Akár mennyire is szimpatikus a párt, szerintem egyáltalán nem egészséges, ha egy kézben összpontosul a tejhatalom...

Mivel a Fidesz már túlnőtte magát, kormányzásakor nem fog hozzányúlni az igazán tabu témákhoz (szociális rendszer felülvizsgálata, banki különadók, multinacionális cégek irreálisan magas versenyelőnyének szabályozása, politikusbűnözés és elszámoltatás valódi képviselete, stb.), mert innen már nincsen feljebb: a népszerűségéből csakis veszíthetne ezzel...

Én pedig változást szeretnék, ezért vasárnap a Jobbikra adom a szavazatom!
(b)Right_side 2010.04.07 19:25:11
@lorantka_a_gall:

Az említett kifejezéseket a kuruc.info használja, a Jobbik egyetlen politikusától sem hallhattál még hasonlóakat. A kuruc.info mellesleg nem jobbikos, ellenben tény, hogy a szerkesztői a Jobbik-ot támogatják, mint számukra a "legkisebb rossz" pártot. Erre ékes bizonyíték, hogy heti rendszerességgel jelennek meg a honlapon a Jobbikot is kritizáló írások, hasonló hangnemben (pl. "pornóskurva" gárdista, "buzifaló" Király András (elnézést a kifejezésekért), de még a párt körül feltűnő "kommcsibérencekre" is rávilágítanak, ha kiderül valakiről, hogy pl. MSZMP-s volt...

Szóval aki rendszeresen olvasója, az látja ezeket. A kurucnak sajátos nyelvezete van, többek között emiatt is annyira népszerű sokak szemében. Tény, hogy ez a hangnem nem minden esetben tolerálható, így pl. az általad felsorolt jelzőket sem tartom vállalhatónak.

Remélem megértetted, mit akartam a fentiekkel mondani...

További szép napot!
(b)Right_side 2010.04.07 19:29:31
@bence87:

Lásd 19:25-kor írt hozzászólásomat...
A leleplező videó: ..
(b)Right_side 2010.04.07 11:55:06
     Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során…..
(b)Right_side 2010.04.05 22:26:31
@ORRBAFINGÓ:

Visszatérve az alapgondolatomhoz: szerinted amit a Fidesz két forduló közötti magatartásáról vizionáltam, abban nincsen semmi ráció?

Kb. 5-700.000 Jobbik szavazó van, nagyon sok helyen lesz 2. forduló. Többek között az én körzetemben is, ahol az önkormányzatiautóTörő Gábort indítja a Fidesz, akit még a saját pártjában is utálnak. Még a szomszédai is, mindenki, mert egyszerűen egy tapló.
Namármost, én az MSZP-re soha nem szavaznék, ellenben a 2. fordulónál a Fidesz még szóba jöhet, mint a kisebbik rossz. Vagyis jöhetne, bár (már ne haragudj) a sértő megjegyzéseitek és a Jobbik folyamatos lejáratására épülő véghajrátok miatt jó úton jártok afelé, hogy végleg elvegyétek tőle a kedvem. Folyamatosan alázzátok a Jobbik szimpatizánsait (analfabéták, idióták, nácik, birkák, gyógykezelésre szorulók, stb.) a fórumaitokon, ezek után mit vártok? Hogy majd nyelünk egyet és két hét alatt elfelejtünk minden sértő megjegyzést és lelkiismeret-furdalás nélkül rászavazunk a Fideszes jelöltre?

Lehet, hogy így lesz... De Te mit tennél a helyemben? Ha nem változtattok a stílusotokon, a Jobbik minden talpon maradt jelöltjét el fogja indítani a 2. fordulóban és a szavazóira bízza majd a döntést. Én (és rajtam kívül még több tízezer jobbikos) pedig el tudja venni Tőletek a 2/3-od... Emiatt gondolom, hogy egy hét múlva a Fidesznek (és Neked is, kedves barátom) 180 fokot fog változni a Jobbikhoz fűződő viszonya, egész egyszerűen nem tehet mást, ha kell neki az a sok szavazó.

Illetve tehet: azzal, hogy hasonlóan az utóbbi hetek undorító személyeskedéseihez, szemrebbenés nélkül folytatja a mocskolódást...

