Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XXL (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sir Jonathan Ive több mint 17 millió dollárt fizetett egy San Francisco-i házért, ami egyesek szerint tovább erősíti az Apple alelnökének távozásáról egy ideje már keringő pletykákat. A sok egyéb mellett az iPhone designjáért is felelős Jonathan Ive idén májusban kapta…..
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
XXL (törölt) 2012.06.08 09:40:40
@Dr.Jones:
SPOILER
Tesla személye elég erős hogy bizony teleportáló-másoló gépet csináljon. Ettől érdekes a film.
SPOILER VÉGE
   A heti borító igen különösre sikerült a Time magazinnál. Nem egy újabb háborús avagy mozis hős látható a címlapon, hanem egy fiát szoptató anya. Igaz, a gyermek nem is olyan kisded, hiszen már 3 esztendős múlt. A mama 26, Jamie Lynn Grumetnek hívják, és…..
XXL (törölt) 2012.05.11 22:52:58
@calciomax: Miért kellene hogy kiverje a biztosítékot az azonos neműek házassága? Az a szomorú hogy ez egyeseknek nem magától értetődő.
A legendás Warp Records remek művészei közül is kiemelkedő, az egyik legmegbízhatóbb színvonalon alkotó Tom Jenkinson, vagy ahogyan nyilván sokkal többen ismerik, Squarepusher május közepén adja ki legújabb nagylemezét Ufabulum címmel, amiről tegnap a YouTube-on mutatott be egy…..
Egy kedves olvasónknak feltűnt, hogy a Rákóczi hídon készítés közben lefestettek egy félkész alakot az elhunyt Nemzet Szinészeit ábrázoló óriásfreskón. A félreértés hamar tisztázódott (részben): Raksányi Gellért portréja átkerült a tervezett balszélről a jobbszélre…..
Alig 16 hónapot kellett várni arra, hogy Kevin Systrom, az Instagr.am társalapítója bejelentse: az iPhone után immár Androidon is elérhető lesz a fotómegosztó szolgáltatás.Pontosabban azt eddig is tudtuk, hogy valamikor érkezik az app Androidra, csak azt nem, hogy mikor. Az épp…..
MedIQ Björk és a DNS 2012.03.12 06:37:00
Björk Biophilia albumának Hollow című számához olyan klippet készíttetett, melyben Drew Berry animátor tudományos jellegű animációt is kreált a DNS-sel a középpontban. Igazán jól sikerült, jöhetne még sok hasonló a párostól.  ..
MedIQ A GMail jövője ilyen? 2012.03.11 12:40:00
 Mit gondoltok? Ha már a Twitter is tud bizonyos érzelmi töltetű üzeneteket keresni, akkor a GMail miért ne tudna?..
A filmiparban a nyár nem uborkaszezon, hanem a blockbuster-aratás csúcsidőszaka. A filmes kubikusok ekkor szolgáltatják be terményüket, és a hűs multiplexek is csalogatónak tűnhetnek a nyári melegben. Elégedettségre eddig semmi okunk: az ezévi sci-fi felhozatal nagy csalódás.…..
Nem egyszer ejtett már ámulatba minket egy-egy HDR-technikával készült fotó - a hihetetlenül intenzív tónusok, a mélyen izzó színek. Ezidáig mindezt csak fényképen élvezhettük, de lassan belopja magát a mozgóképek világába is. A beszédes nevű Soviet Montage Productions…..
A tavalyi Blizzconon már látható volt a lent megtekinthető álhirdetés, viszont akkor nem volt szó arról, hogy a Starcraft II-be is belekerül. A küldetések között az űrhajónkon mindenféle ügyeket intézhetünk, a kantinban pedig egy kijelzőn megnézhetjük a legutóbbi híradót.…..
  Az MGMT első, 2008-as albuma, az Oracular Spectacular óriási sikert aratott, és a Vampire Weekend mellett indie bandaként nekik is összejött az igazi mainstream siker. A Time To Pretend és a Kids gigaslágerek lettek, mindenfelé rongyosra játszották, sorozatokhoz, filmekhez…..
Ezt sem gondoltam volna 2007 szeptemberében, amikor négy kocka és egy butus szőke főszereplésével debütált a The Big Bang Theory azaz Agymenők című sorozat a CBS műsorán. Bevallom töredelmesen, hogy a Fotelpatkányok című rádióműsorban még ki is röhögtem a sorozatban…..
XXL (törölt) 2010.03.26 22:37:49
@Kobunko: Ott a pont minden idők legjobb sitcom-jának felemlegetéséért.

