Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyalfű

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MéregtelenítésUtifűmag Psyllium Seed 610mg 100 kapszula- emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén- kúra szerű alkalmazásra az emésztőrendszer tisztításáhozAkciós ár!2300 Ft. ÁFA-val Rendelés: Biokuckó WebáruházRendelési információ: 06 20 9122 811E-mail:…..
addict Nem áll fel a kisfickó? 2007.10.16 14:04:00
Nálunk egy egész ország megtanulta, hogy a lenyugvó napnak is van ereje, az ausztrálokhoz viszont szemmel láthatólag nem jutott még el a Potemix tabletta. Igy fordulhat csak elő,  hogy ott még problémát okoz az impotencia, amelyre az Impotence Australia szervezet a helyi DDB által…..
Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 15,48 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
  Ø      hogy megkönnyítse azoknak az embereknek a dolgát, akiknek nehezére esik merevedési zavaraikkal közvetlenül orvoshoz fordulni (bizalmatlanok, restellik stb.)Ø      hogy válaszoljon az impotenciával kapcsolatos kérdésekre…..
  Az impotencia – amelyet eufemisztikusan gyakorta a „napfogyatkozás” vagy „teljes napfogyatkozás” névvel is illetnek – napjaink egyik legelterjedtebb betegsége. Hogy miért tabutéma mégis, annak ellenére, hogy a férfiak 30%-a él át átmeneti…..
Annyi az egeszen hetkoznapi furcsa, hogy kisse megfeledkeztem a mar-mar Korea szimbolumainak is tekintett/heto termekekrol. Ilyen pl. a ginzeng.A ginzeng gyoker szellemi es fizikai eronletet fokozo hatasarol ismert es Koreaban mindennaposnak tekintheto a fogyasztasa.Hogy mindenkinek meglegyen a…..
Se szeri se száma az emberi bélben található lerakódások kipucolására kifejlesztett italporok sokaságának a legtöbb  bio áruház kínálatán. A Colon Cleanse és társai mind arra vállalkoznak, hogy a vastagbél kitakarításával olyan komoly betegségektől,…..
A ginseng -vagy ginzeng, ahogy tetszik- az egyik legismertebb és legszélesebb körben használt gyógynövény a világon: gyakorlatilag minden áruház kínálatában megtalálható.  Koreában, kínában és általában Ázsia észak-keleti területein a legelterjedttebb.…..
 Ma találkoztam az alábbi cikkel, és úgy gondolom, érdemes többször beszélni róla, mármint az ezüstkolloidról.Elmondhatom, hogy már nekem is van róla tapasztalatom,  és csak dicsérni tudom. Mikor először hallottam róla, akkoriban voltak a fiamnak a kezén valamiféle…..
A szövegben példaként szereplő személyek és események kitaláltak. A valódi személyekhez vagy eseményekhez való hasonlóság a véletlen műve. A HTI (Hubble Távirati Iroda) jelenti: A Tiszta Magyarország első évfordulójának ünnepe 2011. június 1-én került megrendezésre a…..
Testimese Síkosító 2019.12.17 10:20:00
Kedves arc, körülötte fekete hajzuhatag, pici formás cickók, darázsderék, gömbölyű kis fenék. Zongoratanárnő volt, az egész nő olyan klasszikus beállítottságú. Egyszer dumáltunk séta közben egy órácskát, a teste kívánatos volt, de a viselkedése távolságtartó. Nem is kezdeményeztem. Érezhető volt,…..
Azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűznöm.Link: A link már nem él!Megérkezett!..
Az ezüstkolloiddal rengeteg betegséget lehet gyógyítani. Baktériumölő hatása nagyobb, mint bármely antibiotikumnak. De miért nem ismeri senki?Mi az az ezüstkolloid?Az ezüstkolloid egy vöröses, vagy átlátszó színű folyadék (ionizált vízbe ezüst részecskéket - kolloidokat -…..
06 30 6874347   A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetünkben úgy viselkedik, mint egy második immunrendszer. Rendszeres fogyasztása esetén ugyanis a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel kölcsönhatva aktiválja az immunrendszert, valamint elpusztítja…..
 Divatos téma manapság a lugosítás, de mit is jelent ez az egész?  Sav-bázis egyensúly a szervezetbenA legfontosabb, amit tudni kell a szervezet sav-bázis egysúlyáról az, hogy ez nem feltétlenül az adott étel PH értékétől…..
A prosztata, vagy más néven düllmirigy a férfi nemiszerv-rendszerének egyik fontos szerve. Két fontos feladatot lát el:  a prosztata termeli és tárolja az ondó 20%-át adó lúgos váladékot, ami a hüvely savas kémhatású váladékának semlegesítésére…..
Angyalfű 2010.03.19 20:00:09
A zöld teák nem fermentált teakészítmények. Mivel a fermentációt meggátolják, a tealevél színe zöld marad és a növényben található természetes anyagok nem esnek áldozatául a biokémiai folyamatoknak. Az ázsiaiak naponta átlagban több mint egy liter zöld teát fogyasztanak el…..