Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disco-boy

16 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
  Hatalmas sorok állnak egyes szavazókörök előtt, hozzánk is egyre-másra érkeznek a kommentek, emailek és telefonok, hogy megint itt a kékcédula, a tömeges voksturizmus. Hasonló hírek érkeznek Pécsről, Győrből, Budapest IX. és XI. kerületéből.    Nincs…..
A Konzervatórium különítménye Angyalföldön járt egy LMP-s lakossági fórumon. Vári György Konzi-kommentelőt és levelezőt, a Lehet Más a Politika helyi képviselőjelöltjét kérdeztük többek között az LMP és az SZDSZ (MDF) viszonyáról, az SMS-ben is terjesztett…..
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..
Az az MSZP tragédiája, hogy az átlátszó hülyeségeiket már csak ők maguk hiszik el. Nagyon fontos: tényleg elhiszik, hogy az elmúlt négy (nyolc) év sikertörténet. Ezek tényleg azt hiszik, a kormányzás az valami permanens ötletroham, valami marketinges szlogengyártás,…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
disco-boy 2010.04.08 19:38:46
@Vörös BLORóka: Ket fasisztazas kozben remelem elolvaod amiket fentebb linkeltem es beteszed a kovetkezo postodba
Erre a kérdésre nem lehet most olyan világost választ adni, mint 2006-ban. Amikor is a nép piedesztálra emelte ismét a kormányon újrázó szocialistákat. Persze elmondhatnám azt, hogy sikeresen kezeltek egy nem könnyű kihívást, a világgazdaság összeroppantó hatását. Azzal is…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
disco-boy 2010.04.07 23:33:03
@Balack: 2/3 igysem-ugysem lett volna :)
Ittis nyilvan a jobbik a mekkora geci,mert egy ilyen felvetelt kiad es nem a torvenytisztelo becsuletes fidesz orbanviktor.fail
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
disco-boy 2010.04.06 16:48:07
@Helótageci: ez igy van.En regen jartam be azon a vonalon,tobb ezer emberrol beszelunk itt.Stadionok imho azert nem jo,mert Orson ott a villamos(ok) meg az 1001 busz is.
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
A nem könnyen kimonható nevű Beit Lohamei Haghetaot múzeum egy ötletes sajtóhirdetéssel rukkolt elő, azzal a céllal, hogy az egyre növekvő holokauszttagadás veszélyeire felhívja a figyelmet. A hirdetésen a holokauszt történetét feldolgozó könyv a mesék és más kitalált…..
disco-boy 2010.03.27 17:40:35
@tomsawyer: nemnagyon olvasom,de mivel a cimlapon van ezert igyis ugyis latom.Gondolom a mav es a bankok ellen inditott perrel is egyetertesz.Nagypapam szovjet munkataborban vesztette el mindkep labat,hol lehet karpotlasert jelentkezni? jahogy o nem zsido volt,ertem...
Ha szeretnél a helyi diszkó királya királynője lenni,de nem tudod hogy hogyan, akkor ez a video remeklesz indulásnak  ..
ellenállni egy jó kis diszkózásnak?Naugye!  A videón szereplő úr sem birt.  ..
a faluban mindenki modern gondolkodású és nagyontoleráns,ezért Ricsi és Gézu nyiltan vállalhatják másságukat.Hát nem édesek?..
áááá dé dzsukél gádzsi jez máá - gondolja Raffael,miközben a gyögyörű Eszmeralda erotikus táncátfigyeli.Vajon Eszmeralda beadta a derekát az este folyamán? ..
  Mint már beszámoltunk róla, pénteken Lelky Lolával és Naményi kollegával részt vettünk a Magyar Demokratikus Charta rendezvényén, ahol a fő attrakció Gyurcsány Ferenc volt.   Az alaphangot Vitányi Iván adta meg, aki a munkásmozgalmi legendárium szerint már az…..
A Zene a rasszizmus ellen kampány csatlakozott a 2010 tavaszán zajló nemzetközi rasszizmus elleni akcióhéthez. Ennek keretében az ország több pontján lesznek hasonló témájú rendezvények. Vasárnap a Gödör Klubban az Antirasszista különkiadásra a zenekarok kifejezetten erre az…..
Subba Ikertornyok: Notorious Hattie 2010.03.20 13:33:00
          A hölgy nem más, mint Hattie McDaniel, egyébként egy hangulatnyi Kandech Evelyne-t is érzek...
disco-boy 2010.03.20 15:41:37
is lejött egy kicsit mulatni a diszkóba, az egész heti kemény munka után megérdemli a kikapcsolódást.A képen alkalmi parnerével a gyönyörű Rozikával látható..
híressége is tiszteletét tette a diszkóban.Olívia a helyi szinjátszókör oszlopos tagja és már külföldön is dolgozott,az Avatar című filmben egy navit játszott..
helyi kisegítő iskola földrajz tanárja.Mellette a 8.B két bombázója,Böbe és Mariann.A lányok nem az eszök miatt váltak ismerté a helyi férfiak között,csábjukat most Lajos tanár úron próbálják használni,hiszen nagyon jó lenne az a fél évi kettes.Lajos még anyukájánál…..
Laza vagyok mint a másnapos fos,gondolja magában Barnabás és a divatosan felhajtottgallérjával már ugrik is a kamera elé..
képen Rudolf próbálja meg felhívni a körülötte mulatok figyelmét a klíma helytelen működésére,ugyan is az az összes hideg levegőt a terem közepére fújja.Rudolf kenytelen volt ezért kabátot és sapkát húzni ..