Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turmion Kätilöt

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ebben igaza van a levélírónak, hiszen az embereknek eszük ágában nincs, sorbaállni, hogy visszakapják a komfortdíjat. Mondjuk van 200 utas, akinek visszajárna a komfortdíj: 200*390=78 000, ebből maximum 20 utas fog elmenni, hogy visszaváltsa (már ha egyáltalan ad a kaller…..
Vazz ehhez tényleg nem tudok mit, hozzáfűzni. Csak annyit: Éljen a jegyrendszer!!! Legalább látjuk hány emberre kell még várnunk, ha már saccolni nem tudunk:( Sziasztok! Ez történik, ha az ember naivan elmegy a Keletibe, vonatjegyet váltani: Ez ugye hétköznap, elvileg…..
Valami nagyon okos embör kitalálta, hogy elég ha a jv-k menesztik a vonatot. Nincs szükség a forgalmi szolgálattevőkre. Ezt a csontot már egy ideje rágja a vdszsz, és kivételesen maximálisan egyet is értek vele. Ugyanis, amíg a jv nem biztos, hogy körültekintően szétnéz, vagy…..
Anikó meg akarta nézni a török-horvát meccset. Ezért választotta az IC-t, ami csak pótjegyes, és ráadásul az pótjegyelfogyósat. Csak azt nem érti buta kis agyam, hogy a pótjegy hogyan fogyhat el? És ha elfogyott, az nem azt jelenti, hogy a vonat tele van? Akkor miért lehet a…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Turmion Kätilöt 2008.06.12 21:25:38
Ma más postot akartam kitenni, de az alábbi levél talán fényt deríthet egy-két dologra. Azt ugye tudjuk, hogy kevés a pénz a takarításra, de azt eddig nem hallottuk, hogy a takarítóknak milyen körülmények között kell dolgozniuk. Jane Doe elmondja. Ugyanakkor örülnék, ha az…..
Azt hinné az ember, hogy ebben a játékban semmi nem fog ki a kamionon. Nos, a fával meggyűlt a baja. Küldte raidon011. Új videó folyamatban ..
Turmion Kätilöt 2008.05.06 20:31:45
Nos azt hiszem néhány dolgot hozzá kell tennem, hogy tisztán lássunk. Én egy picit kiakadtam a felvezetőn, hiszen a vasárnapi vonat a szokásos minőséget hozta. Együtt utaztunk Gyomától a Keleti Pályaudvarig. Én folyamatosan ezen a távon utazom és az elmúlt egy évben a helyzet…..
Új MÁV blog Panaszos levél 2008.04.03 09:51:03
Panasz. Tisztelt Rovatvezető!   Ahogy megláttam a felhívást, azonnal megfogalmazódott bennem a szándék, hogy írnom kell az ügyben. Szerintem is tenni kell valamit, mert a vonatközlekedés helyzete lesújtó. Tíz éven keresztül utaztam rendszeresen vonattal, de most inkább a buszt…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Új MÁV blog Kerekesszékes 2008.03.25 09:40:24
Érdekes esetre hívták fel a figyelmem a minap. Poli kommentje, majd a rtlhirek.hu kivonata. Kerekes székesek írjátok le a tapasztalataitokat. Nincsen mozgasserult ismerosom, de eszembe nem jutott volna, hogy ilyen problemak vannak. En ugy kepzeltem, hogy odagurul az allomasfonok irodajahoz a…..
Új MÁV blog Utas brunyál 2008.03.09 07:39:18
Teca írta az alábbi post-ot. Kérésem, hogy aki ilyet vagy hasonló lát, egy gyengéd jól irányzot rúgással billentse végbélnyíláson a kedves utast. Utazási bunkóság van, legyen végre kultúra is. Sziasztok! Remélem ezt az történetet is felteszed! Egyik éjszakás szolgálatomban…..
Új MÁV blog Only weather... 2008.03.03 07:32:30
Vihar után a firkás fiúk marha viccesnek gondolták magukat..... Helló! Tegnap este készült a kép. Szomorú, hogy össze van firkálva, viszont akkor, a viharban nagyon röhögtünk rajta egy kollégámmal. (Angolul kevéssé értk kedvéért: Minket már csak az időjárás állíthat…..
Új MÁV blog Szunyáló kaller 2008.02.20 07:29:00
Szóval, akkor Ő is megérdemli ugye az emelést? Oké nem szunyált, de kb egyenértékű lenne az alvással ez a cselekedet... Szia, kedves georgejr! Egy képet küldök, sikerült úgy lekapnom a kallert, hogy az arca nem látszik, úgyhogy személyiségi jogokra talán nem fog hivatkozni…..
Új MÁV blog Bunkó kalauz 2008.02.18 14:42:01
Ennyi. Többet nem tudunk, de egy biztos! semmilyen körülmények között nem engedheti meg magának ezt a hangnemet egy jegyvizsgáló!"Takarodjál előre! Takarodjál előre, rohadt büdös cigány, a kurva anyádat!"- üvöltötte a MÁV jegykezelője reggel hét óra körül a…..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
Ez brutálisabb mint az emelés mértéke, amit kedvenc pléjerünk akar.... Szia! Örülök, hogy létezik ez az olal, nagyon jónak találom, ideje lenne hogy tényleg elkezdődjön már vmiféle fejlesztés, ésszerűsítés a MÁV-nál ami nem is pénz kérdése énszerintem. Nekem amugy csak…..
Harmadik levél Tisztel Gaskó István Úr!!!!!!!!! Kívánom, hogy az Ön és szrtájkoló társainak, a napi szükséglet kielégétését biztosító személyek is szrtájkoljanak akkor amikor Önök vásárolni mennek, vizet akarnak inni, tankolni, netán egy esetleges szomorú tevékenységet…..
Ez kész, kínomban csak röhögni tudok, könnyeimet már rég elpocsékoltam másra... Tc felhívtam ma a MÁVdirektet, mert voltam olyan naiv, hogy hagytam, hogy felmerüljön bennem az a gondolat, hogy hétvégre hazamegyek Budapestről. délután 5 fele beszéltem velük, és megkérdeztem,…..
Amikor a Kerepesi úton azon gondolkodnak mit csináljanak... Áááááá ez fáj, legalább az Direkt ne mondana bullshitet.... Bár a jogosítványos dolgot nem értem. De a két kalauz megérdemli, hogy dícséretben részesüljenek! Javaslom a MÁV-Start vezetésnek a dolog megfontolását.…..
Új MÁV blog Svejci bicsak 2008.01.22 12:02:00
Hogy ott kint miket tudnak:http://www.swisstrains.ch/Jó lenne itthon is egy ilyen, de ez még messze van...Köszi Tamás!..
Turmion Kätilöt 2008.01.22 20:20:00
Új MÁV blog Tatabányai trip 2008.01.16 12:06:09
tatábnyai körkép, akár Mordorban is készülhettek volna a képek.... Kedves megintallunkvazze! Tegnap olyan szerencsében részesültem, hogy Kelenföld-Tatabánya, majd Tatabánya-Kelenföld viszonylaton igénybe vehettem a MÁV Start Zrt. szolgáltatásait. Rögtön az elején…..
Új MÁV blog Zónázó Hamburgba? 2008.01.08 23:18:00
Két postot is kaptam ma erről a csuda esetről:) Üdv! Én inkább csak egy minapi vicces élményemet osztom meg, amit le is fotografáltam. Vasárnap én bizony Hamburgba zónáztam a Keletiből, amint azt a mellékelt kép is bizonyítja. Üdv, I. Legmélyebben…..