Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargaagnes

43 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kezdjük az elején! Adott a férjem, aki kistelepülésen nőtt fel, gyerekként a testvérével saját kiskertet gondozott, a szüleivel pedig kevésbé lelkesen, de dolgozott a család ültetvényein. Élt Budapesten és agglomerációs társasházban, de valahogy nem találta a helyét. Aztán vagyok én, aki…..
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kint vagyunk a Sziget Múzeumi negyedében és remek programokkal várunk Benneteket a Mai Manó Ház sátrában. Mivel ebből az alkalomból a héten a zene és a fotográfia kapcsolata a téma blogunkon, mai bejegyzésünkben nyolc olyan dalt…..
vargaagnes 2013.08.13 23:32:10
www.youtube.com/watch?v=40r73FWYLeo
Anna and the Barbies - Polaroid!
Annával és Istvánnal májusban készítettünk esküvőre hangoló jegyesfotókat a Római-parton. István régi barátom, ezért még jobban várom a szombatot, mint általában :)! ..
Tartozom még néhány emlék képpel a szelíd Dunakeszi ártérről. Bár a Duna sort, ahol a lakók az emeletre szoktak húzódni, a tetőzéskor elöntötte a folyó. "Szegény fagyizó!" Szerinted nyitva van?" A válasz alább.  ..
Budapest, június 7. ..
Milyen szép lenne, ha áradáskor nem kéne "védekezni a folyó ellen". Ha ilyenkor nem lenne katasztrófa helyzet senki számára. Ha szépen együtt tudnánk élni a vizeinkkel. A fotók Dunakeszin készültek június 6-án. ..
Az Átrium Film-Színházban április óta játszák a Minden ötödik órában című, korhatáros darabot.  "...Magyarországon minden ötödik órára jut egy a családon belüli erőszakhoz köthető bírósági ügy, de ez csak a jéghegy csúcsa. A világon minden harmadik nő élete…..
"Az emberi fóbiák között a szűk helyre bezártságtól való rettegés az egyik legerősebb. Azt már elképzelni is nehezen tudjuk, milyen lehet, ha bezárnak, és fogalmunk sincs, mikor szabadulhatunk. A Pandora 88-ban egy alig másfél négyzetméter alapterületű doboz szolgál…..
„Csak az a szép zőőd gyep…! Az fog nekem hiányozni! A gyep!” - hallhatjuk újra az ismerős mondatokat március 22-23-tól, a Magyar Színházban. A mai történetben már van mobiltelefon és utcai tánc, de ugyanolyan bájos és felemelő, mint Janikovszky Éva Málnaszörp és…..
Mindketten 35 évesek, egyedülállók, és kicsit zűrösek. Lehet, hogy ideje lenne változtatni az életükön. Találkoznak. David Greig 2009-ben írt Szentivánéj című művének két szereplője  Pelsőczy Réka és Kocsis Gergely, a darab rendezője pedig a még egyetemi…..
Március 8-dikán mutatta be az Inversedance - Fodor Zoltán Társulata a Vukot a Müpában. Fekete István regénye először elevenedik meg táncos formában, áprilistól a nemzeti Táncszínházban is. Kedves, színpompás, klasszikus. ..
képesblog Tóték az Örkényben 2013.03.10 20:08:32
Március 9-én mutatták be az Örkény színházban egyik kedvenc kötelező olvasmányunkat, a Tótékat. Egyszerű és zseniális. A szerző regényéből a szövegkönyvet készítette és a dalokat válogatta: Gáspár Ildikó  Játsszák: Csuja Imre, Pogány…..
Március 9-dikén rendezték meg második alkalommal a Miss Colours Hungary kerekesszékes szépségversenyt. A zsűriben részt vett Varga Katalin, a tavalyi első helyezett. A versenyt Vasas Vanda nyerte, a második helyezett Váczi Anita, a harmadik pedig Almási…..
Ma Dunakeszinél merült a majdnem jeges Dunába ifj. Schirilla György, a "nemzet rozmárja". Én még nem láttam ezt a mutatványt, őszintén szólva kissé aggódva indultam el megnézni. Nem lett semmi baj, sőt egész jó hangulatú vasárnapi program volt ez. A gyerekek többsége szánkón…..
képesblog Szonja két éves 2013.02.07 21:25:18
Szülinapi fotózásra kaptam felkérést, ugyanis Szonja két éves lett. Azt hiszem, hamarosan meg fogja szokni a kisasszony az ünnepléseket, és biztosan nem lesz olyan megszeppent, mint most volt eleinte, sem ilyen fáradt a sok esemény végére :). Nézzetek egy pár képet róla, és…..
Kollinger Élete Nem értem...! 2013.01.12 20:39:52
Drága olvasóim! :) Egy hét alatt kegyetlen sok dolog történt. Egy dolgon belül sok kicsi. Ez a nagy dolog az én volt iskolám, a Mozgásjavító. Hát srácok, én még életemben nem láttam ilyet. Szóval ez már mindennek a teteje. A hét felénél olyan ingerült és feszült…..
A keresztlányom tegnap mondta, hogy várja a havat. Erről eszembe jutott a decemberi Mikulás kocogás, aminek a képei azóta is a "fiókban" hevernek. Pedig nagyon vidám dolog volt! Hó nélkül, de mínusz fokokban. Közzéteszem hát, aki kedvet kap, még időben (és hidegben) kezdhet edzeni…..
képesblog Csodás Rácz 2013.01.17 21:46:00
Nyár végén volt alkalmam bejárni a felújított (átépített) Rácz (Rác) fürdőt. A hírek szerint idén megnyílik, érdemes lesz megnézni (kipróbálni :). Engem elvarázsolt. A színeivel is, de most egy fekete-fehér ízelítőt mutatok. ..
Régen jelentkeztem, több tartozást szeretnék leróni. Az egyik egy fontos téma, amely sajnos riportként végül nem jelent meg. Szeretném, ha legalább ezen a csatornán keresztül minnél többen tudnának róla. Ez volt a kísérő szöveg: Likócson alakult az országban először…..
Hétvége a SYMA-ban, amikor folyamatosan és mindenhonnan szól a zene. Koncert képeket hoztam, a riport hamarosan a figyelo.hu-n. Belmondo, Fresh fabrik, Intim Torna Illegál. ..
Balaton, Velencei-tó, ősz eleje ..
Jó egy hete pinceszentelésre és borkóstolóra kaptunk családilag meghívást. Az Aklan család Lesencetomajon, fantasztikus helyen épített fel egy egyszerű, gyönyörű pincét és vendégházat. Az ünnepélyes alkalmon beszédet mondott a lesencetomaji polgármester és a Pannon császári…..
A nyár folyamán egy gyönyörű alkalom fotózására kaptam nagyon megtisztelő felkérést: Márti és Gábor 25. házassági évfordulójukat ünnepelték családjuk körében. Őszintén szólva ez számomra talán még nagyobb izgalmat és örömet jelentett, mint az esküvő fényképezés…..
képesblog Boldogkőváralja 2011.10.07 12:02:00
 A vár 2002-ben újult meg. Történetéről itt…..
képesblog Hétvége Döbröntén 2011.10.06 17:42:00
Gyuri néhány éve költözött az Észak-bakonyi falucskába a családjával, most pedig - vagyis júliusban a Somló hangja Fesztivál idején - meghívta ötünket, bepótlandó az érettségi találkozót. Gyönyörűen felújított turistaházában (a Szarvasház - Turistaház és…..