Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csupaszcsiga

55 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Beindultak ezek a kuponos szőrtelenítések, most a Napitipp nevű oldal ad marha nagy kedvezményt.. ez már nekem is szemet szúrt, úgyhogy vettem egyet, vagyis nemsokára a lézer mellett az IPL-ről is beszámolok:)Napitipp IPL szőrtelenítés hónalj és bikinivonal (18000 HUF)..
Túlestem az első IPL-en is, immáron három területről is beszámolhatok nektek szőrügyben.Láb: a negyedik kezelés után sok idő telt el, mire újra szőrősödni kezdett. Nyár közepére már úgy kezelhető méretű és mennyiségű szőrszálak helyezkedtek el rajta, de pont nyaralás…..
csupaszcsiga 2012.01.18 21:30:00
@csincia: Magamnak még soha nem csináltam, de mind a lézeresnél, mind az IPLnél azt szokták mondani, hogy a kezelés előtti napon kell borotválkozni. Ebben az esetben a kezelés kezdetére már van egy icipici szőrszálacska, aminek a pigmentjeire tud hatni a fény (ez lenne a lényeg, ugyebár), de még elég rövid. Ha túl hosszú a szőr, akkor a fény "elveszik" benne, gyakorlatilag nem vezetődik végig a gyökeréig, így sokat nem ér.
Legalábbis az okosok ezt mondják.
Érdemes azért figyelemmel kísérni a növekedésedet, nekem például már több helyen is olyan lassan nőnek a pihék, hogy a kezelés előtt 2-3 nappal borotválkozom utoljára, különben nem nő ki időre.
Respect, ha magadnak csinálod, csak tartsd észben, hogy ehhez nagyon kell figyelni magadat, hogy milyen ütemben nő a szőr... etc.
És tartozom még egy vallomással: technikai okokból kifolyólag mostanában egy darab hozzászólásról nem kaptam értesítést, így teljesen véletlenül bukkantam rájuk most, ezúton is bocsánatot kérek mindenkitől, akinek nem válaszoltam, de most azonnal elkezdem...
Az a helyzet, hogy alaposan elhanyagoltam az írást, amire nincs mentségem. Illetve van, de nem árulom el.A háttérben elég sokat dolgoztam, ennek még úgy igazán látszatja felétek semmi, de hamarosan lesz. Arra gondoltam, hogy a blogot kiterjesztem, átalakítom valami egészen mássá,…..
Azt hittem, már újra jeti vagyok, és épp panaszkodtam a fiúmnak, hogy lassan ideje megint kezelésre menni, mire ő ezt reagálta:-miért, megint kezd nőni?Most vagy én parázom túl a dolgot, vagy a fiúmnak kell szemüveg...
Igen-igen, újra szőrös a lábam. Most minden másnap borotválom, bár ha nagyon lusta vagyok és nem akarok szoknyát venni, akkor ez néha elmarad:) A szőrök növekedési tempója gyakorlatilag már a kezelést megelőző, mennyiségük valamivel kevesebb, főleg a lábszáram belső oldalán…..
csupaszcsiga 2011.07.22 09:55:08
csupaszcsiga 2011.07.25 13:52:49
@MandyReuter: Nekem attól erősebbek lettek a visszanövő nyomorultak:(
Van ilyen is, most épp akcióban:http://www.kuponvilag.hu/budapest/epilar-system-vegleges-szortelenito-gel-45000-ft-helyett-17900-ft-ert-az-anti-aging-centrum-kft-tol.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=antiaging0722&utm_content=kisbirge%40gmail.comSemmi bevételem…..
Sziasztok, jó nyarat! Mindenki élvezi a meleget, a miniszoknyát és a nyár egyéb előnyeit?Részemről még mindig messzire kerülöm a borotvát, bár ezen a hozzáálláson lassan változtatnom kell. Újra szőrösödik a lábam. A dolog nem vészes: mennyiségre kezd több lenni a szőrzet,…..
csupaszcsiga 2011.06.19 13:07:28
@molly__: Szerintem is jól teszed, hogy kérdezel, ez a blog ugyanis pont erről szól:)

Pontosan ugyanezekkel a problémákkal kezdtem én is, csak nekem a borotvát sem bírta a bőröm, mert nagyon-nagyon érzékeny, és pattanásos leszek tőle. Én a lézer mellett döntöttem. Nagyon drága, de eddig nagyjából elégedett vagyok, és ha ez így marad életem végéig, vagy jópár évig, akkor nekem már megérte. Teljesen elkényelmesedtem már, és épp gyűjtök a hónaljkezelésre.. csak azt sajnálom, hogy a combomat nem lehet kezeltetni:(
csupaszcsiga 2011.06.19 13:08:21
@avus: Máshol meg azt mondják, hogy a lézer a teljesen végleges. Ki tud ezen kiigazodni?
Felhívtak kedvenc szépségklinikámról, mert rég jártam arra, és ilyenkor emlékeztetnek a következő kezelés időpontjára. Nyilván csak azért csinálják, hogy minél több pénzt szedjenek ki belőlem, de mivel feledékeny vagyok és lusta, ezért nekem nagyon jól jön, hogy időnként…..
csupaszcsiga 2011.05.20 11:53:08
csupaszcsiga 2011.05.21 00:25:41
@csincia: Pff.. az szép.. és nem jársz néha haza? Család, szerető, valami? A kezelést elvileg lehet ritkábban is csinálni, bár nyilván úgy tovább tart. Egyetértek az előttem szólóval, hogy nem véletlenül képzett emberek csinálják...
