Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ughu

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor vegye kezdetét a beszámolók sora. Az első játékülés amolyan bevezető volt a gótikus punk világába. Akik részt vettek a történet alakításában: Angel Rivero Mendes: 11. generációs Grangrel, Mexikóvárosból Demetrio at Atanasio di Salvatore: 11. generációs Lasombra, Malagából Jener Pier: 11.…..
Káiniták Miamiban Köszöntő 2017.11.21 19:41:23
Üdvözlünk minden látogatót ezen az oldalon!   Szerepjátékaink során eljutottunk a Vámpírok bálja nevű játék sötét világába is. Ez a blog az ott tett kirándulásaink történetét hívatott közvetíteni az érdeklődök felé. Még ha nem is érdekelnek a horror történetek, de kedveled az pörgősebb…..
  Szinte teljes létszámmal zajlott a játékülés, egyedül Kenrik játékosa maradt távol igazoltan, gyermeke betegsége miatt. A játékidő elején a tervezés eléggé elhúzódott, azonban a végére felpörögtek a dolgok (és bizony néha a karakterek közötti a feszültség is…..
Ughu 2013.04.12 10:02:21
  Régebben már érdeklődött valaki arról, hogy milyen is a Sötét Csillag. Nos, azt már korábban is írtam, hogy az Allods nevű játékból kölcsönöztük, úgyhogy most következzen két videó, amely bemutatja. Az első hangulatosabb szépia színben... Ez azonban nem teljesen…..
Szombaton reggel bekapcsoltam a TV-t, és az RTL Klub épp a Kincses Bolygót adta. Ráadsul pont az rész ment, amikor megérkeznek a holdsarló alakú égitestre/városba. Mondanom sem kell, mindjárt elöntött a spelljammer hangulat, és számos ötletem támadt, amelyet a későbbi játékokban…..
Múlt szombaton ismét játszottunk, és a játék végére a Csillagtáncos megérkezett Birodaloműrbe.De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk, mi is történ a flogisztonban.Az első órák újdonsága után megszokták a szivárványtenger ezerszínű gázóceánjának kavargását, és lassan…..
A drow kapitány azonnal a kormányba ült, megfordította a hajót, és néhány percre utazósbességre váltva elugrottak a rejtélyes aszteroida bázis közeléből, hogy egy biztonságos helyen megállva találják ki, hogyan tovább. Megpróbálták megkeresni azokat a zsoldosokat, akik…..