Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gee-em

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..
gee-em 2006.08.13 17:06:57
Próbáljuk kicsit tényleg életszerűbben nézni a helyzetet.
Elég a sztereotípiából, hogy a biztonságiak "erre vannak tenyésztve", meg hasonló... ugyanmár.
OK nélkül, OK nélkül a szekusok sem mennek neki valakinek, és nem is fognak.
Más kérdés, hogy "Ádám" mit tekint oknak.
Nyílván, ha állat részeg volt (reggel 10kor, ami fasza), akkor részéről egy flegma mozdulat, egy fél szó elég ahhoz, hogy a szekusnak egy kis szánalmas részeg geek-nek tűnjön Ádámunk, (elég sok ilyet látni, gondolom nektek is beugrik - gondoltam akkor már sztereotipizálok én is) - aki továbbra is ragaszkodik a sokadik utáni söréhez...
és ez esetben, elítélhető módon a biztonságis esetleg agresszívebben cselekszik, mint hatásköre megengedné. (Az idősebb kitessékelő bácsik részéről meg nyílván a Sziget hazudott...)
Bár nem ismerem az érintettet, de ha biztonsági lennék (nem vagyok, nem is az államnak dolgozom... és közöm sincs hozzájuk - gyorsan tisztázom magam), és is kurvára felhúznám magam, hogy egy kis köcsög, aki több sortbortpálinkát ivott a kelleténél, merészebbnek képzeli magát annál, amit megengedhet.
Szerintem ha Ádám egyértelműbb jeleket küld, hogy megértette és követi a felszólítást, akkor a biztonságisnak sem kellett volna annyira "komolyan vennie magát". Ne anyagyilkosozzunk, flegmáztál, Ádám, de ez a sör miatt már elhomályosult...

Nincs ártatlan fél, nincs gonosz fél, mindketten hibáztak, de most nem én akarok lenni az aktuális erkölcscsősz, hogy kiosztom a végeredményt, csak tényleg ennyi: nézzük már objektívebben, ártatlan Ádámokat sosem vertek és vernek a "Rendőrállamban" - muhaha.