Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bapszy

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konyha elkészült, bár függöny meg asztal még nincs, de már beköltöztem és használom. Egyébként egész jó lett, egyelőre kényelmes, ha lesz asztal még jobb lesz. Következő alanyunk a szoba lesz. Ez tűnik a legegyszerűbbnek, hiszen az ablakcsere megvolt, a villanyszerelés…..
Elkészült a munkalap, igen szép darab, és pont tökéletes a mérete is. Sőt, mivel elég nagy táblát kellett megvennem az egyedi mérethez így bőven maradt akkora darab amiből egy nagyon jó kis asztalt…..
Most már alig van vissza pár dolog, tényleg lassan a végére ér a konyhafelújítás. A festés megvolt, a padló kész, bár ez már az a pont ahol kezdtek gyűlni a hibák ami nem feltétlen a burkoló hibája, egyszerűen rosszak a falak, sajnos akármelyikhez igazítottuk valahol lyuk…..
Felújítási napló Nagyüzem van 2015.07.13 17:02:12
Nem volt időm időm blogolni annyira felpörögtek az események. Nagyon hirtelen nagyon sokat haladtunk előre. Megtörtént az ablakcsere, nagyon szép nagyon jó ablakaim lettek, az év vihara le is tesztelte őket múlt héten, és remekül vizsgáztak. A szúnyogháló még vissza van, de ma…..
Régen nem írtam, de ez csak annak tudható be, hogy most épp semmi érdemleges nem történik. Az ablakokat kb. 4 hete rendeltem meg, úgyhogy mostantól bármikor hívhatnak, hogy elkészültek. Nagyon várom már, mert a régiek nem kényelmesek, pláne így jó időben, hogy nem lehet bukóra…..
Mindent megvettem, már csak össze kell szerelni, és mehet a menet. A 4 giga helyett belefért a keretbe 8, lett egy szép méretes proci hűtő, és az előző bejegyzésben említett alaplap. Még nem tudom mikor lesz időm nekiesni, mert nem egy órás műveletről van szó, de majd meglátjuk.…..
Ami már biztos, mert otthon várja a többi alkatrészt: INTEL Core i5-4570 3.20GHz processzor FSP Raider 550W tápegység Ami még lesz: MSI Z87-G41 PC Mate alaplap egyelőre 4GB memória 2 TB tárhely A videókártya nem véletlenül maradt ki, benne van a prociban...
Szóval miért is fogom írni ezt a blogot? Mert végre van egy téma, amiről érdemes írnom, és még tanulságos is lehet. Veszek egy új gépet, frisset, ropogósat. És ami a kihívás az egy debian az új gépre, abból is az új verzió. Hogy miért kihívás? Driverek, programok megléte,…..
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
Belsőség Kell.Bele.Erős 2009.06.19 13:35:00
Amikor ez a belső levlistára kikerült, szinte egy emberként emelte magasba hüvelykujjait az egész szerkesztőség, még tán Angéla is. Ez az! Van minden, ami kell: V8 a Mercedestől (márpedig a V8 ugye a pokolban is...), váltó a BMW-től, bódé Togliattiból, kardán, póver, móka és…..
Most kaptuk a hírt methantól, hogy lehetőség van újabb épülő metróállomásokat bejárni, mégpedig személyesen az ő vezetésével! Ez az egyetlen épülő metróvonalunk Gellért és Móricz Zsigmond körtéri állomása lenne, sajnos a határidő ismét elég közeli, szeptember 20-án…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
bapszy 2007.06.28 10:49:17
En kb. 8 eve vettem Intersp@rban biciklit, akkor volt 13000 forint es a mai napig azt hasznalom, most kellett eloszor alkatreszt vennem hozza (belso gumit mert defektes lett) azon kivul alapvetoen jol hasznalhato. megyek vele sokat terepen, meg sokat aszfalton, es birja. Annakidejen meg az 13 rugot is nehezen szedtem ossze ra, es ha most kitalalnam hogy 60ert vagy 100ert akarok bringat kb egy evig kene sporolnom hogy meglegyen a penz. Nem mindenkinek van penze draga csillivilli bringara. De en orulok annak ami van. legalabb van. majd ha egyszer gazdag leszek lehet hogy veszek masikat, de valszeg akkor se 100st mert az olcsobb is jo ugyanarra (kiveve ha aktivan versenyzel)