Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saflac12

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyit kell gyűjtenünk mikroadományokból ahhoz, hogy az utolsó egy héten (azaz a jövő héten) minden korábbinál intenzívebben kampányolhassunk. Az utolsó hét az LMP számára sorsdöntő lesz, készülj Te is!Miről van szó?Ha van pár órád, a hátralévő napokban amit az LMP-re…..
A mai nap a forgatásé. Jópár aktivista és képviselőjelölt statisztál ebben a pillanatban is, hogy egy igazán vidám és az LMP imázsához illő kampányfilm készülhessen. Volt, aki fél 5-kor kelt, hogy a hajnali fényeket elkaphassák vele. Van, aki csak később az utcai…..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!A tegnapi és a mai nap…..
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
saflac12 2010.03.18 17:37:51
@BrianBrian:
Köszi!
Az alábbi levelet eredetileg "Kedves Tagok, Harcostársak!" megszólítással küldtük ki a párt tagjainak, jelöltjeinek és aktivistáinak, de Neked is ugyanannyira szól, ha szurkolsz és gyűjtesz az LMP-nek!Az utóbbi hónapok közös erőfeszítései, a kampányba fektetett…..