Ha így lesz, én biztosan a 2. fordulóban is a Jobbikra szavazok és ha ez tömeges jelenség lesz, azt csakis magatoknak köszönhetitek!
(b)Right_side 2010.04.06 00:18:48
@ORRBAFINGÓ:

Örülök, hogy végül mindketten lenyugodtunk picit és megtaláltuk a normális hangnemet! :) A céljaink közösek: számomra is ugyanazok az értékek fontosak, mint Neked! Szerintem mind a fideszes, mind a jobbikos politikusok többsége jót akar ennek az országnak (még akár más pártoké is, nem vitatom), de talán az előbbi vezetőinek a "súlyosabb" gazdaság- és belpolitikai kérdésekben jobban meg van kötve a kezük...
Illetve még valami: szerintem a Fidesz mostanra túl nagyra nőtt ahhoz, hogy akár egy sikeres kormányzással is, de további támogatókat nyerjen! Innentől már csak veszíthetne a népszerűségéből, ha egy-egy tabu-témát feszegetne, ezért a kormányzáskor kockázatokat már nem igazán fognak vállalni olyan kérdésekben, mint pl. a multinacionális tőke kirívóan magas versenyelőnye a hazai vállalkozókkal szemben, a bankok népnyúzó kamat- és árfolyampolitikája, a cigány kisebbség munkába való visszavezetése és nem a tartós segélyezésre való beilleszkedés ösztönzése, az államadósság újratárgyalása, a korrupció és mentelmi jog kérdése, valódi elszámoltatás, stb... Gyakorlatilag bármit ide sorolhatnék, ami konfrontálódással járna az inhomogén szavazóbázisának valamely rétegével, vagy a nagy pártokat támogató üzleti körök, multinacionális tőke érdekeivel...

Emiatt nem várok tőlük (Fidesz) - a jó szándékuk ellenére sem - túl nagy változást és többek között ezért szavazok április 11.-én a Jobbikra!

Én is köszönöm a korrekt hangnemet, ha van kedved, olvass bele a blogomba:

brightside.blog.hu/

Minden jót!
(b)Right_side 2010.04.06 01:03:15
@Aurian:

Bocs, de tényleg nem vagy normális... Örülnöm kellene, hogy még egy Jobbik-szimpatizáns került ide, ehelyett szörnyülködnöm kell, mert szégyent hozol a tisztességes többségre!

Ezzel a gyűlölködő stílussal nem vagy különb az "ellenségeidnél" sem, de még egy piócában is több az emberség és a tisztelet... Vannak hazaárulók, sajnos igen és minden pártban találhatsz is belőlük rendesen, de az általánosítással csak magadat járatod le. Inkább ülj vissza a géped elé Battlefield '42-zni, addig sem beszélsz hülyeségeket!

Nem érdekel, ha emiatt most elvesztettünk egy szavazót, nincsen szükségünk ilyen elmebetegekre...
„Az ország kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla” – mondta többször Vona Gábor és Morvai Krisztina is. A közvélemény-kutatások mégsem ezt támasztják alá, viszont egy internetes kutatás szerint, – ahol 30 politikai kérdésben kellett állást foglalni…..
(b)Right_side 2010.04.05 16:44:05
@HeMK:

Elnézést, valóban elfelejtettem megjelölni a forrást.

Ahogyan írtad is: a Szent Korona Rádió honlapján található a cikk!
LMP-s segítők, tagok, szimpatizánsok éjt nappal alá téve fúrtak faragtak, hogy elkészüljön egy teljesen egyedi módon készített plakáthalmaz, amely a lehető legkevésbé terheli a környezetet. Másodfelhasználású kartonpapírra ragasztottuk rá a plakátjainkat, melyeket egyszerű…..
(b)Right_side 2010.04.04 13:08:16
@Renee:

Ha szeretnéd, belinkelek ide 20-30 fényképet és videót, hogy a fideszes és MSZP-s, sőt, LMP-s!!! plakátragasztók hogyan szaggatták vagy ragasztották le a Jobbik hirdetéseit!

Utóbbira itt a bizonyíték:
barikad.hu/node/48743

Sajnos szinte mindegyik pártnál előfordulhat hasonló, ezt nem nagyon lehet kivédeni! Minden pártnál lehetnek túlbuzgó, felelőtlen aktivisták, a lényeg, hogy mi el is ítéljük, ha egy szimpatizásunk tisztességtelenül viselkedik!

Kedvcsinálónak belinkelek még 2-3 igen durva és aljas bizonyítékot:

barikad.hu/node/49494
barikad.hu/node/48791
barikad.hu/node/49299

Szóval én nem védeni akarom ezzel magunkat, mert amit a jobbikosok Deszken tettek, arra valóban nincsen mentség: csupán lenézőnek és elfogultnak tartom azt a mondatod, hogy "jellemzően pont a Jobbik csinál ilyet...".

