Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linka Péter

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden, a MIPTV egy tévés vásár, ahol audiovizuális portékákat lehet venni kilóra. Bővebben ezt a linket ajánlom. Gondoltam, hogy ha már engem szalajtottak el bevásárolni, akkor röviden megemlékezem az útról, sőt, ha jó csajok lesznek, akkor videóra is számíthattok. Az első…..
Linka Péter 2010.03.16 20:12:50
Kedves Cucu!

Mint szakmai ember (feltételezem, hogy az vagy, mivel a vásárról tudósítottál) tudhatnád, hogy azok a cégek, amelyek az ilyen féle vásárokon képviseltetik magukat, az általuk gyártott "termékeket” vagy a még gyártásban nem lévő "termék ötleteiket”, azaz demo anyagokat mutatnak be lehetséges partnereknek. Én éppen egy, az utóbbi félében szerepeltem, angolul, hogy az ott járó nemzetközi közönség érthesse, mit is kínál nekik az EsoTV. Tehát nem lettem jós! Erről Te is meggyőződhettél volna, ha vetted volna a fáradtságot, és megkérdezted volna a standon lévő embereket, hogy mi is az, amiben ott szerepelek.

Ha vetted volna a fáradtságot, és az általad közölt első linken szereplő filmek listáját elolvastad volna, akkor meggyőződhettél volna arról is, hogy nem csak angol nyelvű, hanem magyar nyelvű filmekben, illetve sorozatokban is "fel szoktam tűnni".

Továbbá, ha vetted volna a fáradtságot, és alaposan megnézted volna az általad közölt második link weboldalát (amelyről azt írtad, hogy én egy „a zsenialitás határán lévő ötlettel majdnem, de csak majdnem meghódítottam az internet világát”), akkor meggyőződhettél volna arról is, hogy nem is kísérleteztem az internet világának meghódításával, mivel a weboldalon szereplő ötlet nem az enyém, és én csak egy vagyok a cég által képviselt több potenciális moderátorok közül.

De örülök, hogy ilyen részletesen foglalkoztál velem.

Linka Péter