Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b. patricia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerzők szíves engedélyével szó szerint másodközöljük Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton (FAM) írását az Apu azért iszik, mert te sírsz blogról, mivel mélyen egyetértünk a poszt tartalmával és a pontos helyzetelemzéssel. Nemrég három szélsőjobboldali alkotó…..
A látszat csal: az LMP szakadásával közel egy évvel a 2014-es parlamenti választás előtt nem zavarosabb, hanem valamivel tisztább lett a kép. Sok mindent nem tudunk még, de az azért körvonalazódik, hogy kik és milyen kínálattal kerülhetnek fel majd a szavazólapokra. A…..
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
killtheradical Sehogy 2011.03.16 23:42:00
Voltam bátor azt mondani, hogy a kormányzás az majd most, a Széll Kálmán terv után jön csak - kissé megkésve ugyan, de legalább -, mert most kell majd kitalálni pl., hogyan lesz kevesebb pénzből jobb egészségügyi ellátás? Erre jön ez: "... a javaslat szerint a táppénz egy…..
b. patricia 2011.03.18 00:11:31
@Vidéki:
bizony a gyerekvállalás gazdasági kérdés is... és engem, mint "középosztálybeli" nőt eddig sem motiváltak agyon a gyerekvállalásra, de ha így haladunk ... bizony a magas fizetésemből sokat fizetek a tb-be, és jó lenne ha arányosan is részesednék.
a gyerekvállalás komoly anyagi ráfordítást igényel és együtt jár a nő bevételcsökkenésével, egyre jelentősebb csökkenésével.
biztos a burzsoá mondatja velem, de én nem csak nem-éhen halni szeretnék, hanem a komoly tanulással, munkával kivívott életszínvonalat fenn is tartani, gyerekkel együtt is.
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..
Ön szerint az Új Alkotmány… névre szólóan csak az Ön jogait és a mások kötelezettségeit tartalmazza-e?… tartalmazza-e a következő közgazdasági fogalmak definícióját, szélső értékeit és értékkészletét: költségvetés, államadósság, GDP, infláció, hiány,…..
Magyaridióta Ferdenyakúak 2010.11.08 17:34:00
A párom hívja ferdenyakúaknak azokat a jellemzően a fiatalabb - up to 35 év - korosztályba tartozó férfiakat, akik nem egyenesen ülnek a vezetőülésben, hanem jól láthatóan "belógnak" a két első ülés közé.Megfigyelésem szerint ennek három oka szokott lenni:1) az…..
b. patricia 2010.11.09 22:34:29
Modorosblog A retróbuli 2010.03.18 07:00:00
-Köszönjük szépen Végvári Ádámnak & Csepregi Évának a csodálatos műsort - még egy nagy tapsot nekik -, de senki ne menjen sehova, hiszen az ereszdelahajam csak most kezdődik igazán itt a Retrósátorban - DJ Diffenbachia zenél Nektek egészen hajnali háromig,…..
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..