Sok sikert a jövő hétre! ;)
Kedves Olvasóm!Meglehet, csak én vagyok túl naív és már csak én hiszek az összeesküvés-elméletekben, de valamiért van egy olyan baljós előérzetem, hogy azok a hírportálok, amelyek megjelentették, vagy egyszerűen csak felkapták, átvették a gárdista…..
"...200.000 Ft-ot ajánlottak ismeretlenek, amennyiben egy jobbikos tagról vagy jelöltről kompromittáló képeket, felvételeket szerzek..."Mottó:Kampány van... Nem is akármilyen: az utóbbi évek legaljasabb trükkjeit alkalmazzák egymás ellen a rivális pártok, az ellenfél…..
KöszöntésKedves Olvasóm!Tartozom egy őszinte vallomással Neked! Nem küldtek, nem utasításra vagy szívességből, de még csak nem is véletlenül kerültem ide... Egyszerűen besokalltam, elegem lett!A választások közeledtével egyre gyakrabban olvasok különböző gazdasági,…..
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
Na megint gondolkoztam. Arra jutottam amikor nézegettem a gondolataimat, hogy több milliárd éve én egy hal voltam nagy fogakkal a vízben. Az előtt meg valami túlszaporodó ebihal, előtte meg 1 2 sejt. Na aztán így görgetve a dolgot azt sikerűlt elérni, mivel ki tudunk száradni és…..
(b)Right_side 2010.03.23 20:22:42
Tiszteletem! :)

Itt sem látnak szívesen Lipcsei Petiket, vagy ez már nem aszfaltpálya és lelkiismeret-furdalás nélkül bemutathatom a legújabb ronáldinnyós cseleimet? :))

Tetszett a stílusod (
bee-oldal.blog.hu) és ahogyan önmagával szembesítetted az emberi hülyeséget, jókat mosolyogtam a kommenteden! :) Megpróbáltam felnőni egy hasonlóan színvonalas válaszhoz, ám mint azt az említett fórumon megtudtam, egy Jobbik-szimpatizánstól (éjlen a liberális általánosítgatás - új fogalom született! :) ) mindez majdhogynem lehetetlen. :)

Különben mind közül a Tiéd volt ez egyetlen valamirevaló, értelmes különvélemény, a többiek még csak választ sem érdemelnének. Persze hülye lennék kihagyni a rám jellemző, néha "kissé" szemtelen visszaszívatásaimat, akkor nekem sem maradna semmi élvezet! :)) Úgyhogy ők sem menekülnek: gyorsan összeszámolom az oroszoktól kapott kampánypénzünket, veszek pár kiló mariskát belőle, aztán pedig nincs kegyelem! :)

A viccet félretéve: gyakrabban kellene kommentelned, ráférne egy kis eligazítás a sok sihederre... Annyit azért hozzátennék még, hogy a blogbejegyzéseket olvasván nem csupán a mi (jobbikosok) oldalunkon hemzsegtek az "értelmes", csőlátású emberek, ezt azért valljuk be... :)

A balosokkal mi legyen, bevállalod őket is, vagy nekik már mindegy? :))
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
(b)Right_side 2010.03.21 12:30:01
@párttalan:

Bocs, de ezzel nem győztél meg. Abban igazad van, hogy a Jobbik megkésve (és nyilván nyomásra, nem tagadom), csupán néhány hónapja hozta nyilvánosságra az utóbbi évek pénzügyi beszámolóit, viszont azóta is megtalálható a beszámoló a jobbik.hu oldalon.

Különben nem tudom, mennyivel hitelesebb Neked egy MSZP-s, fideszes, MDF-es, SZDSZ-es vagy akár LMP-s pénzügyi beszámoló, kampányköltség-elszámolás, képviselői vagyonnyilatkozat, miegymás?
Mindannyian tudjuk, hogy ezek a számok erősen kozmetikázottak és úgy alakítják őket a pártok, ahogyan csak akarják. Vagy szerinted Orbánnak és Gyurcsánynak is csak egy 40nm-es kecója van, 300.000 HUF-nyi megtakarítással?

