Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dissection777

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Dissection777 2010.08.27 22:12:24
Dark Tranquillity – We are the Void (Century Media) A svéd Dark Tranquillity a metálzene egyik leginkább titkolt iránymutató zenekara. A klasszikusnak nevezhető két album, a The Gallery, és a The Mind's I a kilencvenes évek közepén jelent meg, az amerikai metálszakma (illetve a…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Magyarországon 2006-tól éveken keresztül az volt a koreográfia, hogy a nemzeti ünnepek éjszakába nyúló kukaborogatással, autógyújtogatással, randalírozással és rendőrattakkal végződtek. Szélsőjobboldali portálokon már napokkal az ünnepek - na és persze a…..
Dissection777 2010.03.15 17:42:07
@evil overlord: Rendkívül fontos belekötni az emberbe, és osztan az észt. Tarts meg a véleményed magadnak, köszi ^^
Egyébként meg, ha jól sejtem, akkor Jobbikos vagy te is. Nem értem a kötekedésed okát. De mindegy, legyen a te dolgod.