Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djken

2 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyebár régebben bemutattam "a világ legszemetebb játékát", azaz a Syobon Actiont. Végig is játszottam már, ebben a böngészős verzióban. Azt hiszem valahogy -100-al befejeztem, de bevallom, ha nagyon nem tudtam mit kell csinálni (ez jó párszor előfordult), megnéztem egy…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Mint kiderült, a kmk.blog.hu oldal is foglalkozott nemrég az Aztec Challenge-el. Idézet:Hú mennyire utáltam ezt a játékot C64-en! Az istennek nem bírtam átjutni az első pályán, ahol vidám aztékok úgy próbálják eldönteni, ki legyen a vezérük, hogy lándzsákat dobálnak…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
djken 2007.12.22 23:04:01
djken 2007.12.23 18:10:11
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
djken 2007.10.31 09:47:24
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..
friss dj zenék hv 2007.09.02 09:03:04
fkmdséfmsdémdsémsdélfmélsdfmdsélfmdsélds..
friss dj zenék gf 2007.09.02 08:56:51
fsd..
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
djken 2007.08.19 09:35:48
www.petitiononline.com/cgi-bin/create_petition.cgi?f5gzcd5r

itt a petíció br szerintem vmi nem oké!!de légyszi nézzétek meg!
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..