Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Vodás

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsüllyed egy iráni fúrótorony a Perzsa-öbölben Irán a Perzsa-öböl partjainál próbálkozott meg egy fúrótorony telepítésével, a kedvezőtlen időjárás miatt azonban a platform felborult és a tenger fenekén végezte. Bár néhány munkás a fúrótornyon tartózkodott, amikor az…..
Egy Vodás 2013.02.04 18:13:02
@☉ ☾: Na ja, egy fos az új disign.
Tisztelt Vodafone! Nagyon régóta vagyok előfizetéses ügyfelük. 4 nappal ezelőtt vásároltam a dabasi üzletükben egy mobil internetcsomagot. Kb 5 percet bírtam netezni róla a többi rászánt időm arra ment el, hogy megpróbáljam folyamatossá tenni a kapcsolatot, ne bontson 10mp…..
Úgy látom sok embernek megmozgatta a fantáziáját a téma, ezért én is "papírra" vetem gondolataimat.Magam is meglepődtem, amikor párbaj közben bedobták a pillanatnyi állást, mert az ilyen esetek erősen torzítják a végeredményt, de az RTL reakciója még jobban…..
Panaszt tettem írásban a Vodafone ügyfélszolgálatán, mert a telefonos ügyfélszolgálatra tett panaszaim nem vezettek eredményre, ugyanis az ügyfélszolgálatnál az a gyakorlat, hogy akkor is lezárnak bizonyos panaszokat, ha azok még megválaszolásra sem kerültek. Így járt több,…..