Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiemka

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erasmus Kölnben Visszatérés?! 2011.11.06 23:02:00
 Sziasztok!Bizony már 2 hete nem hallottatok felőlem, és 3 hete nem született a tőlem elvárt karakterfolyam. Menet közben jó pár hosszabb levél landolt mailboxokban, a skype is működésben volt tartva, és volt néhány látogatom, az otthoni kézzel írt levelek megérkezéséről…..
Ismét egy gyors helyzetjelentés, mert lassan másfél hete nem tudtok rólam.Kicsit "Röviden a tartalomból" jellege lesz, helyszínek, szereplők beazonosítása, képek a folytatásban :DSzóval múlt hétvégén megjártam Hollandiát, egy igen intenzív, és program gazdag 3 napon…..
Kivéve, amikor az embernek fáj a feje (mint a megérkezésünkkor), vagy másnap a Colonia Expresszre készül.A címben említett hely az egy héttel későbbi események kapcsán főbb szerepet kap, így legyen elég róla annyi, hogy nem mentünk :)Viszont az egyikünk számára sem túl…..
 Rendhagyó és rövid bejegyzés lesz, viszont fontosnak tartom, hogy már most szerepeljen :)Szóval ma nagyon jó napom volt, minden úgy és akkor történt, ahogy és amikor akartam :)Az egész igazából tegnap este kezdődött, amikor még nem túl nagy kedvel részt vettem egy most…..
 Ahogy azt korábbi posztunkban írtuk, szeptember 30-án a Ráday koli megnyitotta kapuit, és Elsős Napunk keretében kis ízelítőt kaphattak az érdeklődők a SZISZből. Mielőtt azonban bemutatkoztak volna elsős kurzusaink, és a konyhában beindult volna a csocsóval és zsíros…..
 Nem rég került megrendezésre Innováció a perifériáról – alternatív módszerek a leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztésében című előadásunk. Olvassátok szeretettel a Közgazdászban is megjelent összefoglalót Dóri tollából. A területfejlesztés…..