Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üveges

6 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tahó, mindenki más semmibe vevő viselkedés egyik jellemző formája a járdán közlekedés. Mármint autóval. Iridium nem az első, de még csak nem is a második, aki ilyenről számolt be nektek a blogon keresztül. A rövidke történet még augusztusban játszódott, amikor szokásos…..
Mi ez, valimi vicc? Vicc 2010.06.22 18:04:00
A nevetés az egészséges ember része. Mi ez, valami vicc?>>>..
  Tankolási tanácsok! Mire ügyeljünk benzinkúton tankolás közben? Számtalan történet olvasható a benzinkutaknál előforduló visszáságokról az internetes blogokon és fórumokon. Hogy ezek Önnel ne történhessenek meg, tartsa be a következő tanácsokat: - Tanuljunk meg…..
Legyen ez az Ön véleményének helye is: milyen szempont alapján érdemes üzletet, benzinkutat, szuper- hiper marketet, online webáruházat választanunk esetleg ?   Pénz megtakarítás, komoly jövedelem kiegészítés a kereskedelmi hálózatok és partnereik által kidolgozott…..
  Az üzemanyagkártyák, amelyek egyszerűbbé teszik a tankolást, a shop vásárlást a kutakon!   Úgy gondolom a kutak üzemanyag, benzin, gázolaj (diesel, dízel), autógáz, alkatrész és a shop árai minden autóst érdekelnek. Emellett a benzinkúton rendszeresen…..
SENKINEK NEM KELL???UTOLSÓ AJÁNLATKÉNT ELADÁSRA AJÁNLOM. RENAULT LAGUNA 2002 ÉVJÁRAT,1.9 DCI AUTÓMAT. VESZETTÜL ÁR ALATT,BÁR ÚGY LÁTOM SENKI NEM AKAR JO AUTÓT OLCSÓN VENNI. TEHÁT 1500 EURÓ AZ UTOLSÓ ÁRA. HA SENKINEK NEM KELL ,FELGYÚJTOM, VAGY LEGURÍTOM A HEGYRŐL VALAHONNAN.…..
Érdekes sztorit dobott be a blog postaládájába Tamás. Egy állítólagos polgárőrrel keveredett összetűzésbe, legalábbis a szélvédő sarkában látott Matrix Police matrica alapján erre következtetett, ám a szervezet elnöke számára ismeretlen volt a levélírónk által küldött…..
  Lépjünk a kutak nyomába és nézzük meg hol tankoljunk, vagy hol ne tankoljunk?   Úgy gondolom a benzin, a gázolaj, az autógáz ára minden autós érdekel. Ennek ellenére nem szertném e blog leragadna az üzemanyag áraknál. Nézzük melyik az a nyolc szempont ami alapján…..
Praxis Babakocsival behajtani tilos 2010.04.13 10:20:00
Januári fagyban, az akkor 3 hónapos kislányomat elvittem a Kecskeméti Megyei Korház bőrgyógyászatának gyermek szakrendelésére. Beutalóval mentünk, előzetesen egyeztetett időpontban. A szakrendelő akkor épült, csili-vili volt minden, gondoltam, most legalább "jó" helyre…..
Jól indult a mai nap, reggel fél 8-kor Horn Gabi fejtegette a Mokkában az LMP és az SZDSZ közötti összefüggéseket. "Ha valaki elemezgeti a választási eredményeket -ezt csak kevesen szokták megtenni, de egyébként izgalmas játék-, akkor ööö....valami sorsszerű…..
Online vásárlás. Internetes vásárlás. Online áruház. Web áruház, web áruházak, online bolt, web shop, e-shop egy olyan weblap , ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Általában online bevásárló kosár tartozik hozzá, amelybe virtuálisan, egyszerűen otthonról…..
Talán a lenti levél írója is érzi így utólag, hogy féklámpát villantani is fölösleges volt, talán hibának is mondhatjuk, mert azt kérte, hogy a nevét ne írjam bele a posztba. Van az az állatfaj, aki senkire sincs tekintettel, a szabályokat is leszarva közlekedik úgy, mintha…..
Házi pálinka, pityókás kenyér román elnyomás nélkül Bíró Emese tanárember, de az FMK "Tavaszi Ízek, színek, illatok" mottójú vásárán szép és mutatós, hagyományőrző viseletben jelent meg. Szülővárosa Sepsiszentgyörgy hagyományos ételeit,…..
Annak idején KuKori minden blogtalálkozón ott volt, még külön blogos búcsúztatót is tartottunk, amikor Írországba ment dolgozni. Ennek okán a most hétvégi übernonpluszultra találkozón sem tudott jelen lenni, de bánatában helyette írt nektek egy bemutatót az ottani viszonyokról,…..
A magyar, pontosabban a Magyar Állam által finanszírozott kulturális élet legsötétebb lyukairól, a külföldi magyar intézetekről mondanánk valamit. Illetve nem is nagyon kell nekünk beszélnünk, elég megtekinteni az intézmények honlapjait. Az intézetek a Balassi Bálint Intézet…..
economy Navracsics 2010 Mikolája 2010.03.30 09:11:02
Tegnap a Magyar Televízió Magyarország választ 2010 című műsorában Navracsics Tibor beszélt a Fidesz esetleges terveiről, kormányra kerülésük esetén. Az tényleg egy dolog, hogy lassan kezd komikussá válni a Fidesz adócsökkentési igéretei, hiszen egy konferencián értő…..
mozigekkó Extract kritika 2010.03.27 11:53:36
Jason Bateman, Mila Kunis, Kristen Wiig és Ben Affleck parókában. Látszatra minden megvan egy ütős vígjátékhoz, azonban az Extractban csalódni fogunk, ha azt várjuk, hogy a hasunkat fogjuk majd a film alatt a nevetéstől. Nem arról van szó, hogy nem vicces, de inkább csak egy kellemes…..
Kutyavilág! azválasztásrúl 2010.03.26 13:33:00
 Nem politizálunk.Ennek fényében szorítkozzunk az ún. közvéleménykutatók munkájára.Mi is történt az EP választások előtt pár nappal? Rászabadították az 'uccaemberére' a hét nagy közvéleménykutatót.Eredmény?Fidesz előrejelzés: erős 2/3-os többség, néhol 72%-os…..
A WWF által indított akció Sidneyből indult és évről-évre egyre népszerűbbé válik. Minden évben több program is szerveződik az esemény köré.  Akik otthon maradnak, azok pedig már most gondolkodhatnak, hogy mivel töltik el azt a 60 percet. – ami elég hosszú is lehet…..
Mindenki a ma esti világméretű WWF akcióra figyel (mi is és támogatjuk is) , de egy energetikai szakember felhívta a figyelmünket az esetleges negatív következményekre is. „ A megfelelő minőségű villamos energia ellátásnak az alapja a mindenkori terelés (+ import) és a…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
Már régóta gondolkozom, hogy mi a büdös fene a különbség az első és a másodosztályú kocsik között. 1. ugyanolyan retkes mint a másodosztály, 2. semmivel sem kénylemesebb,  3. a plüss ülések vagy bolhásak, vagy tiszta pororsak, vagy gyanús foltokkal terepmintára vannak…..