Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rose and Lily

17 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem szépen alássan, az van, hogy kedvem támadt magamra húzni az esküvői szerelésemből azt a darabot, amit nem kölcsönöztem, hanem anyám vett nekem... ...és amit akkor olyan 20 ezer forintért dobtak utánunk, a negyvenedik fehérnemű boltban, mert mi tényleg a megfelelő…..
Rose and Lily 2012.11.02 21:20:40
Rose and Lily 2012.12.10 22:32:27
Gyakran előfordul sajnos a művészet világában, hogy az alkotók keze meg van kötve. Sokszor ül a nyakukra az eladhatóság minden fölöttiségét hirdető céges ember, aki nem hagyja a művészeket tenni a dolgukat (ez filmek esetében a leggyakoribb), vagy csak pusztán döbbenetesen…..
Rose and Lily 2012.09.15 23:29:26
Hányásszagú a haja, de azért így megy emberek közé... Mióta én is bekerültem az anyukák hálózatába, van szerencsém mindenféle muttikával összefutni. Egyik roppant bosszantó fajtájuk ez a Banyatigris. Aki azt hiszi, hogy ő tökéletes maminka és kibaszott sokat…..
Ez morbid történet, ezért érdemes lesz kezeket a takaró fölé tenni... Összefutottam egy régi ismerősömmel, aki arról volt anno híres, hogy képes volt fűvel-fával egyidőben, akár többször is, és utána ezt boldog-boldogtalannak részletezte, mert azt hitte, hogy ettől mindenki…..
Ilyen még nem történt velem, de legalább ezen is túl vagyok... Az volt, hogy Apa töltött nekem egy pohár pezsgőt. De magának nem. Pedig azt hittem, hogy kettesben iddogálunk, csak közben én lapozgattam az OBI katalógust, hogy valami occsó, leértékelt kerti garnitúrát keressek, de…..
Napi MaszturbáláSokk Anyapopsi 2012.07.06 09:42:00
Na kérem. Így néz ki az én 33 éves seggem mostanság. Pedig nem is járok edzőterembe, de dombon van a házunk, és azért az sokat segít... Naponta többször dombról le, szaladni a másfél éves gyerek után, aki hajtja a motorkát. Van, hogy tolom utána a babakocsit is, mert a…..
Charlie Sheen irigylésre méltó helyzetben van már vagy nyolc éve, hiszen abból él, hogy saját magát alakítja a tévében, hol rövidgatyában és mintás hawaii ingben, hol hosszúnadrágban és bőrdzsekiben. Nem kell különösebben megerőltetnie magát, és ebben rejlik zsenialitása:…..
A Got Talent-franchise már kitermelt számos licenszelt és lenyúlt verziót (most a Csillag születik-re gondolunk, igen), és általában sikerrel futnak minden piacon, az amerikai a nyár legnézettebb reality műsorának számít, amibe két talicskával tolják a pénzt (Howard Stern…..
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
 Újabb és újabb részletek derülnek ki kedves férjuram ázsiai kalandjairól...Persze a teljes verziót még nem hallottam, és valószínűleg az igaz verziót sem. Azt mondja a Drága, majd a harminc éves házassági évfordulónkon bevallja...Na, az új sztori az, hogy nem egyszer,…..
Napi MaszturbáláSokk Kiverjem? 2012.05.27 13:33:29
 Teddy túl szerény volt...Apa üzleti úton van egy messzi, ázsiai országban, és ha már ott van, gondolta kipróbálja a helyi specialitásokat......mint például a masszázst...Kellemes két órát töltött a hölgy karjai alatt, amikor is a hölgy Teddy ágyéka körül matatva…..
Rose and Lily 2012.05.30 22:20:19
@ITteddy: Csak nem? Épp ma gondoltam arra, hogy mi lesz, ha "Teddy" is olvasni kezdi...;)
Férfiak szoktak alkalmanként furcsa dolgokat kérni szex közben, ez is az volt...   Oh Kedveseim, olyan dolgok ugranak be leánykorom tüszőrepedéses hónapjaiból, hogy szinte magam sem hiszem, tényleg velem esett-e meg... Na, az volt, hogy a pasival nyaralni mentünk, és lubickolás…..
Rose and Lily 2012.05.16 22:27:31
 Anyák napját jobb helyeken mi más követhetné, mint Anya éjszakája...Május első vasárnapján úgy este kilenc felé nagy buzgón hagyom el a fürdőszobát, amikor is látom, hogy a hálószobánk ajtaja csukva van. Egyből az ugrott be, hogy Teddy uram a laptopján méregerős zenét…..
Hihetetlen, de úgy tűnik, egy sima online DVD-kölcsönzőnek indult cégnek köszönhetően négy évvel a kasza után feltámadhat a Jericho című posztapokaliptikus scifi, amit a CBS először elkaszált, majd nézői nyomásra egy kurta második évaddal kiegészítve zárt le - reményeik…..
Rose and Lily 2012.05.04 22:37:26
 Majdnem olyan az állaga, mint a tusfürdőnek, csak nincs benne vaníliakivonat...Teddy nyakig merült a fürdővízben, és miután én Mehemed tehénbarátaival ágyba varázsoltam Gyereket, valahogy kívánkozott fáradt testem oda a forró vízbe, a Kedves lábai közé...Loccsantam én…..
Napi MaszturbáláSokk Pamacs 2012.04.06 19:31:54
 Már nem látszik a punci, de az uramnak így is tetszik...Most már két hónapja növesztem a fanszőrzetemet, persze nem saját elhatározásból, hanem Teddy nyomására. Szerinte ez most divat - vagyis a dús punciszőr - , és nekem is újítanom kell, ugyanis a csupaszt kissé…..
 Végre egy húsvét, amikor nem azzal kell foglalkozni, hogy Pityu bá eleget ivott-e......mert kérem szépen lusták voltunk hazamenni Középföldére (értsd: Magyarország), így hármasban csapkodjuk a tojásokat, Apa, Gyerek és én...Gyerek többnyire földhöz, én Apa belső…..
 Ez minden lány álma...Tegnap este épp Gyereket készültem az etetőszékbe pakolni, amikor ezt a kis csomagot vettem észre az asztalon:...és kedves férjem ott somolygott mellette...Aztán bele is kukkantottam a…..
Laza kétharmad ház előtt adott vendégekkel megspékelt, maratoni életműkoncertet az Arénában az idén harmincéves Bikini zenekar. Szombat esti hangulatjelentés a színpad előtti VIP-dühöngő hátsó traktusaiból. 1982-ben nem csak a Bikinit alapították meg, hanem az országnak…..
Rose and Lily 2012.02.19 20:10:34
@.Benyóka: D. Nagy Lajos valóban 51 éves. Volt. Évekkel ezelőtt. :)
Rose and Lily 2012.02.19 20:11:45
@metal: A Bikini együttes időben szándékozott kezdeni. Talán ha a közönséget az Aréna időben engedi be, nos, akkor valóban 19.30-kor lett volna kezdés. Így 19.44 perckor volt. :)
Rose and Lily 2012.02.19 20:22:36
Azért az éedkes, hogy ennyi jó hallású, igazi műértú írogat.

