Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Chaos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schiffer Miklós stílustanácsadó (Fotó: Nánási Pál)   Ez az interjú eredetileg a múlt pénteken megjelent Toplista Stílus magazinba készített anyag hosszabb változata. A Toplista Stílus a tavalyi nagysikerű Luxus utódja, aminek elkészítésében jelentősen közreműködtünk.…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
A féreg, vagyis Dennis Rodman, minden idők egyik legellentmondásosabb kosárlabdázója sírt, mint egy kisgyerek.    Ha nem is szentté, de halhatatlanná avatták Dennis Rodman ötszörös NBA-bajnok kosarast (kettőt a Detroittal, hármat a Jordan-Pippen-féle Chicagóval…..
Első blikkre olyan lesz, mint az angol, amin nem is lehet csodálkozni, mert az eredeti liszensz alapján készül. A műsorvezetők közül a Rescue Me-ben is szereplő Adam Ferrara komikus lehet ismerős, a többi meg majd kiderül a bemutató után. Én elsőre azért nem temetem. ..
Captain Chaos 2010.08.10 15:11:50
Trópusi körútra indult a kis ribanc, mert neki is tele van a töke a márciusi téllel (ennél a szónál tekertem egyet a konvektoron), egy Miami-Jamaika-Bahama nyaralásra ugrott be Ákos zsebébe, úgyhogy a löttyedt seggű sztároktól a beszáradt hajú trombitás rasztákig mindent…..
Captain Chaos 2010.03.16 13:49:03
@NightBoY:

Egyik sem, MSC Cruises.