Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erkacc

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
Erkacc 2010.11.04 09:36:55
Christian Louboutin a női cipellők mestere - ezúttal azonban nem igazán tett ki magáért.Azért nézzük meg, miket tervezett őszre:..
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Christian Louboutin egyszerűen nem tud hibázni, ha tűsarkú cipőkről van szó. Minden darab tökéletes. Imádom őket, ezért most egy kupacban itt van jónéhány a remekműveiből...
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
Az ’Application Anxiety’című epizódban Roryra ismét rátör a Harvard-hiszti, ugyanis megérkeznek a jelentkezési lapok, éppen miközben ő meg Lorelai a TV történelem egyik legcikisebb revüműsorát bámulják. Rory szerint ez már kapásból rontja az esélyeit, de akkor…..
Az előző részt nemigen lehetett volna űberelni, így a készítők ebben a részben nem is nagyon próbálkoztak vele. Adtak ehelyett egy elég gyenge magyarázatot arra, hogy mi Dániel és Sárlott egyik feladata a szigeten, Dzsekk kapott egy romatikus pillanatot, amitől a hideg is kirázott…..
hogyvolt Lost 4x05 - The Constant 2008.05.05 06:21:00
Azt eddig is tudtuk, hogy valami nem stimmel a szigettel meg az idővel, a hajóról kilőtt rakéta 34 perces eltéréssel érkezett csak meg, és hiába ment el a helikopter már egy napja Dzsekk vezértől, ha a hajóra még nem érkezett meg. És ahelyett, hogy a kísérleteket végző Danielt…..
Nahátakkor. Még fel sem dolgoztuk, hogy az utolsó részben bepillantottunk a jövőbe, ahol Szakállas Dzsekk alkohol és drogproblémákkal küszködik, Katinka múmiának sminkelve él valakivel, és egy meglehetősen alacsony illető temetésére senki nem ment el, csak a politoximán doki…..
Lipilee lőtte nekünk ezt a videót, amin egy örökmozgó őszpofájú tacsi kezel egy labdakilövő robotot, boldogan és fáradhatatlanul. Néha milyen jól jönne egy ilyen szerkezet nálunk is, de gondolom ezzel a vágyammal nem vagyok egyedül.....
A 16. rész (Star-Crossed Lovers And Other Strangers) azzal indul, hogy a város az alapításnapi csillagfesztiválra (vagy valami hasonló kisvárosi agymenésre) készül, Rory és Dean meg a 3 hónapos évfordulójukra. Istenem, ez tényleg akkora mérföldkő 16 évesen, teljesen átérzem az…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
hogyvolt Veronica Mars 1x01 - Pilot 2008.03.16 13:03:00
Miután letudtuk a sorozattörténelem egyik leghangulatosabb főcímet(személyes vélemény), a narrátorunktól kb. az első percben megkapjuk az összes fontosabb információt. Nem egy lassú tempójú sorozat lesz ez. Helyszín: Neptune, California (a város középosztály nélkül),…..
Tengerpartos-naplementés, Kaliforniában játszódó tinisorozat? Ez már nem kezdődhet jól, gondolhatnánk - és mekkorát tévednénk. Az arcpirítóan fiatal Josh Schwartz sorozatkreátor olyan jól kapta el a karaktereket, illetve az egész életérzést, hogy ezt a nem túl újszerű…..
Erkacc 2008.02.27 18:29:39
comment:com 48 kínzó kérdés 2008.01.31 15:37:00
A Los Angeles Times szedte össze azt a 48 kínzó kérdést, amire a jónép választ vár, naná, hogy a Losttal kapcsolatban. Tessék már mondani egy másik olyan sorozatot, ami három évad alatt ennyi elvarratlan szálat dobott fel a levegőbe! A készítrők azt mondták, hogy a hátralévő…..
Az Entertainment Weekly készített egy hosszabb interjút Matthew Fox tévé és filmszínésszel, akit a Lost Dr. Jack Shepardjeként szeretünk vagy rühellünk (ízlés kérdése, engem a sírba visz az önfejűsége), és nem bírjuk ki, hogy ne fordítsuk le a legjobb részeket belől, mert…..
comment:com Férfiolvasók kérték 2007.12.19 12:03:00
De ha nem kérték, akkor gondoltak rá, hát tessék: összeszedtünk egy pár mutatósabb sorozatszereplő menyecskét, a Flickr diavetítőjébe betettük őket, mindenkinek jó szórakozást hozzájuk, tessék jelezni, ha valaki kimaradt volna. ..
hogyvolt Erős hét vérzivatarral 2007.11.18 08:37:00
Lost ugyan nem volt a Csillag születik miatt (pedig a soron következő epizód az egyik legjobb a harmadik évadban), mégis jutott erre a hétre is epizód-összefoglaló, Dzsekk műtétet vállal be és tojik a Hippokrateszi esküre, Szójer meg jól megdugja Katinkát, akinek fess rendőr volt…..
Realityfanok, figyelem: az egyik legjobb valóságshow ismét all-star kiadással jelentkezik, tehát ahogy lemegy a jelenleg is futó, és szépen lassan talpra álló kíni kiadás (mert azt azért valljuk be, hogy az első két rész igen szar volt), jönnek az egyszer már látott versenyzők,…..
hogyvolt Lost 3x05 - Az élet ára 2007.10.29 10:31:00
Múlt héten kaptunk egy mozgalmas epizódot Szójerrel, Katonkával, partinépséggel, prekog Dezmonddal és "csak nem tudok én mindenkit megmenteni, pedig" Dzsekkel, akire megint rámosolygott Juliet, és ezt jó látni. Ez a rész két afrikai ifjú kalandjaival indul, nem a rasszista…..
Nyugodtan pezsgőt bonthatunk, mert egy remek magyar gyártású főzőcske-sorozat indul most vasárnap. Ráadásul nyáron forgatták, úgyhogy a napsütés, meg a 40 fok ma már külön nosztalgikus elem. A lényeg: Szőke András és Taliándörögd. Szőkével kapcsolatban az embernek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.08.24 07:47:00
A FOX tartotta magát jó szokásához, és egy adás után máris elvágta a torkát legújabb műsorának: lőttek az Anchorwoman című realitynek, amiben egy irgalmatlan nagy csöcsökkel bíró szőkenőből akarnak tévébemondót faragni. Online nézhető lesz a többi epizód is. A 24…..
A vasárnapi kínálat pont a fotelben heveréshez elég, de arra már nem, hogy több tonna csipszet is letoljunk tévézés közben. Kezdhetünk mondjuk retróval és közszolgálattal. A Szilveszter anno című műsorban régi szilveszteri felvételeken derülhetünk, vagy csodálkozhatunk, hogy…..
A Filmmúzeum jóvoltából már viszonylag korán elkezdhetjük a punnyadást. A hölgy egy kissé bogarasban (17:25) Tolnay Klári gépírókisasszony elcsábítja Gózon Gyula fiát, Ráday Imrét, amiből lesz egy kis perpatvar, de a végén minden jóra fordul. Tudja Ön, hogy vesztette el…..