Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadnagy

7 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este Sipi hívott, hogy vége. Olyan fájdalmak költöztek a lábába, amelyek egyértelművé tették, hogy nincs tovább. Nagyon el volt kenődve, mert nem az a feladós fajta, azonban ha nem hagyja abba, nagyon komolyan megsérülhet. Okos döntést hozott. Ha valakinek, akkor neki nem kell…..
Most mindenki, akinek van egy használható Európa térképe vegye azt elő. Nyissa ki, majd keresse meg rajta Athént. Majd Budapestet.Na, ez a táv közel annyi, amennyit Sipi jelenleg fut. Még ez sem egészen, Athén déli része lehet 1600 km-re. És napi átlagban kb egy Budapest-Szolnok…..
 Magyar idő szerint 21:11-kor törte át Sipi az ezres határt! 9 nap, 8 óra és 7 perc kellett hozzá. Épp citromos sörivás közben beszéltük át ezt a kérdést és nem volt szomorú. Sőt!!! Sokkal jobban van és nyomja tovább.Egy "gyenge" 600 km és vége:))!!! Miről…..
Sipi szerint a Barátok közt vége felé meglesz az új korosztályos (50-55 év) magyar csúcs! Úgyhogy a stáblista után elő a pezsgővel!!Tegnap délután volt egy újjabb mélypont, talpfájással, szúró, égető fájdalommal. Kicsit legyúratta magát és aludt egy példátlanul hosszút,…..
Lélektanilag igen fontos esemény, ha az ember egy ilyen versenyen már "kifelé" tart, vagyis a felén túl van. Nos, ez Sipivel is megtörtént, bőven belül van 800 km-en, a nap végére 700-on is belülre kerülhet. Beszéltem vele, jól van, néhány apróbb, ilyenkor szokásos…..
Az esti órákban Sipi belül került a lélektanilag fontos 1000 km-en. 8 körül kiszáll egy kis pihenőre, kb 620 km-nél. "Alig" 980 km marad. De jó erőben van, mondhatnám duzzad és ismét 120 km körüli napokat szeretne futni. Nemcsak lélektanilag fontos, hogy megérkezett…..
Ma délelőtt beszéltem telefonon Sipivel. Elmondta, hogy egy nagyon nehéz időszaka volt az elmúlt pár órában, minden finomság előállt, ami egy ilyen szélsőséges terhelésnél előállhat. Csak kettőt említek: emésztési problémák és remegés. Erről mindig eszembe jut Kruglikov,…..
Ma reggel 9 órakkor hívott, anya, hogy 9.35kor interjú lesz apával a Rádió88-ban. Közel 4 perces interjúban elmondta Sipi, hogy nagyon jó idő van, jelenleg rövidnadrágban rója a köröket. +20 fok, és szikrázó napsütés van a futópályán. Be is kellett kenni naptejjel, hogy le ne…..
Jó reggelt! Helyi idő szerint 7:30-kor keltünk (+1 óra otthonhoz képest) Jól aludtunk mindketten. Ma délelőtt kell a hiányzó dolgokat beszerezni, mert vasárnap nincsenek nyitva a nagy bevásárló központok. 9-re van megbeszélve egy talákozó a London Hotel (3,5 km re van) előtt…..
Sipiék sikeresen megérkeztek a futóverseny helyszinére. Kicsomagoltak, elfoglalták a szállást...