Ha valakit érdekel, elmúlt a múltkori vörösség. Hálistennek nyom nélkül. Maradt a sima, babapopsi láb:) Most átlagosan olyan 4-5 naponta borotválom, de szerintem meg lehet számolni, hogy hány szőrszál van rajta. A borotválkozás utáni 2.-3. naptól lehet érezni, hogy nem…..
csupaszcsiga 2011.05.05 12:15:28
Azt hiszem, talán nem kell orvoshoz menni, a lábam kezd javulni. A lábfejemről már elmúltak a pöttyök, a lábszáram pedig bebarnulóban, mintha csak leégtem volna, és most barnulna. Csak nem egyenletesen, hanem pöttyösen, a bokámon egy vastag fehér csíkkal, ahol a zokni végetért.…..
Múlt héten egy különösen hosszú munkanap után hazamentem, levettem a vastag, térdig érő zoknimat (ezt mindjárt megmagyarázom), és tele volt pici, vörös pöttyökkel a lábam. Nem fáj vagy ilyesmi, de azóta sem múlt el, és egész konkrétan úgy néz ki, mintha felrobbant volna az…..
Úgy néz ki, csak várni kellett egy kicsit a kezelés után, mert most a legutóbbi borotválkozás óta már három nap eltelt, és még mindig sima a láb:) Vannak még fekete pöttyök, illetve egy-két "láthatatlan" szőrszál is kinőtt, de amúgy király!..
Mindig is irigyeltem egy kicsit azokat a nőket (és férfiakat) akik reggelente nem csak úgy magukra dobnak valami göncöt, hanem tudatosan odafigyelnek, hogy a cipőjük menjen a táskájukhoz, a fülbevalójuk a sminkjükhöz, a kiskutyájuk a nadrágjukhoz.Aztán egy nap véletlenül azt…..
Jövő héten megyek a negyedik kezelésre. A blogomat pedig már senki nem olvassa:(..
csupaszcsiga 2011.02.18 12:47:16
csupaszcsiga 2011.03.21 12:38:26
Már majdnem kezdtem teljesen elkámpicsorodni, mint azt láthattátok is a múltkor, de most végre-valahára valami pozitív történt. Ugye írtam, hogy sajnos borotválni kellett a lábam, mert voltak hosszú szőrszálak a kezelés után, és a borotválás óta, mivel sajnos elég gyorsan nő…..
Egyrészt itt a reklám helye: a Napi tipp kupongyár mától két napig 7000 forintért kínál 70000 forint értékben végleges szőrtelenítést a Palota egészségközpont. Ez azt jelenti, hogy az én esetemben, aki hónaljban gondolkodom, akár 14 alkalommal is elmehetnék kezelésre, 7000…..
Tegnap megint lábat borotváltam, kezd egyre kultúráltabban kinézni. Márminthogy a hosszabb szőrszálak leszedésével látszik, hogy a valóságban mennyi is a fekete pötty, és szerencsére már nem olyan vészes az állás, bár azért harisnya nélkül még nem jelennék meg…..
Határozottan fogy a szőr a lábamon. Már vannak kopasz (fekete pötty, kilógó szőrszálak) nélküli foltok. Persze ez még nem látványos, eléggé nézegetni kell, hogy felfedezze az ember, de már határozottan van. Remélem, ez még javulni fog...
Avus kérdésére nem kommentben, hanem egy egész bejegyzésben reagálok:)Egy héttel a negyedik kezelés után még mindig tele van a lábam fájdalmas, fekete pöttyökkel, melyek között már kandikálnak ki az egy hete borotválatlan szőrszálak, amikre valószínűleg egyáltalán nem…..
Szerintetek (mármint a lányok szerint) menstruáció alatt szabad menni kezelésre? Azt olvastam a neten, hogy nem ajánlott ilyenkor a szőrtelenítés, mert érzékenyebb a bőr, tehát fájdalmasabb lesz az dolog, viszont engem az érdekelne, hogy a hormonális változások vannak-e bármilyen…..
Úgy volt, hogy holnap megyek újabb kezelésre, de más, fontosabb programom akadt, úgyhogy le kell majd mondanom, nem tudom, mikorra kapok megint időpontot:( Addig marad a randa, szőrös láb, már egészen kétségbeejtő, ahogy kinézek...
Szőreim már csak nyolc napig növekedhetnek, aztán jön a következő kezelés. Ezt mondjuk szeretem a szépségklinikában, hogy amikor rég nem hallottak felőlem, akkor fel szoktak hívni, amúgy tuti, hogy elfelejtettem volna. Vagyishát nem felejtettem volna el, de nem hiszem, hogy március…..
Tegnap voltam aerobicon, és szomorúan állapítottam meg, hogy a tegnapelőtt borotvált lábam vállalhatatlanul néz ki. Olyan fáradt vagyok mostanában az új munkahelytől, hogy este épp csak lezuhanyozom, nem analizálom a testemet, így fel sem tűnt, hogy lábszőröm visszaállt a…..