Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marikpe

187 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eljött a nagy pillanat, amikor végre valahára eljutottunk a fő projektünkig. A Cebu+ székhelye a Cebu City Health Department-ben található, ami a város egészség megőrző központja. Három iroda tartozik az alapítványhoz. Van a fő iroda, ahol a főnökség tanyázik, a külső…..
Amióta itt vagyok Mexikóban, rengeteg emberrel ismerkedtem meg, korábban elképzelhetetlenül sok lehetőség merült fel a jövőt illetően. Olyannyira sok, hogy magam is csak kapkodom a fejem, és azt sem tudom, melyik ujjamba harapjak. Ha csak a fele valóra válik, nem fogok unatkozni a…..
marikpe 2013.01.24 13:52:53
@stikasz_1: Soha nem fogok meggazdagodni. Ez arról szól, hogy nem a pesti dugóban, füstölô metróban és elképesztô politikai bizonytalanságban, hanem pálmafák és a tenger közelében dolgozol. Aki azt mondja, hogy egy szar, elhiszem. Mondjon jobbat. (példa: tegnap találkoztam egy óceánjáró hajó olasz fedélzeti gépészmérnökével, napi 2x4 órát van ügyeletben, de amíg nem romlik el a hajó, semmit nem kell csinálnia. Havi 6000 EUR-t kap készhez, adózva, elkölteni pedig nem nagyon tudja sehol.)
marikpe 2013.01.24 13:56:05
@tableno: Pont ezért, így van. Éppen ez az oka, hogy nem az iskolai énekkarban elért eredményeit emeltem ki a jellemzésében.
marikpe 2013.01.25 03:19:03
@KanáriHajni: Szia! Bármilyen szintrôl jöhetsz, én advanced voltam, így két hónap a rescue és a divemaster, plusz egy hónap az oktatói és a mesterfokozat. Ha nulláról kezded, 7 hónapot kell itt eltölteni. A DM-hez 60 merülés kell, az Instructor-hoz száz. Összeget nem írnék le, rá tudsz googlizni, vagy a PADI oldalán rákeresni hasonló képzôhelyekre, van néhány. Ha bôvebben érdekel, írj mailt és adok több infót! (A bejegyzés alján lévô link áthoz a saját blogomra, ott találsz kontaktot.)
Megérkezett Magyarországra a dán Mensa Heating teraszfűtési rendszere. Az asztallábba épített infrasugárzók gyakorlatilag elavulttá tették a korábban elterjedt hőgombákat. Az eddigi, gázpalackkal működő készülékek sok széndioxidot bocsátottak a levegőbe és többnyire csak…..
A korábban megkezdett, bevonuló zenéket felvonultató sorozat következő darabjában újabb, színpadi bevonulásra, díjátadásra alkalmas darabokat és fanfárokat gyűjtöttem össze. The Symphonic Jean-Michel Jarre - Industrial revolution part 2. Earth, Wind and Fire - In the Stone Aaron…..
Legkésőbb idén októberre elkészül a budai Tüskecsarnok kiviteli terve, amelyet a lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként az A&D Stúdió készít el. A beruházó Nemzeti Sportközpontok (NSK) keddi közleménye szerint "már áprilisban megtörtént a…..
Végy egy homokos tengerpartot, csillagos égboltot, egy kellően nagy vetítővásznat és hangtechnikát, néhány megszállott arcot és máris kész a ZOT extrémsport filmfesztivál, amelyet minden év oktoberében rendeznek meg a Reunion szigeten.  ..
2012. március 31-én a Boscolo-ban került megrendezésre a Citroen DS5 bemutatója. ..
Az áprilisban megújuló zenecsatorna június 14-én rendezi meg nagyszabású díjátadóját a Papp László Budapest Sportarénában, immáron 12. alkalommal. A VIVA Comet gála évek óta a nyár egyik legfontosabb zenei és társasági eseménye, amely ismét óriási meglepetéseket…..