Áltaában nem azéárt járok koncertekre, hogy a félhangokon nézzek és szurkoljak azon, ki mikor mit ront el.

Elég, ha mondjuk a Rolling Stones-t meghallgatja valaki, (ahol egyébként nem a színpadon levő zenészek adják a koncert hangjainak többségét mostanában). de nem ezért jár az ember rockkoncertre, hogy CD-t halglasson, és igen, ez a velemjáűrója mindennek.

Mindazonáltal, nekem volt már szerencsé D. Nagy Lajos mindne khangosítás nélkül egy egyszerű termeben, a mellette levő székről hallani, amint a Hotel Californiát énekli.
ÉLetre szóló, magával ragadó élmény volt.

Talán inkább azt lenne szerencséls kiemelni, hogy elképesztő minőségben és menneyiséágben lehetet jó dalokat halalni, élvezni é s vére nem csak egy utánérzése volt egy régmúlt életnek, ahenm egy korhű megálló egy hosszú úton egy zenekar életében.

És minderről időben, hónapok óta lehetett tudni az interjúkból mi várható.

A vendégek kapcsán pedig a koncert legelején Németh Alajos alapító, zeneszerző és zenekarvezető el is mondta, lehet sokunknak nem mondanak dégek, de számára megvan a maga oka, hog ymiért éppen őket szkérte fel. Mégpedig az, hogy sokat tettek hozzá -ilyen vagy olyan módon- a zenekarhoz.

A magam részéről arra emlkészem, hogy ZENÉT hallottam, látványos és élvezetes koncertet hallottam.

(UI: Egyébként Gallai Péter a Piramisban játszik évek óta, ahol Csoki éppen az énekes. Legalábbis nekem ezt mondta pár napja, de hát, a cikkíró biztos jobban tudja. Mint ahogy azt is, hog y aSzállj fel magasra címá dal megjelent már Bikini lemezen is, mert méltó, egysgre szólító és korlátokon, határokon átívelő himnusz. Tegnap pedig egy különleges változatát is lehetett látni, hallani.)
Napi MaszturbáláSokk Beizgulva 2012.02.11 21:46:39
 Kamaszkölyök a sarokban évek óta porosodó padlóvázát is Serena Gomez picsájának látja, míg a házasembernek konkrét vizuális élmény kell...Szépen kértem Teddyt, hogy erotikus filmeket és/vagy pornót ne akkor nézzen, amikor Gyerek épp úton van a tolókájával kettőnk…..
Napi MaszturbáláSokk Apaállat 2012.02.06 14:13:56
 Nem, ezt a szót nem szabad kiejteni, ha dugni akarsz...Pedig én a kufirc felénél csak kiböktem, mert hirtelen ez jutott eszembe, és mert olyan kellemesen esett az a pillanat (is), meg aztán ki az a hülye, aki csöndben marad, miközben dagasztják...Oh, Teddy mindjárt szólt, hogy ezt…..
 Ez Teddy szülinapi kívánsága...Persze nekem is mennem kell, mert egyedül nem buli a prostizás...Elvileg délelőtt az lesz a program, amit én akarok. (Huh, ez de Szűcs Juditosra sikeredett, na) Este pedig az, amit Teddy. Így egyeztünk meg...Csak gumival. Teddy a témában köti az…..
Rose and Lily 2012.01.31 23:38:09
 Telefingott kispárnán aludni???...hááááááááááááááát........Tudtam én, hogy Teddy vicces típus, na de ennyire...Egyik este a Kedves olyan dübörgő fingást eresztett útjára, hogy Gyerek ordítva ébredt fel a szomszéd szobában. Tanulva az esetből, a minap az én kis…..