Imádom a TBBT-t és a TAAHM-ot is megnézem, de a szemeim erősen könnyesek lettek hogy eszembe juttattad. Az agyam azon szegletét - félek - soha semmilyen sorozat nem fogja csiklandozni. És úgy! :(
Jeszenszky Zsolt szegény a D-listás mikrohírességek klubjából is kikopott egy ideje, és átkerült a pártközeli holdkórosoknak abba a szórakoztató, bár a közfelfogás szerint inkább "kínos" csapatába, akik választási éjszakákon keselyűként keringenek a büféasztal…..
XXL (törölt) 2009.09.22 16:43:47
@sokittaköcsög: Látom mostanában nem voltál állást keresni, akkor nem mondanál ekkora hülyeségeket.
A cégeket csak és kizárólag az érdekli hogy beszélsz-e az adott nyelven illetve hogy van-e valós tudásod az adott kérdésben, nem hogy milyen papírjaid vannak.
Azok értéke az utóbbi időszakban erősen zuhant és sok-sok tudás nélküli emberke rohangál mindenfelé mindenféle papírokkal.
Kérlek tájékozódj mielőtt újra írsz. Köszi.
Az izraeli fővárosban ipari méreteket öltött a kerékpártolvajlás, a bűnüldöző szerveknek azonban azért kellett kreatív akciózásba kezdeni, mert már nehéz lett volna tárolni az egyik ellencsapás eredményét. A Tel Aviv-i rendőrség 2000 eltulajdonított, majd megkerült…..
XXL (törölt) 2009.09.16 22:42:07
@MoxNox: No akkor nézzük: azt írtad "...egy országban több nép él...", tehát EGY országban, Izraelben él ez a több nép. Ennek az országnak pedig Jeruzsálem a fővárosa. Ugye eddig stimmel?
Namost ha egy másik, jelenleg országgal nem rendelkező "nép" bejelenti igényét erre a már létező ország fővárosára mint leendő országuk leendő fővárosa az semmissé teszi a létező ország azon döntését hogy neki az a fővárosa??? Ugye nem.
XXL (törölt) 2009.09.22 16:58:46
@cspmreg:
Bocs, de te láttad már ezt a "palesztin" filmet?
Csak azért kérdem mert ha láttad volna - vagy akár ha csak utána néztél volna - tudnád hogy az Izraeli film alap támogatta a filmet, a terjesztését és az elkészítését is. Az egyik producere is Izraeli és a FILMET BEMUTATTÁK/VETÍTETTÉK Izraelben!
Kicsit mellélőttél ezzel úgy érzem.

Röviden a film elleni tiltakozásokról:
Gondolom nem lep meg hogy egy olyan országban ahol rendszeresen robbantanak fel civilekkel tömött autóbuszokat, nem fogadnak kitörő örömmel egy az ezeket az elkeseredett idiótákat akár csak minimálisan is igazoló filmet.

Na, most már tényleg le vagy iskolázva te kis elfuserált fórumhuszár. :)
Igen, azt hiszem Lady Gaga méltó erre a címre. Hiszen a tegnapi éjszaka alkalmával egész jelmezes felvonulást rendezett egymaga az MTV díjátadóján. Amikor kiszállt a kocsiból, hangosan felnyögtem, hiszen egy nyakmerevítős, tollas, fényes, álarcos személyt mutatott a kamera.…..
XXL (törölt) 2009.09.15 10:25:19
Arról nem is beszélve hogy csak végig kell nézni a fikázókon.

1. farkamatvakarva - Milyen szintű agyi/lelki/emberi szegénység kell ahhoz hogy valaki önként és dalolva egy jellegzetesen hitleres arcot smiley-ba ágyazottan (és emiatt mulatságosan?) ábrázoló képet tegyen be profilképnek? És ezek után még hozzá mer szólni bármilyen témához?!

