Regisztráció Blogot indítok
Adatok
augustus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre egy érdekes hír, annyira untam már az iPhone 5-be az iPad 2 hardverét és 8 megapixeles kamerákat jósló pletykákat, hogy önálló posztban már nem is nagyon írtam róluk, de a Wall Street Journal mai információja egész érdekesnek tűnik: a lap azt állítja, hogy az új mobil…..
augustus 2011.07.07 10:54:19
@ern0: Ez nagyon ütős lenne :::)))
Amikor tegnap este Barack Obama bejelentette, hogy Pakisztánban egy elit egység likvidálta Oszama bin Ladent, a Twitter trend grafikonjain két kulcsszó említése indult el az ég felé. Egyrészt persze Oszama bin Ladenről csiripelt mindenki, másrészt megsokszorozódtak azok a twittek is,…..
augustus 2011.05.02 14:24:47
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Amikor a kínai Szökés-nyúlást megláttam, azt hittem, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni, aztán tovább túrtam a net sötét bugyrait, és rátaláltam az indiai 24-re. A Bollywoodnak csúfolt indiai filmipar Time Bomb 9/11 címre keresztelt terméke a Legpofátlanabb Nyúlás Evör,…..
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
135 ezer eurós Maserati GranCabriót ajándékozott a Ferrari a spanyolnak, mert megnyerte a bahreini nyitófutamot.Az olaszok győzelmi prémiumként adták a 440 lőerős, 4,7 literes, V8-as gépet, ami a testvérgyár egyik legújabb és talán legszebb modellje. A Maserati-honlap szerint…..
augustus 2010.03.23 10:32:48
@volánrulz: Azért mert ez is Ferrari te nagyon hülye