Ha kizárólag emiatt nem kéne, hogy a Jobbikra szavazzak, akkor ha következetes lennék, nem szabadna egyetlenegy pártra sem szavaznom. Ahogyan másnak sem, vagyis romba dőlne Magyarországon a demokrácia, amiért annyi ember vére folyt... Sajnos tökéletes párt ugyanúgy nincsen, ahogyan tökéletes ember sem létezik, így mindenkinek egyfajta kompromisszumot kell kötnie saját magával, mikor az értékrendje és lelkiismerete alapján egy politikai mozgalom mellett leteszi a voksot...
(b)Right_side 2010.03.21 12:45:45
Az MDF-nek nem lesz listája Nógrádban?
www.valasztas.hu

Erről tudtok valamit? Vagy csak elírás?
A Forsense a biztos szavazó pártot választók körében 5%-ra mérte az LMP támogatottságát. Ez az első alkalom, hogy az LMP-nek ilyen sokat mért közvéleménykutató cég. A százalékok felfelé kúszása eddig is folyamatosnak mondható, hiszen az utóbbi időben már rendre 2-4%-okat…..
(b)Right_side 2010.03.17 00:25:44
@RoGeR:

Kíváncsiskodtam picikét, összegyűjtöttem Nektek néhány fontos adatot:

- szavazásra jogosultak száma 2010.-ben: 8.069.970 fő
- parlamenti küszöb (5%) 100%-os részvételi arányt feltételezve: 403.499 fő
- részvételi arány a választások 1. fordulójában: 56,26% (1998.), 70,53% (2002.) és 67,83% (2006.)

Szerintem idén igaz nagyon sokan kiábrándultak a jelenlegi kormánypártokból és úgy unblokk a politikából, viszont annál többen változást akarnak, így nem kizár egy újabb 65-70% körüli részvételi arány...
Vagyis az LMP-nek ahhoz, hogy bejusson a Parlamentbe, 65% részvételi aránynál 262.274 érvényes szavazatot kell kapnia.

- az EP választásokon 75.522 szavazatot kaptatok, vagyis kb. 3,5-szeres támogatottságra van szükségetek a 2009. júniusi állapotokhoz képest!

Ha nem is tud elindulni mind a 176 jelöltetek (a számlálótok szerint 176*750 = 132.000 kopogtató helyett csak 82.190 cédula van meg, ez nagyon maximálisan 110 jelöltet jelent [ám azt is vegyük figyelembe, hogy nem egyelő mértékben gyűlnek a kopogtatók, vagyis előfordulhat, hogy valamelyik körzetben akár 1000 db is összejött, ergo máshol annyival kevesebb: így a fenti számláló csalóka képet mutat], attól ez még meglehet (20 területi listát feltételezve), de ha 2-3 területi lista is hiányozna, az szinte behozhatatlan hendikep lenne (azokban a körzetekben egyáltalán nem lehetne szavazni az LMP-re)...

Szűk 2,5 napotok maradt a gyűjtésre ami tovább nehezíti a feladatot, de ahogy a blogon egyes hozzászólók lelkesedését figyeltem, ez nem lehet akadály.

Kívánok hozzá erőt és elszántságot:

egy Jobbik-szimpatizáns
(b)Right_side 2010.03.17 01:22:29
@felician:

:) Tényleg nem mindegy... :))

Különben nem tudom, tudjátok-e, hirtelen miért lett olyan nehéz a kopogtatógyűjtés? Nem, nem csak a Fidesz "tarolta" le a választókerületeket, ellenben az MSZP is szintén (ha nem is annyit, de megbízható forrásból tudom, hogy ahol csak tudtak, több ezret szedtek össze), csak ők sokkal rutinosabbak voltak, mert nem verték nagy dobra, nem kérkedtek vele... Persze a Jobbik is gyűjtötte, amíg lehet (átlagosan egyébként 1000 db-ot, csupán néhány észak-keleti országrészben gyűlt össze ennek a 2-3-4-szerese), viszont korántsem akkora hévvel és annyira aljas szándékkal, mint a többiek.

