Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedu1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly változtatásokat hajtottak végre az edzők a Sapa Fehérvár AV19 összetételében, ahogy azt Énekes Lajos edző a hivatalos honlapon előre jelezte. Csak az első soron nem módosítottak, a második és a harmadik új lesz, a negyedik pedig a találkozó elején nem játszik. A Linz…..
Hedu1 2010.09.26 15:18:38
@miki78: ne feltételezzünk ilyeneket:D ez nem foci..
Hedu1 2010.09.26 19:02:37
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
Nehezen szerezte meg a vezetést és csak sokára biztosította be győzelmét a Sapa Fehérvár AV19 a HSC Csíkszereda ellen. A második harmad legvégéig kellett várniuk a nézőknek az első gólra, Ladányi Balázs szerezte Nagy Gergő és Palkovics Krisztián átadásából. Az utolsó…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..