Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susubebe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIGYELEM!!! - FIGYELEM!!!Időpont változás!!!  Mivel a 15-i időpont túlságosan csapadékosnak és sárosnak néz ki, ezért nagy bánatomra le kell mondani a túrát. Így ezennel új időpontot célzunk meg. Természetesen akkor is várunk mindenkit szeretettel és még…..
Susubebe 2010.05.03 15:31:46
@Szotyi-Kalász: GRATULAAAAAA!
Vasárnap:Ma ismét kirándulni mentünk. A következő Russell túra helyszínt (Börzsöny - Kisinóc) mentünk "letesztelni" és milyen jól tettük. :) Ugyanis az eleje nagyon szuper emelkedős, a tisztás is csodás, még az útvonal közepe is tutin járható, ám a vége lehet, hogy…..
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
Tegnap "összeült" egy mini kupaktanács, ahol beszélgettünk a tervekről, lehetőségekről, jövőről. A lényeg az, hogy mivel nem tudjuk, hogy a sok kutyu hogyan fog egymással viselkedni, hogyan viszonyulnak egymáshoz, stb... Ezért elsőre egy rövidebb sétára indulunk, amit a…..