Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pellaio

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pellaio famiglia vidéki program 2010.05.14 10:42:35
Gyerekek csodálatos hetet töltöttek nagymamáéknál. A kis uncsitesó Emma baba is ott volt, a gyermekek élvezték egymás társaságát, sok kellemes és mosolygós percet szerezve a nagyszülőknek. Természetesen voltak alkalmak mikor már fárasztóak voltak, de ezt hamar el lehet…..
pellaio famiglia Lencsi lány .... 2010.04.15 07:30:00
A Mikor Luca esténként a „Lencsi lány” szövegét énekli, anya és apa szíve elmosolyodik.A napközbeni megterhelést elfeledteti a pár perces dallam. Luca a maga módján énekli, a szöveg szinte teljes egészében megy már neki, csak a kiejtéssel van némi gond. …..
pellaio famiglia fülelek 2010.03.30 14:10:51
 A minap sikerült egy szép nagy fülgyulladásba szaladnom.  Persze ez csak képzetes dolog, de ami akkor a fejemben éreztem, azt nem kívánom senkinek.  A fejemre erősített vizes palack effektus jobban illene a valóságnak. Az elmúlt időszakban kb. 1hétben nem sokat…..
A legcsodálatosabb dolog manapság ami velünk történik azt mind a gyermekeink adják.  Ez a bejegyzés ennek szellemében íródik.   Első gyermekünk Luca (nemsokára 3éves), folyamatosan beszél és be nem áll a szája. Persze ehhez hozzá kell képzelni a kis filigrán…..
pellaio famiglia napok - hétfő 2010.03.22 15:24:00
Mint mindenkinek, a hét legszörnyűbb napja a hétfő. Ilyenkor még féllábbal a hétvégében vagyok. egész nap érzem az elmúlt hétvége történéseit. Mégis úgyérzem, sosem lesz már péntek délután mikor ismét elöttem a kecsegtető, hívogató hétvége...
A hétvége csodálatosra sikeredett.  Hihetetlen szépséggel köszöntött ránk a szombat. Délelőtt vendégünk volt: Évi néni jött baba nézőbe. Egyrészt régen látta lányokat és persze nagyon kíváncsi volt Annára. A lányok rengeteg ajándékot kaptak. Ezután a délutánt a…..
pellaio famiglia keleti kérdés 2010.03.17 10:05:00
Mit, hogyan és honnan? Tenné fel az ember a szokásos kérdést, ha valamilyen terméket szeretne vásárolni. A manapság divatos alapötlet: olcsót, mindegy de működjön szemszög annyira elterjedt, hogy az ázsiai konténerek sorba állnak a Magyar határnál, hogy a rossz minőségű…..
pellaio famiglia jó reggelt 2010.03.17 06:00:00
A reggel komoran, sötéten jött el. A telefon pityegése jelezte a kellő időpontot telefonomon. A tegnap esti utolsó pohár skót whisky megtette hatását. A nekem ítélt 6órát tökéletes mozdulatlanságban tölthettem. Egy pillantás alatt megtaláltam a tegnap este már mára…..
   Itt mindenki hülye lesz, ha politizál?     Könnyed esti olvasgatás közben eszembe vágott, rég láttam iwiw oldalamat. Bejelölés ismerősnek 15, nem megsértődni, rég jártam erre. Megnéztem a hírfolyamot, bár ne tettem volna!   Találtam egy…..
pellaio famiglia duplacsavar 2010.03.16 15:10:00
A duplacsavar megreformál, érzéstelenít és szétzilál - mondhatni politizál. A legelszántabb bal-jobb lengető csak egy újságot olvasó állampolgár számára csak a mindennapi tömény hülyítés helye. A politikai hülyítés még ma is működik. A bal újságja a bal tévéje…..
Rúgd és fuss! Black Celebration 2010.03.16 08:30:00
Elmaradt végül az FA homofóbia ellen készített kampányfilmjének nemrégiben tervezett hivatalos televíziós és mozibemutatója, mivel többen is kifogásolták annak túlzottan sértő nyelvezetét (mi magunk inkább azt gondoljuk, hogy azért sem mutatták be, mert túlságosan…..
Ami tegnap csípte az orrom: - politikai fennhangok egy ünnepen, miért kell ez nekünk? A tegnapi nap, országunk és népünk egyik fontos ünnepe, mikor őseink szabadságért folytatott küzdelmére emlékeztünk. Emlékeztünk a vezetőkre, és a sok ezernyi hősi halált halt névtelen…..