Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avarka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy drága hölgytársaim hogy állnak a következő témához... Esetleg ők is igénybe vettek-e már hasonló szolgáltatást vagy az interjú elolvasása után eljátszanak-e majd a gondolattal, hogy ki kéne próbálni?!  Nekem mindenesetre leesett az állam, amikor Tomy…..
Közeledik az iskola és én egyre jobban sajnálom a nagyfiam. Persze ezt neki nem mondom, próbálom tartani benne a lelket, meggyőzni arról, miért kell mindenképp megtanulnia, hogy hol termelnek a legtöbb burgonyát a világon (hátha következő életében krumplibogár lesz), vagy hogy egy…..
Avarka 2012.08.09 16:32:00
@VRbagoly: "... operákat, amik egy teljesen más világban születtek, más életfelfogást tükröznek és azóta minden aktualitásukat elvesztették."

azért ezzel az állítással vitatkoznék....
  Kate Moss a W márciusi címlapján nem újdonság, hiszen a blog Facebook oldalán már láthattátok a fehér és a fekete változatot egyaránt, most pedig itt van a "Good Kate, Bad Kate" elnevezésű editorial többi része is. Amikor először megláttam a címlapokat, akkor…..
Infographics Mi vonzza a nőket? 2011.03.19 14:23:00
 Mi vonzza a nőket a férfiakban? Dr. Cindy Meston a Texasi Egyetem klinikai pszichológusa a téma szakértője, a Miért szexelnek a nők? című könyv szerzője, aki az alábbi infografikában összefoglalja az általa végzett kutatások szerinti kilenc legfontosabb dolgot. Számos oka…..
Richard Mosse 1980-ban született Dublinban. Az amúgy New Yorkban élő fiatal fotográfus tavaly készült el fotósorozatával, melyben Szaddám Huszein néhai iraki diktátor híres palotáit, illetve környéküket járta körbe és próbálta megörökíteni utóéletüket. A sokatmondó…..
Avarka 2010.09.27 21:51:55
@stuccer:
"vagy talán hagyni kellett volna mindent a régiben, Szaddammal az élen?"
Te tényleg azt hiszed, hogy Szaddammot azért kotorták el onnan, mert egy ronda diktátor bácsi volt? Remélem nem. Itt az a cél, hogy eltakarítsák azokat az államokat, amelyek Izrael és a cionista vezetésű USA hatalmára veszélyt jelentenek. Szaddam ráadásul támogatta a palesztinokat is. Itt nem a "demokrácia terjesztéséről" van szó, hanem komoly hatalmi játszmák zajanak.
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
Kint jártunk a Jobbik megemlékezésén, és videóztunk (amiért meg is kaptuk a magunkét). Később képriport is lesz. Szószaporítás helyett következzen a Sárdobáló első videója: ..