Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csotanybacsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
csotanybacsi 2010.03.16 19:53:41
@Srek:

Te nyilván azt gondolod, hogy a zsidózás nagyobb bűn, mint egy himnusszal szembeni tiszteletlenség.

(Felmerül a kérdés, hogy zsidó himnusz esetében hogyan vélekednél...)

A zsidózás tényleg nem megoldás, én inkább az illemtanban, a hittanban és a történelemoktatásban gondolkodom. Vagy csak simán a teljes Biblia olvasásában.

Az agymosás kétirányú. De mivel pénzhatalom áll a média mögött, nem egyforma arányban van jelen. Jelenleg Magyarországon a balos helytartókat támogató média mögött áll a nagyobb pénz, tehát elsősorban a balos agymosás tematizálja Magyarország népeit.

(Ez a cikk is jó példa erre. Nem hiszem, hogy itt bármikor is hír lehetne az, hogy például nyolc 12-15 közötti cigánygyerek a márkás cipőjéért(!) 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozva vert össze egy 14 éves fehér kisfiút, "magyart ölünk", "megdöglesz magyar" kiáltásokkal.)

A "csótány" már régi történet. Anno úgy született, hogy amíg "ezek" a "normálisak" és a "rendes emberek", addig megtiszteltetés nemnormálisnak és csótánynak lenni.

Ez a cikk és a kommentelők újból rávilágított, hogy sajnos ma is érvényes a régi poén, a régi becenév.
csotanybacsi 2010.03.16 20:11:57
@Interlock: "A kereskedelmi médiáról a legtöbben tudják, hogy egy szenzációhajhász, nagy rakás sz@r, viszont - a szabad akarat erejével - lehet ellene védekezni: ne kapcsold be a tévét..."

Tévedsz. Attól, hogy te vagy én nem nézzük, nem hallgatjuk és nem olvassuk az agymosó szennymédiát, attól még milliók esnek neki áldozatul. Aminek egyenes következménye a fenti videón látható tahó viselkedések, illetve az itteni minősíthetetlen "érvelések" - tisztelet a kivételnek.
csotanybacsi 2010.03.16 20:56:03
@Levéltetű:

Igen, úgy volna helyes, ha egymás hitét, népszokásait, nemzeti jelképeit, stb. tiszteletben tartanánk.

Persze idealista mellett realista is vagyok. Sajnos nagy valószínűség szerint marad és fokozódik a bűn, az erőszak és a káosz, majd jön a logikus következmény: a pusztulás.