2. Fórumromboló Troll - ez egy nagyon beszédes és őszinte nick, sajnos használójának valóban semmi más szándéka mint a rombolás. Hogy az ilyeneket miért küldik el a retkes f*szba visszakézből azt tényleg nem tudom. Lehet már késő megnevelni de szerintem megéri megpróbálni.

3. tony zionist - mindig csak idő kérdése hogy mikor tűnnek fel ezek a szerencsétlen, unalmas és unatkozó agybajnokok akik bármilyen témáról is légyen szó, mindenütt zsidót látnak. Szomorú hogy az ilyeneket sem vágja nagyon csúnyán szájon senki mostanság.

4. Csunderlik Peti - a tipikus tettetett tudatlan. Ha nem tudja kiről van szó, minek szól hozzá, ha meg tudja (hogy is ne tudná hiszen ő így fejezi ki véleményét, tettetett tudatlanságával) akkor minek hazudik nyilvánosan?

5. suckmyfish - Mi ez az arabos szöveg? Most már nem csak zsidózunk hanem arabozunk is? :)

Na most hogy kicsit ontopic is legyek: aki egy icipicit is utána nézett az tudhatja hogy ő írja a szövegeit, szerzi a zenéjének nagy részét, tervezi a ruháit, stb. így pl. britney spears-hez vagy egyéb "csinált" popcsillagokhoz hasonlítani elég nevetséges. Tetszik vagy nem, ő magától lett sikeres és ezt mindenképp el kell ismerni.
XXL (törölt) 2009.09.15 20:41:35
@Fórumromboló Troll: Továbbra sem csinálsz mást mint próbálod rombolni az amúgy sem túl aktív fórumot... Ahelyett hogy szépen elsomfordáltál volna megint itt "ugatsz" mint veszett Troll.
Kis szerelmemről szó sincs, nem vagyok belezúgva Lady GaGa-ba, sőt még zeneileg sem vagyok oda érte de azt minden értelmes ember nevében kikérem magamnak hogy te - saját bevallású negatív romboló alak - mondd meg hogy valaki értékes-e vagy sem.
Az meg hogy állandóan a farkán lovagoltok, kicsit gáz. Ideje hogy leszálljatok róla. Ha nem tetszik ne vedd meg a CD-jét, ne nézd, ne olvass róla, stb. Ja és persze ne kommentáld, pláne ha a romboláson kívül nincs is más célod az életben.
Most lehet, hogy Herczog Edit (anti-)fan-clubnak fogunk kinézni, de az egybeesést megpróbáljuk rákenni a felpörgött szocialista képviselőnőre.A THM ugyanis Brüsszelbe megy. Mivel ez a fajta hitelkamat még kiskorú, és nem ülhet egyedül a repülőgépre, elkíséri őt Edit-néni.…..
Jönnek-mennek az okostelefonok, az új funkciók, a meglepő szövegbeviteli módszerek, ehhez képest az amerikai piacon még mindig egy őskövület, a Motorola RAZR V3-as a legsikeresebb mobil. A penge két és fél éve jelent meg, ami a telefonok között egy örökkévalóságnak tűnik, de…..
Hivatalosan még meg sem jelent az iPhone szoftverének második verziója, a hekkerek máris feltörték. A nagykijelzős mobil függetlenítésével foglalkozó iPhone Dev Team rátette a kezét a nemrég kiadott szoftverfejlesztői készletre, és a hozzá járó iPhone 1.2 szoftvercsomagra, és…..
A Microsoft úgy tervezi, hogy komolyan befektet a keresőpiacon, hogy felvegye a versenyt a Google-lal. Még akkor is, ha nem sikerül meggyezni a Yahoo-val - mondta Bill Gates. A cég elnöke nagyon fairnek gondolja a Yahoo-nak tett ajánlatot. Szerinte a Google az egyetlen, melynek keresője…..
A következő képeket a Hahota 1983-ban megjelent, tizedik számából szkenneltem. Azok kedvéért, akik nem találkoztak ezzel az - anno a Kisdobost és Pajtást megszégyenítő népszerűségű - sajtótermékkel: ebben a számban jelent meg az első (egyetlen?) magyarra fordított Dilibill…..
XXL (törölt) 2008.02.08 01:33:47