Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lackofiam

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy miközben a Ryanair az egyik oldalról behozott az elmúlt pár évben jó néhány utasbarát intézkedést, a pitiáner lehúzások nem értek náluk véget, sőt bejött egy vadi új is. Az, amikor egy két szülő plusz egy gyerek alkotta család csak akkor tud egymás mellé ülni a gépen, ha mindkét szülő…..
lackofiam 2017.03.06 10:54:38
@Mr Eggs: ez biztos, hogy kekeckedés vagy kamu volt, mert mi már nem egyszer repültünk úgy, hogy a gyerek külön ült. Most 15 éves, ezek 13-14 évesen történtek Easyjet, Wizzair és Flybe társaságoknál. Általában a gyerkőc nem is szeret mellénk ülni, mert az ablaknál ülne, meg az anyja is, ezért, ha lehet külön ülnek, én meg mindig a sor szélén, de ez a mi hülyeségünk. Soha nem fizettem még külön ülőhelyért, oda dob a gép ahova akar, persze legtöbbször egymás mellé adja
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
lackofiam 2016.11.07 11:10:47
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
lackofiam 2016.09.21 17:29:11
@_sélli: igen, kattant a gyerek. Nem tudom ki szereti, az anyja biztos nem, mert örökbe adta, és a rokoni köre, már évek óta csak kattant diliskén mutatja be mindenkinek. Mármint az örökbe fogadók rokonsága.
lackofiam 2016.09.21 20:50:55
@Patria: a mostoha anyja tanította
Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..