Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áron(alul)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt nem szokta frappáns szójátékokba vagy kétértelmű mondatokba csomagolni, ha valakit elküld a picsába. November 24-én sem finomkodott, amikor Domaszék amúgy fideszes polgármesterét és az apró falu nagyon kicsit általános iskolájának tanárát ekézte a Magyar…..
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
A közszférában szokásos rabszolgamunkáról már több bejegyzés is született. Most egy pedagógus jogi panaszait olvashatjuk.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi téma remélem tanulságos lesz az olvasóknak és természetesen bízom benne, hogy lesznek hasznos és használható kommentek is a…..
Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik, mert több milliárd forint került az állami tulajdonú óriásvállalattól offshore cégekhez az előző menedzsment idején. Az új vezérigazgató, Mártha Imre szerint csontvázak dőltek ki a szekrényből, elődjét, Kocsis Istvánt félrevezethették.…..
Áron(alul) 2009.03.31 11:44:42
Érdekes tanulmányra bukkantam a neten. (http://www.szochalo.hu/hireink/article/100333/) Témánkkal foglalkozik, méghozzá igen alaposan körbejárva és pár érdekes következtetés levonva. Nem tagadom, hogy saját magam pár megállapítással szemben kétségeimet ill. teljesen más…..
Talán én vagyok olyan szerencsés, hogy nem akadtam még össze olyan csajjal, akinek csak a pénzem kell, mivel akkor soha nem lenne nőm. Pedig a haverok mindig mesélnek ilyen nőkről, de akkor is hihetetlen, hogy kocsikulcsot pörgetve lehet csajozni manapság. Kemény történet, aminek a…..
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
Áron(alul) 2008.02.19 16:14:57
Áron(alul) 2008.02.19 16:20:57
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTA ma délutáni rövid annyira nem rövid, inkább durva. Nekem a "huszas vagy párizsi" is vadonatúj volt, most meg spánielfül? Milyen ilyen szavak vannak még?Éppen egy hosszabb magányos időszakomban…..
Lehet, hogy kicsit morbid ez a cím egy posztnak, de mérhetetlenül felháborít egyes emberek ilyen nagyfokú felelőtlensége. Hogy lehet ekkora idióta fasz valaki, hogy egy ezeréves, szétrozsdásodott autóval, feleséggel, kétéves gyerekkel együtt nekiáll versenyezni, ráadásul lakott…..
A bajusz az apu, az apu a bajusz. Egyszámjegyű életemben nehéz volt elképzelni, hogy létezik olyan apu, akinek az orra alatt nincs szőr - még ma is kétkedve tekintek egy-egy apura, aki nem növesztett a szája fölé olyat, ami.És ha bajuszblog, hát apu. Szóltam is neki - álljon…..
Mióta Bajuszom van, az üzleti életben sikeresebb vagyok! Az érettség és a komolyság tekintélyét tükrözi minden egyes tárgyalás alkalmával, - nem beszélve arról a korántsem elhanyagolható ténytől, hogy illik a sötét öltönyöm színéhez, csibészes vagyok "benne",…..
Ma olyan témáról ejtünk szót levélírónk billentyűzete által, ami nem feltétlenül fog bárkit is vidámabbá tenni. Mániás depressziósok innentől ne is olvassanak tovább. Sokan valószínűleg baromira unják az övbecsatolás témáját - de nem baj, mert én (meg remélem,…..
Milyen alapvetô hibákat követhetünk el az elsô találkozások alkalmával? Sokat számít az elsô benyomás - sôt, nem túlzás azt mondani, hogy eldönt mindent, így közel sem mindegy, hogyan is tudunk és akarunk viselkedni, amikor találkozunk partnerjelöltünkkel.  Szeretnénk jó…..
Mik is igazából a netes társkeresők? Interaktív boltok, web áruházak. Regisztrálok, fellépek, megkapom az árukészletrôl a fényképes katalógust, ellenôrzöm a paramétereket, megnézem az árát is (neki milyen elvárásai vannak velem szemben), majd küldöm a levelet. A randin -…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Áron(alul) 2008.01.22 15:14:03
Történt ilyen, bizony.. 2006 szeptemberében a Santacruzense-Atletico Sorocaba brazil harmadosztályú meccsen a 89. percben Silvia Regina de Oliveira bírónő állítólag az asszisztense jelzésére megadta a labdaszedő gólját, amivel a hazai Santacruzense kiegyenlített. Arra…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
De őszintén, kedves férfi olvasóink, hányszor hallotuk ezt? De hányszor? Számoljunk: ha mindenki csak egyszer, már az nagyon sok. Pedig mindannyian rengetegszer hallottuk. Ennél örömtelibb, hogy egyre profibbak a blog olvasói, például már lídet is írnak, mintha a Havas Henrik…..
'87 Karácsonyán már langyos/bűzös (lehet választani) nyugati szelek fújdogáltak. Nem Mikrobival kezdtünk, hanem Tapsi-hapsival, nem a moszkvai bábmúzeummal folytattuk, hanem amerikai jégrevűvel, és nem Sündisznócskával, hanem Miki és Donalddal.De kezdjük az elején. A…..
Kilátástalanság Egy hete... 2007.07.08 12:13:00
Pontosan egy hete írtam az első blogomat. Akkor, azon a héten sehová nem mentem, nagyon magam alatt voltam, sőt már előtte levő pár hétben is, de a múlt hét volt a mélypont. Most úgy érzem, kezd feloszlani a köd, a zavaros víz is kezd leülepedni. Ez nem azt jelenti, hogy úgy élek…..