Gondoljatok bele, szerintetek melyik az a párt ma Magyarországon, akinek nem érdeke, hogy egyre csak erősödjetek? Nyílván annak, amely pártból egyre többen ábrándulnak ki a folyamatosan napvilágra kerülő korrupciós botrányok és hazudozások miatt a jóérzésű, becsületes emberek... Ezek a bizonytalanok, illetve az első választók jelentős része (ők már eleve megundorodtak a jelenlegi parlamenti képviselőktől) új pártoknál keresnek menedéket, vagyis a szocialisták értékes %-okat könyvelhetnek el emiatt veszteségnek...
Ha az őszinte véleményemre vagytok kíváncsiak, a Fidesznek és a Jobbiknak (mint pártoknak, nem mint embereknek) elméletileg az az érdeke, hogy mind az LMP, mind az MDF 20-20 területi listát állítson és egyenként éppen 4,99%-os eredményt érjen el, mert ezáltal ha nem is 10%-kal, de közel akkora mértékben csökkenne az MSZP eredménye, ezek a szavazatok pedig elvesznének, illetve a parlamentbe jutott pártokhoz vándorolnának. Ahol nincs MDF, LMP lista, ott nagy valószínűséggel alternatívaként többen választják majd az MSZP-t, mint a Jobbikot, vagy a Fideszt. Az MDF-nek nyilván az lenne az érdeke, hogy egyetlen körzetben se induljatok, hiszen a legnagyobb riválisai Ti vagytok, viszont az MSZP-nek is hasonlóak a titkolt vágyai: a fenti okok miatt a lehető legkevesebb listátokért rimánkodik, ahol lehet, pedig megnehezíti a dolgotokat...

Erről szól a kampány: taktika, pozícióharc, matematika..., de jómagam is bízom benne, hogy ha csupán 5,01%-kal is, de még lehet más a politika! :)
(b)Right_side 2010.03.19 21:18:19
@párttalan:

Kérlek, ha van egy kis időd, nézd végig ezt a dokumentumfilmet a Jobbikról!
Érteni fogod...

jobbiktv.hu/index.php?p=watch&id=1001
Földi Áron fellebbezését elfogadták, végül 749 céduláját találták hiánytalanul megfelelőnek, úgyhogy :) Áronnak még kellett gyűjtenie egy darabot. Ez sikerült is neki egy nap alatt.Így hát az ellenfeleink "kétszínű toll hadműveletét" sikerült visszavernünk! :)…..
(b)Right_side 2010.03.16 23:39:09
@pallo:

"A hamisítás megalapozott gyanúja akkor erősödött fel, amikor a jobbikos delegált, Mészáros Lászlóné kezébe került Sulyok Tamás választópolgár nevében leadott ajánlószelvény, aki az abonyi Jobbik tagjelöltje és már korábban jelezte, hogy nem kapta kézhez az ajánlószelvényét, ezért a jegyzőtől újat kellett kérnie, amelyet később a Jobbik nevére adott le személyesen, most pedig nem a saját aláírásával mégis ott volt az LMP-s cédulák között az övé is."

Ez a Jobbik honlapján található verzió. Jómagam Jobbik szimpatizáns vagyok, nem tagadom. Ha igaz, amit a Jobbik pártigazgatója állít, akkor nem ajánlott kétszer a tagjelölt, sőt, a lehető legszabályosabban járt el, miután a határidőig nem érkezett meg hozzá az ajánlószelvénye. Ennek ellenére én nem szeretnék senkit sem gyanúsítgatni, sem az LMP-s jelöltet (nem gondolom, hogy szándékosan csalt volna), sem pedig a jobbikos delegált hölgyet, akinek feltűnt a furcsa eset.
Várjuk meg a hivatalos vizsgálat végeredményét: amennyiben Nektek lesz igazatok, úgy jómagam el fogom ismerni a hibánkat, viszont bocsánatot nem kérhetek más nevében (mivel szerintem nem a kommentelő "huszároknak" illene, hanem aki tegyük fel "súlyosbította" az estet), ezt gondolom megértitek...

Nekem személy szerint szimpatikus az LMP (de főleg a lelkes, fiatal szimpatizánsai, mint a programja), sokkal inkább örülnék, ha idővel teljes mértékben átvennétek az MSZP helyét a Parlamentben. Baloldai politikára szükség van ebben az országban (természetesen nem születhet mindenki jobboldali értékrenddel, mint például én is születtem), de nem a mostani korrupt és hiteltelen emberekkel... Sajnos az utóbbi években kiderült, hogy a szocialisták csak szavakban voltak szociálisak, így felborult az egészséges egyensúly ebben az országban. A jó érzésű, tisztességes, becsületes jobbközép, ill. enyhén baloldali értékrendű embereket jelenleg nem képviseli senki, pedig rengetegen vannak, mégis, úgy tűnik szállingóznak a csalódottságban és a bizonytalanságban... Az MDF teljesen elveszítette hitelét, így egyedül Ti maradtatok ezeknek az embereknek a képviseletére!

Őszintén kívánok sok sikert Nektek, de azért remélem nem haragszotok meg, ha sportszerető emberként úgy búcsúzom el, hogy az izgalmas, kiélezett versenyben végül győzzön a Jobbik! :)