Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs_88

15 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alternatíva Sárlik vagyunk? 2015.01.12 10:42:40
A Charlie Hebdo szerkesztőségét ért borzalmas terrortámadás nyomán többirányú vita kezdődött a magyar és a nemzetközi közéletben az iszlámról, a bevándorlásról és a szólásszabadság határairól. A végső kérdés az, hogy mi Európa, azaz mit kell nekünk, európai…..
balazs_88 2015.01.12 12:27:11
@maxval bircaman szerkesztő: Köszönjük Emese
A konténernek mennie kell: A Délmagyar ma megint írt a Petőfi Sándor sugárút lezárásáról, ami egyre nagyobb méreteket ölt. A  Magyar Kerékpárosklub tagjai a mai, városüzemeltetési irodával folytatott személyes megbeszélésen kapták a jó hírt, hogy a szállodaépítés miatt…..
Győztünk, mert egy jobboldali beállítódású körzetben összesítésben majdnem döntetlenre hoztuk a meccset. Miközben megafonból ordítottak hazugságokat a fülünkbe. De erős a dobhártyánk. Győztünk, mert a Bíróság jogerősen kimondta, hogy három hete a jobboldal csalt a…..
Az Üzenőfüzet c. blogban egy bejegyzés azt taglalja, hogy ma már a napnál világosabb, egyedül Mesterházy lehet a baloldal megmentője és egy olyan remek csapat élén, amiben Szanyitól Bajáig minden kipróbált harcos ott van, sikerrel küzdhet majd meg Orbán Viktorral. A posztban…..
balazs_88 2013.07.16 22:47:27
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Szerintem is ez a fontos. Hiába tartják Bajnait alkalmasabb jelöltnek többen, ha szavazni emiatt nem hajlandók az E14-PM-re az MSZP helyett. Jelenleg a szocialisták kb. 10%-ot vernek az előbbi formációra. Bocs Imre, de én úgy látom, szinte semmilyen alkupozícióban nem vagytok. Az lesz, amit a szocik akarnak.
Jobbegyenes Who the fuck is HaHa? 2013.01.07 22:36:32
Történt az, hogy a múlt héten néhányan azzal ünnepelték az új esztendő kezdetét, hogy telefújták Hallgatói Hálózat-os graffitikkel az ELTE épületeit. A HaHa elhatárolódott, elítélte a rongálást, és azt is vállalta, hogy eltakarítják. A falfirkák viszont azóta is ott…..
Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.  Blogot írni Matolcsy Györgyről mindig hálás feladat,…..
Tegnapelőtt azzal, hogy mint logikusan tervező csapat, lefektette a későbbi együttműködésekre vonatkozó szabályokat. Igazából akármilyen döntés is született volna, mind a HVG, mind a kuruc.info rajtunk borzongana, ha van sapka, ha nincs. A hírekben pontosan jelennek meg a számok,…..
A rendőrség ma sajtótájékoztatót tartott Bándy Kata meggyilkolása ügyében. A nyomozás lezárult, a tettest elfogták, és beismerte tettét. Egyedül ölt. Ezzel gyakorlatilag le is lehetne zárni ezt a szörnyű történetet, de az emberi gyarlóság miatt nem lehetséges. Kata…..
balazs_88 2012.09.09 15:08:43
@Itsuka: Ebből a szempontból persze igaz, és tisztában vagyok a Solymosi üggyel kapcsolatos tényekkel. Nem szerettem volna azt a benyomást kelteni, hogy a zsidóknak lett volna Eszter eltűnéséhez bármi közük. Hogy miért vettem ezt mégis elő, azt a bejegyzésben leírtam. Mindkét ügy ürügyként szolgált szélsőségeseknek, hogy bizonyos kisebbségeket kollektívan bűnösnek lehessen kimondani.
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
balazs_88 2012.09.09 00:23:36
balazs_88 2012.09.09 10:15:38
@Hunor Levente: Vannak azért mindkettőből, de tény, hogy nem azok, akikre mondják :) Az LMP nem is azt mondta, hogy igaza van a Jobbiknak, hanem, hogy ha sétálni akarnak, sétáljanak. Akinek van hozzá szeme, az látja, hogy pl Devecseren az LMP volt az egyik leghangosabb a gárdista gyűlölködők elleni fellépésen.
balazs_88 2012.09.09 10:20:08
@Anti Anyag: Szinte csak azok vannak :) Jobban kellene figyelni rájuk.
immortalis Kullancs-kísérlet 2012.05.19 12:56:21
Még mindig nagyon sokan osztják meg facebook-on az alábbi "okosságot":  "A belénkfúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk! Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk,…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
"Az 1945 utáni béke a háborúmentes Európának az alapvetése, a második világháború előtti sérelmek feladása." - írja a Kettős Mérce blog szerzője, Kell-e nekünk Trianon felülvizsgálata? című bejegyzésében, majd így folytatja: "Magyarország külpolitikai célja nem lehet…..
balazs_88 2012.08.18 11:21:49
@Dr. Furia: Azt linkeld be, hogy hol van az, hogy visszajár? :D Eh...