Az épületre kivetített "motion capture" 3D figura beszél, kérdez és válaszol a közönségnek. ..
Ha megnézzük, igazából semmi extra dolgot nem látunk a filmben, ez is csak egy társasági esemény a sok közül egy bárban. Az apró meglepetés a film legvégén található. ..
A legtöbben el sem tudják képzelni, hogyan lehetséges a rövid reklámblokk alatt odavarázsolni a pályára egy jól felszerelt színpadot. Így.  ..
Megrepedt az épület egyik tartóoszlopa, ezért kiürítették a Városi Rendezvénycsarnokot szombaton kora délután Tapolcán - közölte Kővári László, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Az önkormányzat tájékoztatása szerint nem kell attól tartani,…..
A helyszín Marokkó, ahol nemrégiben nyílt Észak-Afrika első bevásárlóközpontja. A rendezvény elemeiben számos mostanában divatos és hagyományos eszközzel és megoldással találkozhatunk: iPad-es regisztráció, hatalmas virágszobrok, reptetett akrobaták, panorámavetítés,…..
Az InterContinental Budapest teljesen megszépült konferencia szinttel igyekszik tovább fokozni vendégei elégedettségét. A rekord idő alatt lezajlott felújítási projekt keretén belül a szálloda új bankett bútorokat vásárolt, lecserélte a padlószőnyeget és modernizálta…..
Ügynökség: HD Group Technika: Colossal és Visual Power Catering: Gála Berendezés: EventStuff, NewEdge, ProvocateurHelyszín: Váci 1. forrás: WP7.hu..
Elbúcsúzik régi nevétől a Petőfi Csarnok, és a városi szlengben már évtizedek óta használt rövidítésből kialakult "Pecsa"  nevet veszi fel. A kulturális központ üzemeltetési jogát ősszel a fővárostól tíz évre a Cortina Service nyerte el, ugyanaz a cég, amely 2009 óta a…..
Vidám hetet mindenkinek! ..
2011 végén Mannheim városában egy rendkívül látványos, multimédiás szabadtéri koncerttel ünnepelték az autózás fennállásának 125 éves évfordulóját. A 17 000 néző előtt zajló eseményen több gépjármű hangját is belekomponálták a szimfónikus költeménybe, így…..
A közbeszerzés értéke egy évre bruttó 400 millió forint, a jelentkezőnek a kapcsolódó PR munkát és tájékoztatást is vállalnia kell. A Miniszterelnökség (ME) a múlt év végén két kommunikációs tendert is hirdetett. Az egyik média- és reklámügynökségi feladatok…..
A nemzetgazdasági miniszter rendelete értelmében az ünnepnapoknak köszönhetően ebben az évben összesen nyolc hosszú hétvége lesz, amelyből három hétvége három napos, négy hétvége négy napos, és a karácsony öt napos. A pihenőnapokat szombatonként kell ledolgozni. Március…..
Esküvői szolgáltatókat kérdezett meg az eskuvomarketing.hu, hogy hogyan látják egymást, mit gondolnak a szakmáról. Az ingyenesen letölthető felmérés átfogó képet nyújt a ceremóniamesterek, party service, dekoratőr cégek, esküvői lemezlovasok, zenekarok, esküvőszervezők és…..
Íme egy érdekes, látványos, kinect-vezérelt kivetített megoldás, amely január 6-ig látható a fővárosi Dózsa György úton. A megjelenő tartalmat interaktívan, twitter segítségével bárki generálhatja. Hasonló, rendezvényeken is alkalmazható ingyenes twitter alapú…..
Néhány olyan változás, amelyek a rendezvényszervezők munkáját érintik 2012-ben. 1. Megszűnik a négy napos autópálya matrica, helyette 10 napig érvényes úgynevezett heti e-matrica vásárolható, a D1-es 2975 forintért. A D2, D3 és D4 kategóriában marad a napi úthasználati…..