Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SlyZero

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
Ennyire olcsón még nem lehetett hozzájutni luxusházhoz: tombolán sorsolja ki otthonát egy brit házaspár. A sztoriban azért van egy csavar, nem is akármilyen – mondhatnánk: okos, okos...
Ugye, hogy nem. A magyar politikusokról a Who Is America? című szatírikus sorozat második epizódja láttán bátran kijelenthető, hogy sokkal óvatosabbak, mint amerikai kollégáik, én legalábbis nem hiszem, hogy bármelyiküket meg lehetne szívatni egy maszkban bohóckodó álorosz kommandóssal. Bezzeg Jason…..
Nicole Maines szerepet kapott a Supergirl című sorozat legújabb évadában, ezzel pedig történelmet írt a sorozat. Nicole Maines az egyik legismertebb amerikai transz-ügyi aktivista, akinek az ügyében 2013-ban kimondta a bíróság, hogy a transzneműeknek joguk van eldönteni, hogy melyik nemnek…..
Sacha Baron Cohen utoljára 2006-ban, a Borat (a rendes címe hosszabb, de le nem írom) című mozifilmje előtt szerepelt saját műsorral a tévében, egy kétrészes, a Boratot felvezető műsorral. Amiben pontosan azt csinálta, mint amit 2000-ben, 2003-ban és 2004-ben is, akkor még az Ali G Show-ban:…..
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt cím! Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál. Történetem úgy nagyjából 2 éve kezdődött ami egy kicsit bizarr,morbid és furcsa másoknak talán vicces is,azt…..
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
SlyZero 2014.04.11 11:17:13
@BigPi: Áruld már el nekem, hogy mi a liberális ebben a két jómadárban! Ó, persze, nagyon szépeket tudnak mondani, de két évtizeden keresztül bizonyították TETTEKKEL, hogy a liberalizmus számukra csak a politikai ellenfeleik lefasisztázását jelenti.
Vastagbőr Szellemi kútmérgezés 2014.04.10 08:57:00
Oldalakat lehetne írni, hogy miért veszítette el a baloldal a választást, majd újabb hosszabb oldalakat, hogy mit tanultak ebből a második vereségből.De minek?Elég egy kép is. Egy erős kép. ..
Ezen a héten a hazai sajtó sekély állóvizét felkavarta a feltétel nélküli állampolgári alapjövedelem körül kibontakozó vita dagadó árhulláma. Megjósolható, hogy az élénk érdeklődés maximum egy hétig fog tartani. Ez igen sajnálatos, hiszen a szegénység enyhítése a hazai…..
SlyZero 2014.01.18 08:53:34
@Error Flynn: A vállalattól nem ellátást kapsz, hanem fizetést a munkádért, a jó munkaerő pedig elég könnyen mozog a munkaadók között ahhoz, hogy függetlenek tekinthesse magát. Persze, amikor összehasonlítja a bruttó bérét, azzal, amit az adóhivatal meghagy neki, akkor már lehet, hogy nem olyan őszinte a mosolya.
SlyZero 2014.01.18 08:54:58
@Error Flynn: "nekünk kell megteremtenünk azt önmagunknak. Szerencsére vannak még, akik azért dolgoznak, hogy létrejöjjön valami új és jobb, nem pedig azért, hogy ne jöjjön létre semmi. "
Akkor most te mi mellett is érvelsz egész pontosan?
Ezúttal írásban, mert a mikrofonom betojt! Sziasztok, a Baaad Movies legújabb élménybeszámolójában a Szemfényvesztőkről lesz szó, amit leginkább úgy tudnék körülírni, mint az Ocean's Eleven és a Tökéletes trükk szerelemgyereke, ami szerencsére minőségben is felér…..
Az első rész klasszikus, a második szórakoztató, a harmadik pedig egy oltári kapufa. ..
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
Az átlagosnál valamivel több szenvedés árán, de végül csak kész lett az újabb bemutató, a már korábban ígért Asylum-filmről. ..
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
A botrányos hétfői vita után néhány nappal, pénteken a Fidesz visszavonulót fújt (Rogánt befenyítette az asszony), és közölték, hogy mégis támogatják a családon belüli erőszak önálló Btk.-tényállássá tételét. Szombatra pedig már a téma élharcosai lettek. Szeretnénk…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Baaad Movies Oscar - nevezők eddig 2012.08.10 11:59:29
Sajnos egyelőre nem nagyon akarnak jönni a videók, viszont cserébe amik eddig jöttek, azok - ennyit el lehet árulni előre - egytől egyig jók. Ha jönne még ennyi ugyanilyen minőségű, akkor elég erős mezőny lenne az idei! Emiatt, illetve nyaralás miatt is, a határidőt…..
Ha már sokat költhet valaki, akkor miért ne költhessen még többet? A válasz a luxusipar esetében az alapesetben sem éppen olcsó termék/szolgáltatás különleges és egyedi változatát jelenti, a siker pedig szinte biztos, ha két jó nevű cég áll össze. A recept bevált a…..
SlyZero 2012.09.02 18:58:06
Végkiárusítás!Leárazás!Akciók!Az "ügy amúgy lezárva", mindezt a létező leghitelesebb személy nyilatkozta: ... Selmeczi Gabika.  Ki más riasztható szombaton, hogy böffentsen egyet a sajtónak? Szijjártó Petya nincs az országban, ő Mitt Romey esélyeit ássa alá jelenleg az…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Hát, az biztos, hogy (gazdag) szégyenlősöknek nem ajánlott Carlo Santambrogio olasz építész és honfitársa Ennio Arosio designer által megálmodott ház. A hatalmas üvegfelületek nem számítanak újdonságnak, de a milánói iroda elképzelése a legtöbb korábban megvalósult…..
Nehogy valaki is elfelejtse, hogy minden szép és jó, senkit se kapjon el a negatív hangulat, az NFÜ tájékoztató kampányt indított. "A cél az, hogy a lakosság kézzelfogható eszközökön keresztül szembesüljön az eddig megvalósult uniós támogatások felhasználásával." Az EU-s…..
Most, hogy már a harmadunokatestvérünk 7 perce megszületett gyerekétől kezdve a szomszéd Marika mamáig mindenki a Facebookon van, valóban nem könnyű rendet tartani a kis digitális életünkben. Hatványozottan igaz lehet ez az ismert milliárdosok esetében, noha - a hazaiaknál maradva…..