@piefke: Én már szervezem az Avarország az avaroké mozgalmat.
balazs_88 2012.08.18 11:23:37
@Dr. Furia: Attila és a hunok nem magyarok voltak, azt tudod?
balazs_88 2012.08.18 11:30:07
@Dr. Furia: De, ők azok voltak. A hunok meg nem. Egy középiskolás történelemkönyvet ajánlok. ( aztán meg "menj a picsába szépen és csendben")

Egyébként annyira jó itt trollkodni a hozzád hasonlókkal, én meg jóhiszeműen azt hittem még az elején, hogy a cikkhez hasonlóan értelmes dolgok lesznek alul is. Erre meg itt vagy te.
Még két hétre sem volt szüksége a náciknak széljobbnak arra, hogy saját magáról bizonyítsa be, mennyire rohadt egy banda. Vesztegetés, náci felület pénzelése és a fiatalok között is fiatalabbak beállása a sorba. A képekre kattintva el lehet olvasni a vonatkozó cikkeket…..
balazs_88 2012.08.15 14:58:37
@nandras01: Sajnos néha igen.
Nerd feltöltött egy videót, ahol egy külső projektben segédkezik. Nevezetesen, a kultikusan rossz Cheetahmen 2 elveszett pályáit szeretnék aktiválni és erre gyűjtenek 65.000(!) dollárt. Az egy dolog, hogy a videó inkább kínos (tudom, hogy szándékosan akar béna lenni, de akkor is),…..
Az Annales-körhöz tartozó híres francia történész, Georges Duby (Folytonos történelem címen magyarul is megjelent) visszaemlékezéseiben idéz fel egy tanulságos esetet. Miután írt egy részletes könyvet az 1214-es Bouvines-i ütközetről, felkérték, hogy a csatáról készülő…..
Nem nagyon szoktunk celebekkel foglakozni, de Schobert "update" Norbi egy olyan tökéletes vázlatot nyújtott arról, miként működik az üzleti lobbi, és hogy nem csak hasra van lefogyva, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni 5 csillagos teljesítménye mellett. Kezdjük is rögtön Norbi…..
balazs_88 2012.07.24 17:21:13
@magyar seggbe, magyar lófaszt!: Meg is tudod magyarázni esetleg, amit írsz?
Rétvári Bencéből hiányzott az IKSZ faktor a szerdai Estében, pedig csak pár rövid szabályt kéne megjegyeznie: 1. Ne kezdd el szidni a a szocialistákat és az SZDSZ-t! Neki az jobban megy! 2. Ne védekezz azzal, hogy az MSZP és az SZDSZ rosszabb volt! Fejből tudja az összes…..
balazs_88 2012.07.12 20:49:30
Biztosan emlékeztek a múlt heti Google I/O bejelentés egyik elemére, a Google Now szolgáltatásra, mely a hangvezérlést kombinálja a Google igen hatékony adatkeresési képességeivel. A Google Now a Jelly Beannel érkezik, és jó ideig velünk lesz. Az ilyen konferenciás bejelentéseken…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.17 14:00:00
Közkívánatra visszatérünk a klasszikus formátumhoz, Twitterre csak olyan cuccok mennek ki, amik ide sem férnek be. Örülünk, Vincent?Jesse Plemons (Landry az FNL-ben) beszáll a Breaking Bad-be, ahol Todd, e megbízható melós szerepét kapta meg. Todd persze úgy melós, mint ahogy Walter…..
balazs_88 2012.05.17 16:26:06
A negyedik évad végére a Fringe készítői kicsit összekapták magukat, és a saját maguk ásta gödörből (Peter eltávolítása a harmadik végén majd elbaltázott visszahozatala) derékig már kirángatták magukat, de még így sem mondhatjuk azt, hogy amit most látunk, az…..
A nevetségesség határát súroló asszonyverős-félrekefélős hírt a mai Borsban olvastuk: A pletykák szerint VV Peti ébresztette fel Cristofelben a féltékenységet, és a skalpvadász ezért emelt kezet Veronikára. A kubai macsónak ugyanis bogarat ültetett a fülébe VV Éva, aki a…..
balazs_88 2012.04.23 13:36:25
Android Samsung Galaxy SIII videón 2012.04.20 15:50:00
Hónapok óta ömlenek a Samsung Galaxy SIII-ról a kiszivárgott infók minden csatornán, egyre nagyobb a felhajtás, de nem is csoda, hiszen a minden idők legsikeresebb androidos telefoncsaládjának legújabb tagjáról van szó, aminek a londoni bemutatójáig már csak 13-at kell aludni.…..
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
Majdnem azt a címet adtam neki, hogy Budapest vs Vidék, de tudom, hogy a nem budapestiek (aka vidékiek) utálják a vidék kifejezést, úgyhogy most kedvükben járok. Pedig akármilyen inkorrektnek is tűnik a vidék kifejezés, szerintem találó, mert ez az ország annyira főváros…..
Örülünk neki, mert jó arc. Megmutatjuk miért. ..