Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selen

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyah végre megkaptuk a hiányzó kis darabot az elkövetkezendő Sovereign változtatásokból. Az RDPS-eknek is el lehet gondolkodni most már azon, hogy megéri-e full Sovereign szettbe öltözni a következő patchtől. Ranged karaktereink is megkapják a lehetőséget, hogy offenzívebben vagy…..
Selen 2010.07.18 14:24:04
Selen 2010.08.26 23:28:36
Sárkány Lovagrend 1.3.6... 2010.07.14 17:01:00
Újabb infók láttak napvilágot a jövendőbeli patchből. Az SW, Engi, Squig és Magus klasszok változtatásaiból kaptunk egy kis ízelítőt ( nincs minimum range, tacticváltozások, statok konvertálása melee esetén... ), valamint a Close Quarters-t, és az Expert Skirmisher-t…..
Selen 2010.07.15 15:35:32
Feltűnő lehetett pár embernek, hogy mostanában a guildbe kisebb szintű emebereket is inveltünk. Nah a szabályunkon annyiban változtattunk, hogy rank 12 felett invelünk karaktert, de próbaidőre inveljük az emberkét, tehát ha meghatározott időben nem éri el a rank 30as szintet, akkor…..
Nah gyerekek akkor a guildtali pontos időpontja: 2010. május 15-én 17:00 óra. A helyszín: Vaskapu Taverna. A taverna a VIII. kerületben a Szentkirályi utca 23. szám alatt található meg. Elvileg hatalmas létszámmal fogja a guild képviseltetni magát. Lesz kaja, pia, Krein, úgyhogy…..
Hát a mai napon Krein barátunk meglepett minket. Nagyban ropjuk a haláltáncot a Lost Temple of Isha scenarioban, mikor Krein örömtöl csengő hangja átütött a TS-en keresztül: "Mi ez az ionágyú a zászló felett?" Vagy valami hasonló kérdés hagyhatta el WP-nk ajkait. Krein…..
Selen 2010.04.30 23:58:41
@Flamy: Basszus Flamy... Hiányzott innen az értelmes hozzászólásod. :D
Nah hát előző alliancunkból a Coalition-ból azért léptünk ki, mert az egész úgy ahogy volt haldoklott. Az ithilmárosok szétszéledtek, aztán kiléptek az alliból, majd újból allit alkottak a korábban kilépett tagokkal. Megoldották a dolgokat rendesen. Most, hogy elhagytuk az allit…..
Hát kaptunk egy komplett patch notes-t. A lényegesebb dolgokat már szerintem úgyis tudja mindenki. BW-Sorc képességeinek tükrözése, RP, Zealot buff, IB Gromril Plating nerf, Chosen Sprout Carapace nerf, 100% RvR city siege, Marauder dual wield, bugjavítások és így tovább. Jah meg…..
Selen 2010.04.24 12:07:10
Hát újabb hétvége. Ezúttal nem egy megszokott scenariot kaptunk, ami anno a WAR szerves része volt, hanem egy korábban is event scenariot, a Twisting Towert. Az sc sok embernek tetszik, sok embernek nem. Meg kell hagyni, hogy különleges hangulata van, és a polipsütik dobálása is egész…..
A tegnapi napon az order egy kissé összeszedte magát, és a kampányban szépen lassan elkezdték visszahódítani a destro uralma alatt álló területeket. Mi keményen küzdöttünk a zónák lokkolásárt. Iszonyatosan izzadtunk és minden tőlünk telhetőt megtettünk, ezért az event sc-t…..
Nyah pár érdekesebb dolog lejött már az aktuális teszt szerókról. Kettő fontosabb dolog van, ami így első hallásra újdonságként hat. Az első az RvR armorok árát érinti, míg a másik a Chosen 3-as morálját. Legvégül pedig a Warhammer Alliance forumjáról kaptok egy kis…..
Megjött a nyuszi mindenkinél, mi srácok lelkesen locsolkodunk és iszunk ilyenkor. Sajna a warhammer világa nagyon nem megy rá ezekre az Easter eventekre, pedig mekkora királyság lenne már 10 emeletes méretű frost bunnykkal harcolni, mint ahogy más játékokban is sikeresek a hasonló…..
Kicsit megkésve sajna a sok meló miatt írom soraimat, de ismét új eventet kaptunk. Most a Phoenix Gate scenarioban kaszálhatjuk az ellenfelet az imba rewardokért, valamint egy új title-ért, nem mellesleg egy rakat renownért és xp-ért.  Mit is kéne a scenarioban…..
Selen 2010.04.03 21:16:27
Nah gyerekek szükséges, hogy a való életben is hatalmas küzdelmet folytassunk az alkohol pusztító hadserege ellen. Mostanában beszéltük, hogy össze kéne hozna valami találka féleséget, hogy ott a való életben is kibeszélhessük a minket érintő hatalmas problémákat és közben…..
A Warhammer Alliance fórumját böngészve találtam eme "rajongó" által átköltött Green Day dalt, mely nekem elsőre elnyerte tetszésemet. ;) Hallgassátok meg Ti is:Youtube linkÉs a dalszöveg hozzá:Warhammer Alliance Forum link..
Végre kijavították a bugos nem támadható keepdoorokat:Realm vs. RealmFixed an issue where Keep Doors would occasionally be non-attack-able.Link ..
Hétvége. Event. Megint megkaptunk egy régi sc-t, hogy kaszaboljuk rajta az ellent, a Black Fire Basin-t. Most legalább nem kell agyonfarmolni az sc-t ha teljesíteni szeretnénk az eventet. Nézzük akkor mit is kaptunk... Nézzük magát az sc-t. A scenarioban az eljegesedett tó…..
Selen 2010.03.20 10:34:46
Farmolunk értük mint az állat, de még csak keveseknek adatott meg, hogy hordják is őket. A legmagasabb szintű RvR fegyók és offhandek legtöbbje elég jól néz ki. Mondhatni, hogy a játék legkeményebb fegyói a kinézet terén. Nézzük meg, hogyan is néznek ki... Azt gondolom…..
Pár nappal ezelőtt már szó volt róla, (itt) hogy guildünk a jelenlegi, szinte szabály nélküli életét kicsit megváltoztatja. A mostani kettő soros „törvényünket”, ami a crestrollról szólt felváltja egy kicsit komplexebb „szabályrendszer”. Nah most ezt nem…..
Hosszas beszélgetések után arra jutottunk a guild régebbi tagjaival, hogy szükséges változtatni a guildben jelenleg fennálló szabályrendszeren. A guildben megváltozik pár dolog, igazából ez az aktív tagok guildben betöltött szerepét abszolút nem változtatja meg, ez inkább azokra…..
Nagyon sokan szoktunk a játékon belül lézengeni, csak úgy ugrálgatni, várni a lockra vagy egyszerűen csak a társunkra, aki elment egy kis bio afk-ra. Ők vehetik hasznát eme csodálatos addonnak, mely gyors játékélménnyel ajándékoz meg minket. A Wargames-et erre találták ki. Ha…..