Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nina11

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
Nina11 2010.08.29 22:13:26
@Senkifia:

Ugyan elég nehéz deifinálni az "értelmiségi" fogalmát, de egyet biztosan tudok, ez a srác minden csak nem az. (Személyeskedést mellőzve, első kézből származó, egyetemi szösszenetek következnek)

Állandóan belepofázott az előadások során, és általában olyan elmésségekkel operált, mint pl. Zrínyi Miklós öngyilkos lett vagy éppen azt fejtegette, hogy Kádár 56 után demokratikus eszközökkel kormányzott. Az egyik nagyon nehéz írásbeli vizsga után (50-60%-os bukási arány) odament a tanárhoz és elkezdett vele cirkuszolni, hogy őt biztosan csak azért buktatta meg, mert cigány. A tanár próbálta csitítani ugyan, győzködni, hogy a papíron szereplő név alapján nehéz lenne bárkinek is megállapítani a "nemzetiségét", főleg ha tekintetbe vesszük, hogy volt bent 200 vizsgázó, de semmi. fél óráig hisztériázott. A sor folytatható, de summa summarum a srác a hallgatóságnak és feltételezem a tanároknak is rémálom volt.

Szóval szerintem nem kellene sem túl komolyan venni, sem reklámozni az agymenéseit, bár feltételezem fogunk még róla hallani.

(Az meg egy másik, felsőoktatás állapotát boncolgató téma, hogy hogyan kaphat egy ilyen általános műveltségű és kvalitású ember diplomát.)
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
     Ahogy már jeleztük, alaposan felkészültünk a délután 4-kor kezdődő Magyar Demokratikus Charta-összejövetelre, ahol rutinos felszívó emberek után maga Gyurcsány Ferenc fog gondoskodni a jó hangulatról. Hazaloptuk a munkahelyekről a laptopot, feltöltöttük…..
Nina11 2010.03.20 11:36:08
@Unommáazegészet:

Tudom, hogy részemről ez valamiféle perverzió, de még egyszer utoljára megpróbáltam, hátha megérti miről beszélek, de rengeteg ilyen agymosott van...
Nina11 2010.03.20 12:24:10
@AnnaKarenina:

Na akkor még egyszer utoljára, akkor dekódolom:

Az utcai politizálásért és a jobbik, vagy egyes -kizárólag az MSZP érdekeit szolgáló - utcai balhékért a fideszt hibáztatod. A Fidesznek eddig soha semmilyen naggyűlésén nem volt botrány. Innentől kezdve borul a koncepciód.

Nem bizonyítottál rám semmit, max. utána finomítottál, de a gondolatmeneted az előbbieknek volt megfeleltethető.

Az, hogy demokratikusan megválasztottnak és legitimnek tekinthető-e az a kormány, amely meghamisította és eltitkolta az államháztartás és az ország valós helyzetét 2006-ban, az erősen kétséges. Max. formailag, de tartalmi értelemben ez minden, csak nem legitim. Ahogyan Gyurcsány sem volt 2006 előtt legitim miniszterelnök, és Bajnai sem.

Persze, hogy nem akarsz te már meggyőzni semmiről, hiszen tételesen cáfoltam egy csomó általad leírt dolgot. És szerintem ezt itt be is fejezhetjük.

Peace!
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Nina11 2010.03.16 15:19:32
@imperial:

Tudom mi van Ózdon, voltam ott. És amint írtam is, igen, normális, erős rendőrségre van szükség. És igen, börtönbe velük. Ez a könyebbik rész. Pénz, fegyver, paripa és a bűnösök a börtönben rohadnak.

Amiről én beszéltem és amiről nem akartok tudomást venni, vagy direkt félreértelmezitek az a hosszú táv. A gyerek azt másolja felnőtt korában amit otthon lát. Erre kéne megoldás.

Semmi közöm a most regnáló/haldokló kormányhoz, sem ideológiai sem más értelemben!
Nina11 2010.03.16 15:24:43
@Jobb híján MDF-es:

Nem hiszem, hogy üdvös lenne az összes határon túli magyart betelepíteni, hiszen még ha más államhoz tartoznak is, de addig tudjuk egy picit a magunkénak érezni, meg megőrizni a történelmünket, amíg ők kitartanak és ott élnek.

Igen, végre megragadtad a lényeget MINDEN nációban vannak dolgozni akaró emberek és lumpenek is, max. az arányok mások.:)

Erre próbáltam felhívni a figyelmet, látom sikerült!:)
Nina11 2010.03.16 15:47:42
@Malícia milícia:

Csak a rend kedvéért. Ha végzel egy kis közvéleménykutatást a nem jobbikos haverjaid között- már ha vannak:) -, akkor rájössz, hogy mind az öregembert, mind a verekedőst csak a "szánalmas" jelzővel illetik, senkit nem érdekelnek.

A probléma azzal a 30-40 főnyi jobbikossal van, aki utána ott "komcsit fogtak"-oztak, illetve azokkal a retardáltakkal akik egy idős nénit szekáltak a sárga csillaggal. Ez verte ki a biztosítékot mindenkinél.

Mára ennyi voltam, egy élmény volt srácok!;-)