Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strigi

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ecce homo sapiens M-16 2013.01.04 03:20:45
A stimulánsok és depresszánsok jelenlegi kombinációja mellett az ideális szórakozásom az lenne, ha egy nagy tárkapacitású gépkarabéllyal kedvemre lőhetnék emberekre. Pszichiáter, sem pszichológus, sem családtagom nem gondolja úgy, hogy szakmai módon befolyásolni kellene a…..
Ecce homo sapiens Last Drop Of Crud 2012.12.29 00:30:03
[régi post, júliusi; véletlenül nem nyomtam a publikálásra] Jártam egy kicsit pszichológusnál. A pszichiáter unalmasnak mondott. Lerobbant szocreál betonbunker, akár a Half-Life kettőbe is képzelhetném magam. Ha oda is képzeltem volna magam, még időben, nem talált volna…..
Néhány hónapja segítséget kértem egy pszichiátertől az elharapódzott mentális problémáim megoldására. Ő éppen 23 perc bájcsevej után kijelentette, hogy nincs pszichiátriai gondom. Nem sokkal később bemutatott egy nem rég végzett, elmondása alapján rendkívül jó…..
Ecce homo sapiens Csipkejózsika 2012.06.30 00:40:00
Nem csoda, hogy felborult az életciklusom. Tudat alatt annyi alvást próbálok elérni, amennyit csak lehet; amennyit a környezet és a biológiai adottságaim megengednek. Mondjuk napokon keresztül 18 órákat, lehetőleg egyben, vagy két részletben, hogy a végén már jó hosszú…..
A magyar fülcseforradalom A fülcse (auricula) a szívi pitvaroknak azon része, mely csak figyeg így rajta a szíven, igazából elég furán néz ki, meg úgy érdekes, mikor kézbe veszed. De mégis csak szakadatlanul csüng a szíven egész magyar életünk során, és nélküle bizonyára…..
Az állam 12 félévet ad arra, hogy elvergődj a diplomáig az oktatás primér költségeinek megtérítése nélkül. Ha kimeríted ezt a keretet, költségtérítéses képzésben folytathatod tanulmányaidat. Az ördög a részletekben rejlik. Mai szemelvényünkben az alapvariánsokkal…..
Ecce homo sapiens Retrográd 2012.06.02 12:08:00
Volt blogom. Voltak blogjaim. Egymás után is, egymás mellett is, de már régen nincsenek. Megöltem őket, puszta kézzel, pontosabban, csak egy mutatóeszközt használtam hozzá. Mélyen klikkeltem bele törlés gombjukba. Meg akartam szabadítani a világot, a szervereket és főleg magamat a…..
Mai válogatásunk forrása a Szabad Sólyom Nemzeti Blog, költőink pedig: Kupcsik Csilla, Gavallér János, Pályi György — három teljesen különböző, borzalmas és borzongató egyéniség. Valamennyiőjük helyesírása eredeti: én csak másoltam. Kezdjük hát, roppant változatos!…..
A legfrissebb Magyar Közlönyben tették közzé a 1269/2011. (VIII. 4.)-es Kormányhatározatot az egyes közösségi közlekedési vállalatok adóssága átvállalásának és a PPP-projektek felülvizsgálatának elveiről. A Határozat utasítást ad a nemzeti fejlesztési miniszternek,…..
Soma a Keleti-pályaudvar mellett lakik, s tegnap éjfélkor egy levelet küldött nekünk, melyben azt kérdezi, hogy normális -e, hogy az éjszaka közepén kezdenek neki egy munkavégzésnek. Mivel a választ én nem tudom, így reméljük, hogy majd a szakértő látogatóink megmondják erre…..