Regisztráció Blogot indítok
Adatok
policity

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években egyre több alkalommal lehetett Líbia problémáiról hallani. Ezek alapján úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerül ahhoz, amit bukott államnak hívunk. Az erre a sorsra jutott országban szinte teljesen megszűnik a központi hatalom, politikai értelemben feldarabolódik,…..
Felmerült a baloldali, civilek szervezte előválasztás ötlete. Az előválasztás nem a mindent megoldó dolog. Egy jó miniszterelnök kiválasztására egy előválasztás egy remek megoldás, már csak azért is, mert nagy valószínűséggel olyan lesz a miniszterelnök-jelölt az…..
Mindig a politika körül képzelte el a jövőjét? Gyakorlatilag kamaszkorom óta politológus akartam lenni; amikor megjelent a rendszerváltás után a politikatudomány, mint műfaj – a szüleim pedig állandóan újságot olvastak, amiket aztán én is elolvastam –, jött egy természetes…..
    A vasárnap Veszprémben lezajlott időközi választáson Kész Zoltán, az ellenzéki pártok által támogatott független képviselő jelölt nyert, így a 2010-es áprilisi választások óta fennálló Fidesz-KDNP kétharmados többsége története végéhez ért. A szimbolikus…..
Policity Értékek és érdekek 2015.01.03 20:24:36
Mi a sikeres diplomácia titka, mit kezdjünk Amerikával?   Újév van, ilyenkor sokan mérleget vonnak elmúlt esztendejükről, mit nem csináltak jól, miben értek el sikereket, min változtatnának jövőre. Ezen gondolatok és fogadalmak zöme a pezsgőbuborékokkal együtt gyorsan el is…..
  A demokraták-nem demokraták kommunikációval Ön is megoszt, mint teszi azt a Fidesz a nemzet-nem nemzettel. A politika a megosztásra is épül, ezt rossz dolognak tartja?   Nézze! Ebben az országban ’98 óta, Orbán Viktor miniszterelnöksége óta, akkora árkok vannak már, hogy…..
Spiritiszta csapatunk leporolta a varázsgöböket, leolvasta a csillagok állását és elkészítette számatokra a február havi horoszkópot. Fogadjátok szeretettel!   Kos – III. 21 - IV.20. – A hónap szülötte: Martonyi János: 1944. április 5. (forrás: parameter.sk) Az utóbbi…..
A Nemzetbiztonsági Hivatal egy nagyon titkos szobájában, nagyon titkos tisztek éppen a heti beosztást írták. A megfelelő kompetenciák és tapasztalat alapján osztották ki a feladatokat. Mikor már indultak volna dolgozni, egy lelkes hadnagy még megszólalt, „Ezredes úr! A Chemtrail…..
Policity Szakmai átok 2014.01.19 12:51:52
Tanulság: kampány van minden szinten. ..
Policity Politikai horoszkóp 2014.01.15 13:30:27
Új, havonta megjelenő rovattal jelentkezünk, melynek címe: politikai horoszkóp. A „rendes” horoszkóp mintájára mentalista (sicc!) csapatunk is jóslásba bocsájtkozik. Megpróbáljuk a jegy szülötteit hasznos tanácsokkal ellátni, a jövő eseményeit számukra előre…..
Policity Gyurcsány győzött? 2014.01.15 00:36:55
Az előző egy hét arról szólt, hogy Gyurcsány milyen mélyről jött vissza, és hogy végül az összefogás során mindenki lényegében az ő kezére játszott (értsd: Bajnai), múlt hétfői bejelentése lényegében az Együtt bukása és Gyurcsány személyes győzelme. Ennek…..
Policity Policity Awards 2013 2014.01.10 17:14:34
Betette új reményekkel teli lábát az újév, azonban halvány lepelbe burkolózva rejti el szemünk elöl a lényeget. Nem maradt más hátra, mint búcsút inteni a 2013-as esztendőnek. Miként is tehetnénk ez méltóbb módon, mint egy saját best of’ listával. Lesz szó mindenféle…..
A választási eljárásról szóló törvény tervezetével több szempontból is az őszi ülésszak egyik legfontosabb törvényjavaslatát nyújtotta be a fideszes Lázár János, Kósa Lajos és Dr. Vejkey Imre. Már áprilisban kiderült, hogy a választási rendszert a Választásról…..
Meglehetősen kettős képet kaphatott a magát továbbra is legnagyobb ellenzéki pártként aposztrofáló MSZP-ről az, aki ellátogatott a Budai Liberális Klub rendezvényére, ahol Lendvai Ildikó volt a vendég. Bár azok számára, akik ténylegesen meg is tették ezt (az est…..
A mai nap folyamán a Bibó István Szakkollégium rendezésében sor kerülő vitaestről tudósít a Policity csapata. Az est házigazdája Törteli István, a megjelent vendégek Tóth Csaba (Republikon Intézet), Mráz Ágoston Sámuel (Nézőpont Intézet) és Török Gábor (Vision Politics)…..