Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ében

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csakmégegyszer 2011.05.21 20:46:00
Ha néha írni támad kedvem, ide írok, fb-on már túl sok az ismerős:)..
Nyah végre megkaptuk a hiányzó kis darabot az elkövetkezendő Sovereign változtatásokból. Az RDPS-eknek is el lehet gondolkodni most már azon, hogy megéri-e full Sovereign szettbe öltözni a következő patchtől. Ranged karaktereink is megkapják a lehetőséget, hogy offenzívebben vagy…..
Ében 2010.09.22 09:30:09
Feltűnő lehetett pár embernek, hogy mostanában a guildbe kisebb szintű emebereket is inveltünk. Nah a szabályunkon annyiban változtattunk, hogy rank 12 felett invelünk karaktert, de próbaidőre inveljük az emberkét, tehát ha meghatározott időben nem éri el a rank 30as szintet, akkor…..
Nah gyerekek akkor a guildtali pontos időpontja: 2010. május 15-én 17:00 óra. A helyszín: Vaskapu Taverna. A taverna a VIII. kerületben a Szentkirályi utca 23. szám alatt található meg. Elvileg hatalmas létszámmal fogja a guild képviseltetni magát. Lesz kaja, pia, Krein, úgyhogy…..
Ében 2010.05.09 11:59:39
Nah hát előző alliancunkból a Coalition-ból azért léptünk ki, mert az egész úgy ahogy volt haldoklott. Az ithilmárosok szétszéledtek, aztán kiléptek az alliból, majd újból allit alkottak a korábban kilépett tagokkal. Megoldották a dolgokat rendesen. Most, hogy elhagytuk az allit…..
Mind tudjuk, hogy a halál földjén néha-néha mgejelenik egy kis dobozocska, ami értékes köpenykéket rejthet, de hogy hol jelenik meg, és hogy pontosan miket is tartalmazhat azt kevesen tudják. Nézzük, hogy mit is tartalmaznak ezek pontosan és, hogy hol leled őket. Hát nem tudom kinek…..
Mindenki utálja, amikor már csak egy szint hiányzik a max szinthez. Páran már ismerik ezt a bizonyos küldit, melynek a jutalma egy kis tekercs, amivel egy szempillantás alatt lehet szintet lépni. Éppen ezért érdemes tartogatni a scrollunkat egészen a 39-es szintünkig. Akik nem tudják,…..
Hétvége. Event. Megint megkaptunk egy régi sc-t, hogy kaszaboljuk rajta az ellent, a Black Fire Basin-t. Most legalább nem kell agyonfarmolni az sc-t ha teljesíteni szeretnénk az eventet. Nézzük akkor mit is kaptunk... Nézzük magát az sc-t. A scenarioban az eljegesedett tó…..
Ében 2010.03.20 09:52:31
A játék csak jobb és jobb lesz hála a temérdek hotfixnek, amit a játékhoz kiadnak. Játékfejlesztő cimboráink már már az emberi teljesítőképesség határait súrolva javítják a játékot. Nézzük csak mit hozott nekünk az új "javítócsomag".  Megint…..
Hosszas beszélgetések után arra jutottunk a guild régebbi tagjaival, hogy szükséges változtatni a guildben jelenleg fennálló szabályrendszeren. A guildben megváltozik pár dolog, igazából ez az aktív tagok guildben betöltött szerepét abszolút nem változtatja meg, ez inkább azokra…..
Megint hétvége és megint event, kissé elkésve, de azért nézzük mit is kapunk a mostanában olyan jól bevált mini-event keretén belül. Természetes, hogy ilyenkor a fejlesztők elkényeztetnek minket minden földi jóval, de azért ez tényleg túlzás, mert imba cuccokat sóznak…..