Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tantalus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban is többször szembe jött velem az aputest, mint fogalom. Gondoltam egy merészet, és  számolva azzal a következménnyel, hogy esetlegesen felidegesítenek az olvasottak, belenéztem a témába.  Aki esetleg nem tudná, az aputest az a test, ami egy picit már pocakos, picit adott esetben már…..
Urbán gasztro legendák sorozatunkban boncasztalra kerül a húsok sütőben sütése. Lefedjem, ne fedjem, kell-e alá víz? Ééés egy újszerű megközelítés! Húsfizika első fejezet: Biztosan sokan ismeritek az urbán legendát, miszerint a húsokat egy tepsiben lefedve, vizet aláöntve KELL sütni, különben…..
A visszaküldött levelek, amelyekből messze nincs annyi, amennyit a kormány hazudik, majd mennek csendben a zúzdába...
Faliújság Túltolta a CBA? 2017.03.03 18:54:12
Szinte még alig hevertük ki a De miért? korszakot, máris itt egy újabb gyöngyszem, amelynek kapcsán beszélgethetünk arról, mire való a reklám, mi a marketing célja, illetve mi számít jónak egy ilyen dinamikusan változó szakmában.  A CBA új reklámszpotja csak harminc másodperc, de a grandiózus…..
Már megint csak gazdagok járnak jól? Elégedetten kezdhetik az évet a prosperáló nagyvállalatoknál dolgozó, az átlagnál jobban kereső munkavállalók, nagyjából 5-10% közötti nettó béremeléssel számolhatnak ha a munkáltató átengedi nekik az adó és járulékcsökkentés hasznát, üröm az örömben, hogy az…..
Kedves Őszinte Ingatlanos!   Vettünk egy eléggé lepukkant állapotban lévő lakást. Eredetileg magam vásároltam volna meg, részben bankkölcsönből, ám egy külföldön élő barátom beszállt a felébe. Abban állapodtunk meg a tulajdonostársammal, hogy felújítom a saját pénzemből, majd egy normális bérleti…..