Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D4rth

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..
Subba Iszunk, bulizunk 2007.09.11 14:59:24
Voltunk már egy-két igazán szar házibuliban, de ez maga a pokol: Reméljük a két csörömpölő fickó nem élte meg a hajnalt...
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
D4rth 2007.06.29 17:19:54
Athemil ha youtube nem működik akkor miért nem teszed valami magyar szerverre pl videobomb.hu/ vagy www.videa.hu/ ezek biztosan mennek, és gyorsabbak is itt nálunk mint a youtube.
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..